Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By jules decapmaecker

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De ballen in de kerstboom

Janus,

Ik moet U dat nog laten weten, ik ga, voor mijn probleem bij de dienst “Centrum voor seksuologie en gemberproblematiek”.

Ik vond dat U dat moest weten.

Groeten

Johan

» Posted By jules decapmaecker On May 13, 2012 @ 15:29

Ik zal ook wel toegeven, dat ik alles zoek, om niet meer alleen op de wereld te zijn. Ik zoek geen vrouw voor de sex, Maar mijn gevoelens en verlangens zijn zo hoog, dat ik alles zou laten doen, omdat libido te verminderen.
Ik heb zelf a slaappillen genomen, gevraagd aan de huisdokter voor euthanasie, bij de laatste operatie, heb ik gevraagd aan de vrouwelijke dokter, of dat ze niet meer kon inspuiten voor me te doen slapen, dat ik niet meer wakker kwam.
Ik heb dat ook verteld aan de psychologe/sexuologe.

Er zal iets moeten gebeuren!!!

» Posted By jules decapmaecker On May 12, 2012 @ 04:13

I?K heb mijn penis nu al 5 tot 6 keer afgetrokken, er is geen bijna veel meer aan dat sukkelaardje. Het szijn allemaal rode plekken, hij heeft nogal oijn>. Ik lig in mijn bed met mijn benen opgen<. Als ik gecastreerd zou geweest zijn, zou ik dat allemaal niet hebben.

» Posted By jules decapmaecker On May 11, 2012 @ 15:56

Het is wel degelijk een sexuologe, aan wie dat ik dat verhaal verteld heb.
Zei vind het niet normaal en zal het voorleggen aan de psychiater, ik hoop dat ze me opnemen in de psychiatery, met de nodige sessies.
IK heb het nog vergeten te zeggen, ik doe ook nog riemen boven mijn voeten en boven mijn knieën.

» Posted By jules decapmaecker On May 10, 2012 @ 03:14

Ik ben 35 jaar, ik zou ook castratie ondergaan, mijn vrouw is weggegaan met de kinderen, ik wil mijn ballen kwijt,in gedachten. IK ga binnen in de kliniek, er zijn daar 3 of 4 verpleegsters, die me ontvangen, een sexuologe, psychiater en de huisdokter die de operatie. (Die mensen bestaan niet echt) Maar ik ken goed die vrouwen. De ene verpleegster komt eerst om mij om mijn balzak en penis te wassen, en de elastiekjes aan te doen, dan moet ik naar een andere kamer, voor de bloekgaine aan te doen en de onderste riem aan de benen. Dan helpt de 3 de verpleegster, om mij in het bed te krijgen, ze doen de grote riem rond de benen (boven de knieen).
Dan blinddoeken ze me, en ze doen een gasmasker op mijn mond om een beetje in te slapen. Ze geven me ook 3 injecties om me tevetmesten. Met het mesje steken ze de top in mijn ballen en penis.

Daarna doen ze alles af van gaines, tot aan de riem, doen ze de elastiekjes eraf en steken nog eens met het mesje in de ballen en penis.
daarna doet ze tepelklem in het midden van de zak tussen de ballen en snijden zij ze uit in mijn verbeelding. ze leggen de ballen mooi op mijn benen dn komt er een verpleegster, naakt om me te masturberen tot dat ik masturbeer. Dat is al in mijn verbeelding. volgens de dokter is dat niet normaal.

» Posted By jules decapmaecker On May 08, 2012 @ 18:40

«« Back To Stats Page