Statistiek

Comments Posted By postkantoor

Displaying 31 To 53 Of 53 Comments

Van 55 naar 46

da’s mooi balen dan,herstelt die pompfunctie weer wel als de herceptin stopt?

» Posted By postkantoor On August 16, 2007 @ 20:02

Een slechte verhouding

ik snap met wandelende hormonenbommetjes in huis heel goed wat je beweegt..het is voors en tegens afwegen en voor jou slaat de weegschaal dan naar deze kant..als het goed voelt is het ook goed,laat je niet van de wijs brengen door anderen al dan niet deskundig.

» Posted By postkantoor On July 23, 2007 @ 22:45

Kim

wat een mooi integer stukje karin..

» Posted By postkantoor On July 18, 2007 @ 18:45

Vragen, vragen…

een heel persoonlijke keuze,laat het er eentje van je gevoel worden..je niet laten leiden door angst is de boodschap niet voor de medicijnen en z’n bijwerkingen maar ook niet voor die klote kanker..in je hart weet je het antwoord al lang.

» Posted By postkantoor On July 07, 2007 @ 17:35

Als alles goed gaat

Herkenbaar leven per dag en niet langer dan een paar maanden,hooguit een half jaar vooruit denken/plannen.Ik heb me vrij recent voor minimaal 3 jaar vastgelegd als bestuurslid van een patientenvereniging en dat voelde ook als een enorme stap.Voor mij is het echter vooral het huisje,boompje,beestje plaatje waarin ik niet tot eind van het jaar wil/kan kijken.Dus leven we vandaag en vooral tot aan de volgende MRI van manlief,daar voorbij plannen is doodeng en dus doen we dat niet.

Fijn te horen dat je verder langzaam maar gestaag weer opkrabbelt en zelfs weer kan genieten van de vlinders.Hopelijk het begin van een lange periode van voorspoed.

» Posted By postkantoor On June 23, 2007 @ 16:32

Marketing van kankermedicijnen

ze verzinnen telkens iets nieuws..overigens komt hoofd-halskanker meestal voor bij mensen met een alcoholprobleem(70%).de vader van een goede vriendin van me is er vorig jaar aan overleden en ja hij was alcoholist..

» Posted By postkantoor On May 10, 2007 @ 14:30

Pixelpopjes

4hihi we zijn het eens karin,te afschuwelijk voor woorden deze opgepimpte vrouwen.Er blijft toch niks mooier dan de creatie van de mens zoals ie ooit ontstaan is uit 2 mensen die elkaar liefhadden..

» Posted By postkantoor On April 26, 2007 @ 03:38

Eén jaar verder

gefeliciteerd met je eerste geslaagde APK keuring,moet een hele opluchting zijn..toevallig gisteren de kom op tegen kanker show gezien op de belg?volledig in het teken van borstkanker

» Posted By postkantoor On April 07, 2007 @ 02:06

Therapietrouw en -scheiding

ik geef je groot gelijk niet aan die hormonen begonnen te zijn,zelfs als je daarmee de kans op terug keer iets groter maakt.Ik word hier dagelijks geconfronteerd met 2 wandelende hormoonproblemen(hypofyse) en dit heeft zoveel invloed op je totale zijn dat je daarin als het niet strikt noodzakelijk is gewoon niet moet gaan rommelen..de mannen hier in huis hebben geen keus helaas.

» Posted By postkantoor On March 31, 2007 @ 23:39

Catch a fire

gisteren de “cipier”bij de laatste show gezien(vrt één)..vond hem beter in de shakespear klassieker.

» Posted By postkantoor On March 29, 2007 @ 23:32

SpitSpaink

beterschap met je pijnlijke rug,misschien doet de zon ook wel de truc ipv de kruiken van m’n voorganger.

» Posted By postkantoor On March 26, 2007 @ 22:10

Gezond leven maakt gezondheidszorg duurder

aan roken ben ik gelukkig nooit begonnen en de rest doe ik respectievelijk teveel of te weinig..ach ze komen me toch wel halen als het m’n tijd is denk ik altijd maar.Kan het beste maar genieten van de tijd die me gegeven is.

» Posted By postkantoor On March 25, 2007 @ 21:56

EenVandaag, 1 oktober 2007: Pink Ribbon

Ik heb hem gekocht de pink ribbon,er staat een interview in met een “warme man”eentje die ik in de afgelopen tijd heb leren kennen via z’n vriendin die borstkanker gehad heeft. tuurlijk is het een raar glossy blad en staat er ook een hoop onzin in(zoals in elk blad) maar het feit dat de opbrengst naar onderzoek gaat maakt veel goed. Hoe cru het ook klinkt,doordat het zovaak voorkomt wordt er veel geld gegenereerd voor onderzoek.Als bestuurslid van een patientenvereniging die het belang van een groep met een 1 op 5000 kans vertegenwoordigt weet ik dat het voor heel wat andere aandoeningen een stuk lastiger is geld te genereren.

» Posted By postkantoor On October 02, 2007 @ 03:33

Het drama van technologie

ik bedenk me altijd maar dat ik niks te verbergen heb dus ze slaan maar op met z’n alle…als inwoner van een gat van nog geen 3000 inwoners ben ik inmiddels wel gewend geraakt aan het feit dat andere mensen altijd veel beter weten wat er bij ons gebeurd als wij zelf;-)

» Posted By postkantoor On September 26, 2007 @ 17:08

Zeur niet!

