Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By pien

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Hou ‘s op met dat roze!

Ik denk dat je de acturiaanse lichtveld therapie moet doen, Karin. Dan piep je wel anders.

*duikt snel weg*

» Posted By Pien On October 10, 2012 @ 13:43

Max leert

Geweldig, die verhalen over Max en leuk om de filmpjes te zien. De link van het eerste filmpje is niet helemaal goed, er mist een h aan het begin.

» Posted By Pien On May 24, 2010 @ 17:21

Wennen

Ik ontmoette laastst iemand en die had een hele leuke stok: zwart met rode bloemen. Dus ik zei: ‘goh wat een leuke stok heeft u’. De mensen die met mij waren zeiden iets dergelijks als ‘jee pien, dat zeg je toch niet’, maar de mevrouw reageerde met ‘ja, leuk istie he’. Ik vond dat weer zo’n typisch voorbeeld van waar jij het hierboven over hebt.

» Posted By Pien On February 26, 2010 @ 18:04

Ideetjes

Is het niet eenvoudiger om ter voorkoming van hoge kosten voor dure ziekten als Alzheimer, Parkinson en dementie gezond gedrag te belonen met een aanzienlijke premieverhoging? Wil ik gezond leven, dan betaal ik ook vast zelf voor mijn toekomstige ziektekosten.

» Posted By Pien On February 02, 2010 @ 23:29

Uitnodiging (ook u)

Wat mooi. Gefeliciteerd! x

» Posted By pien On April 16, 2009 @ 21:59

Exbo’s

Mooi toch, als een mens een ander mens vindt om van te houden! Dat is op zich al lastig genoeg. Waarom zou je je dan druk maken over de samenstelling van het stel. Ik heb dat nog niet begrepen en voorzie ook niet dat dat snel gaat gebeuren.
Vanuit mijn vriendenkring krijg ik af en toe opmerkingen dat ik eens moet gaan kiezen, maar een goed argument daarvoor krijg ik er niet bij. Okay, hokjes maken de wereld wat overzichtelijker en daarmee veiliger. Maar hokjes doen geen recht aan alle schakeringen die tussen die hokjes in liggen. Ik ben ervoor die schakeringen, én de mensen die zich niet in één hokje laten vangen, te koesteren en niet te veroordelen.

» Posted By Pien On June 01, 2009 @ 20:01

T-shirt

Grappig t-shirt! Zeker omdat je er toch even over na moet denken. Extra leuk voor jou Karin, gezien je eerdere stukje “Bellen”.

» Posted By Pien On February 06, 2009 @ 20:07

Sterven

lieve Karin,

Ook ik ben geschrokken van de genegenheidscomepetitie die losbarstte toen DMD (de mooie dame) stervende was. Ik dacht dat zulke dingen alleen voorkwamen in columns in de Libelle of Mijn Geheim, maar niets bleek minder waar. Het werkte deels op mijn lachspieren, maar ik heb er ook heel wat tranen over vergoten. Toen heb ik besloten om uitsluitend nog te huilen om het verlies van DMD en niet meer vanwege intriges, gedoe en andere meuk. Dat huilt een stuk beter.

Pien

» Posted By pien On January 27, 2008 @ 03:06

«« Back To Stats Page