Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By kristine

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

In de wolken

De damper is echt een flinke verbetering ten opzichte van gewoon roken. Al zeker voor de omgeving. Iedereen weet ook wel dat dampen ook niet gezond is, maar toch zijn veel mensen gehecht aan hun rokertje, dat begrijp ik als exroker(ben al een aantal keer voor jaren gestopt, maar ga soms weer voor de bijl helaas) ook heel goed. En blijkbaar hebben sommigen juist de ervaring dat ze door de e-cigrate minder gaan roken, dat is wel positief. Ik haalde geen bevrediging uit mijn e-smoker, en bleef maar hijsen aan dat ding. Het was mijn laatste hoop om een gematigd en socciaal roker te zijn. Maar het bleek voor mij niet te werken dus ben gestopt, misschien heeft de e-smoker juist dat laatste inzicht gegeven. Ja autogassen zij slecht Hans, maar van koken wist ik dat niet en deodorant gebruik ik niet, maar je kunt ook zeggen; maak het dan niet nog erger door te roken. Trouwens, stoppen met roken is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je bent er zo vanaf. maar de motivatie vasthouden is voor mij soms wel lastig gebleken. Voel me wel energiek en ontspannen, ook op de korte termijn al zoveel winst, kan het iedereen aanraden, te stoppen met roken en in plaats daarvan: schone boslucht in te ademen! Groet, Kristine

» Posted By kristine On November 11, 2013 @ 21:46

Hm! Even een ander geluid; ik heb ook een poosje een damper uitgeprobeerd en het had zeker voordelen maar ik merkte dat ik alleen maar meer ging roken, omdat je het nu echt overàl kan doen. Begon het ook een vreemd gezicht te vinden, steeds zo’n dikke maskara-stift in mijn mond, en toen heb ik ‘m maar weer aan mijn zoon teruggegeven. Nu ben ik helemaal gestopt met roken, en dat is ook heel fijn: de muren blijven wit, en mijn kleren ruiken lekker, het is heel goedkoop en ook nog eens gezond. Maar voor de straffe roker: veel plezier met dampen en vergeet het geklooi met shag en vieze peuken, dan is dampen nog altijd veel beter. :)

» Posted By kristine On November 11, 2013 @ 17:16

Hoi Karin, dat is nou grappig, ik was aan het kijken naar een instructiefilmpje van de EGO-c damper. Zegt mijn zoon dat hij er zelf eentje op zijn kamer heeft! Die heeft ie voor mij opgeladen om te proberen. En nu zit ik watermeloen te dampen. Wat een mooie uitvinding. Geen as, vuur of rookpluimen waar je anderen mee belast. Een keertje binnen kunnen roken, verslavend zo’n ding.
Zo zie je maar, de damper was gewoon binnen handbereik! Groet,
Kristine

» Posted By kristine On September 20, 2013 @ 12:28

Dankjewel Karin, kijk nu kan ik echt even vooruit, en al die smaken, zo wordt roken weer leuk! Ik heb er echt zin in. Ik zie me al zorgeloos in bed liggen heisen aan mijn wondersigaret.. want net als jij liet ik soms gewoon die peuk uit mijn handen vallen.
Vreemd hè. Zou dat Freudiaans roken zijn? Omdat je eigenlijk, onbewust niet wil? Ik rook trouwens sinds kort weer. Dat shaggie draaien (bezuinigen) is geen onverdeeld genoegen, zoals dat vroeger nog wel was op school. Wat een gepruts, telkens scheuren de vloeitjes. Ik doe er dan een viltertje tussen, omdat ik een hekel heb aan stukjes shag in mijn mond. Maar dit gaat allemaal verleden tijd worden begrijp ik. Ik verheug me er nu al op. Geen boze blikken meer van mijn zoon.. Ik zal je verslag uitbrengen als het eenmaal zover is.

» Posted By kristine On September 19, 2013 @ 17:26

Leuke blog! Ben nu wel heel nieuwsgierig naar de naam van die wondersigaret van jou en waar je die kunt kopen? `Zodat ook mijn laatste shaggie gedraaid is..

» Posted By kristine On September 18, 2013 @ 21:03

«« Back To Stats Page