Het programma en alle verbouwcultuur is te belachelijk voor woorden…maar het keuren van vlees dat doen we toch allemaal. Ik heb me er gisteren onder het genot van een biertje nog schuldig aan gemaakt enig passerend mannelijk schoon/of niet zo schoon te keuren;-)

» Posted By postkantoor On September 16, 2007 @ 01:43

Een beetje vooruitdenken

tja da’s nog echt zo’n onderwerp waar geen ‘goed’ antwoord op bestaat.. sommige dingen zijn inderdaad eigen schuld dikke bult, maar waar leg je dan de grens ?

Afschaffen van de verzekering lijkt mij persoonlijk geen goed plan,want dan ben ik binnen de korste keren failliet aan de berg medicatie die hier maandelijks afgeleverd wordt..los van dokters consulten etc.
maar misschien moeten ze dingen als het rechtzetten van flaporen en andere flauwekul er maar eens uit flikkeren en de bureaucratische toestanden bij die verzekeringsmaatschappijen kan ook best een stukje minder..

» Posted By postkantoor On July 18, 2007 @ 03:11

Wie de jeugd heeft…

voor de duidelijkheid het ging hier over een wit gezin in een veel te wit dorp,het buitengezette kind was hooguit 5 jaar en moest een drukke weg over om naar school te gaan..slechts 1 incident van de vele in dit gezin met als resultaat een kind dat op z’n 9de klasgenootjes bedreigt etc.

ik ben het met je eens dat overbeschermen een ander uiterste is en dat je 9-10 jarige niet meer aan het handje naar school voert.Maar de onderliggende boodschap van dhr rouvoet die toch vooral is dat het hoogtijd wordt dat we met z’n allen weer eens gewoon gaan opvoeden,die lijkt me niet zo verkeerd.Ik irriteer me dood aan die kids die tot half de nacht over straat zwerven,van alles vernielen en geen normaal fatsoen meer hebben.Vervolgens duiken de ouders op in programma;s als vermist omdat hun dochter in handen gevallen is van een loverboy.. misschien is het dan toch handiger als je als ouder er gewoon bent voor je kind en ze niet ergens in vreemde portiekjes laat bivakeren met een voorraadje breezer als ze 14 zijn?

voor de duidelijkheid ik ben geen rouwvoet stemmer en mag me met m’n 32 jaar een jonge moeder noemen..Toch is mijn 10 jarige dochter netjes om 8 uur thuis en weet ik waar ze uithangt tot die tijd.Dat noemen ze opvoeden en dat doe je in het belang van je kind.

» Posted By postkantoor On July 04, 2007 @ 03:20

goh heb ik even een afwijkende mening deze keer, ik hoop eigenlijk dat dit plan met een kleine aanpassing her en der er gewoon doorheen komt.

Er lopen immers maar zat ouders rond die er een zooitje van maken,met als gevolg ontspoorde kids..ik heb zelf 4 kinderen en woon in een klein dorp in brabant,niks grote stad,veel allochtonen en meer van dat soort vooroordelen..toch stond er vorig jaar een 9 jarige met een mes te zwaaien tegenover z’n klasgenootje,het gezin is van het soort dat je onder een appelboom geen peren moet zoeken..toen dat zelfde jongetje nog op de kleuterschool zat trof ik hem al eens totaal ontreddert aan voor de deur van z’n huis,zonder pardon buiten gezet door moeder,die te beroerd was hem even naar school te brengen.Tja in dat soort situaties zou een beetje opvoedhulp etc. toch veel ellende kunnen voorkomen denk ik.

Ik heb niks te verbergen,ben heus niet perfect(wie wel) maar big brother vind bij mij geen gekke dingen..de gene die er zoveel problemen mee hebben vrezen blijkbaar voor vuile was die ze liever binnen houden? of ben ik nu te kort door de bocht?

» Posted By postkantoor On July 04, 2007 @ 03:20

Eye-opener

een heel verschil inderdaad..enne verliefd zijn da’s het heerlijkste wat er is..geniet ervan!

» Posted By postkantoor On May 19, 2007 @ 01:18

Ongelijke idealen

Ik mag hopen dat die mannen niet aan je laatste regeltje gaan voldoen…verziekt toch een hoop plezier voor ons vrouwen;-)

» Posted By postkantoor On May 09, 2007 @ 12:50

Double plus good

ik vind dit als Sp aanhanger een verdomd onhandige uitspraak inderdaad..sociaal is in mijn ogen toch echt iets anders,dat is vooral leven en laten leven.Voor mij mag iedereen zijn/haar paspoort gewoon houden..enne wat second life betreft heb genoeg aan m’n eerste leven;-)

» Posted By postkantoor On April 11, 2007 @ 13:15

Onbekwame arbo-artsen

Er zijn gelukkig ook arbo-artsen die wel voor de werknemer bezig zijn en al is het altijd hun taak die zo snel mogelijk aan de slag te krijgen binnen z’n/haar mogelijkheden..helaas gaat het ook even zo vaak mis,overigens niet alleen bij de arbo artsen ook bij die gene zonder arbo voor hun functie..horken heb je immers in alle lagen van de bevolking.

» Posted By postkantoor On March 14, 2007 @ 13:54

In het hol van de leeuw

hilarisch verhaal..heerlijk zoveel dierenliefde en dat voor een exemplaar waar de gemiddelde vrouwelijke medelander zelf voor in die gordijnen zou klimmen.(ik niet hoor)

» Posted By postkantoor On March 12, 2007 @ 22:43

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page