Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By johnny demeyere

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De ballen in de kerstboom

Linda,

Ik heb er vannacht er goed over na gedacht, als ge graag een man zou willen castreren, dan mag U het bij mij doen.
Johnny

» Posted By johnny demeyere On May 07, 2012 @ 14:03

Janus,

IK ben niet zo goed in het opstellen van advertenties, zou U mij kunnen eeen voorbeeld geven hoe ik die advertentie moet opmaken, over vrouw met nymfomane inslag en ook eenn humane instelling.
IK heb dan nog een ernstig iets, namelijk, chronische pijnen, in rug, onderrug en nek.
U ziet, welke vrouw zou er me eigenlijk willen!!!
Johan

» Posted By johnny demeyere On May 07, 2012 @ 04:18

Het NVSH, is in Nederland gevestigd, maar ik woon in België, tegen Ieper.

Dat is al een heel eind om te gaan, doordat ik voor het invalide ben en geen groot inkomen heb, is het voor me te kostelijk.

Dat is nog een reden, dat ik die castratie wil doen. doordat ik nog nooit niemand heb gehad, maak ik me daarvan ziek.

Ik zou misschien verbeteren.

» Posted By johnny demeyere On May 06, 2012 @ 18:53

in verband met vasectomie (sterilisatie) is het maar normaal, dat de man het laat doen. De vrouw moet al zoveel doen, het vruchtje, 9 maanden dragen, last hebben in de eerste, 3 maanden en de laatste 3 maanden en dan nog bevallen, die ook pijnlijk is.
In verband, dat ik me wil operatief castreren, door een vrouw, door dat ik masturbatiedwang heb, kom ik niet meer op terug. Ook al is het niet verdoofd, toch zal ik het laten doen.
Ja, inderdaad, ik ben alleenstaand, nog nooit een relatie gehad, zelf nog nooit een vrouw omhelst en getongzoend, of dichtbij genomen, uit liefde, en als ik me masturbeer, kijk ik in boekjes van mooie naakte vrouwen en mijn hart bloed.

Maar toch bedankt voor de goede raad§

» Posted By johnny demeyere On May 06, 2012 @ 10:44

Hallo, lieve vrouwtjes,

Ik ben een man van 47 jaar, ongehuwd, ik heb een masturbatiedwang en ik heb gisteren bij een sexuologe geweest en gesproken en gevraagd voor operatieve castratie. ! Ze weigerde en zei, dat ze dat allang niet meer doen. Ze stelde me wel chemische castratie voor!!

Toch, ik hoop dat ik iemand vind, die dat bij mij wil doen!!! Mijn balzak opensnijden, mijn ballen en bijballen eruit halen!!! Als ik ‘avonds naakt voor de spiegel sta en hou mijn teelballen opzij, dan zie ik juist mijn piemel. dan verlang ik er verschrikkelijk naar. Dan zouik verlost zijn.

Wie kan me helpen en zal reageren

» Posted By johnny demeyere On May 05, 2012 @ 14:51

«« Back To Stats Page