Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By jacintha

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

‘Going Clear’

Brrr.. Hoe steviger de doofpottencultuur, hoe heviger de excessen… Ik ben er overigens van overtuigd, dat bepaalde hooggeplaatste personen een belang hebben bij het blijven voortbestaan van Scientology. Als het zomaar een rare sekte was, hadden ze er met alle strafbare feiten die inmiddelss aan het licht zijn gekomen, allang een einde aan kunnen maken, lijkt mij…

» Posted By Jacintha On June 10, 2015 @ 22:00

Ik vind het wel een interessante docu. En heb net zo geintrigeerd gekeken naar de aflevering van Rambam. Hoe kan het, dat een organisatie die zo overduidelijk zich schuldig maakt aan strafbare feiten, niet aangepakt kan worden?
He bracht ook wat nare associaties met zich mee voor mij (en mijn partner): jaren geleden waren wij betrokken bij een hulpverlener die er -achteraf bezien – sekte-achtige Praktijken op na hield en dingen gedaan heeft die gewoon niet door de beugel kunnen. En toch hebben we hem ook niet kunnen aanpakken, hij heeft zich juridisch heel slim ingedekt- de persoon van Ron Hubbard deed me erg aan hem denken. Enge man.

» Posted By Jacintha On May 22, 2015 @ 16:03

Dropje

Ik lees dit blog pas nadat ik de volgende had gelezen (waarin je je oa verbaasd over het aantal mensen dat reageert op dit blog), toch kan ik het niet laten even te reageren en je sterkte te wensen. Heb het zelf twee keer meegemaakt, en het blijft indrukwekkend, wennen doet het nooit. Onze laatste poes Layla (‘de rooie’), stierf onverwacht in mijn armen, na weer te zijn opgelapt door de dierenarts. Na het vochtafdrijvende spuitje en de plaspillen (ja, ook) was ze weer opgeknapt, ze at en speelde weer en had zichtbaar minder last van haar longen, terwijl we in gedachten al praktisch afscheid van haar hadden genomen. Maar dat afscheid kwam een week later alsnog…

» Posted By jacintha On December 07, 2011 @ 21:35

De blunders van Pink Ribbon

Hulde Karin! Goed werk. Die radiostilte stemt tot nadenken….
Weet je, het gaat vaak niet eens om de fouten die er worden gemaakt – fouten maakt iedereen, en overal gaat wel eens wat fout. Het is de manier waarop men vervolgens handelt – of niet handelt.

» Posted By jacintha On November 22, 2011 @ 21:03

Winners or losers

waarom kanker meer angst inboezemt dan ms? Ik heb (gelukkig!) geen van beide, maar ik kan me wel voorstellen dat ms een aandoening blijft die je van lieverlee leert te accepteren -weliswaar weet je ook nooit wanneer een schub toeslaat, en wat de gevolgen deze keer zullen zijn – maar dàt er vroeg of laat weer eentje komt, weet je.
Met kanker is het anders. Kanker is een tijdbom en genezing is er nog altijd niet. zelfs als je ‘kankervrij’ bent verklaard, blijft altijd de alertheid, de angst; ben ik er op tijd bij àls het terugkomt? Daarbij het gegeven: met al onze technologische ontwikkelingen en vooruitgang, is de medische wereld er nog altijd niet in geslaagd een kankermedicijn te vinden. En dat vinden wij, als westerse beschaafde mensen, moeilijk te verkroppen: iedereen kent mensen met kanker, iedereen heeft ervaringen uit eigen hand. En we staan machteloos, net zoals we machteloos staan tegenover tsunami’s en andere natuurrampen. Zelf heb ik mijn schoonmoeder in een half jaar tijd zien wegkwijnen, van een sterke zelfstandige vrouw tot een afhankelijk hoopje ellende. En ja, dat is beangstigend. Het kan ieder van ons treffen.

» Posted By jacintha On September 27, 2011 @ 14:25

Jacht

Vind dit wel een leuke discussie. Geniet zowel van de kattenverhalen als van de ‘serieuze’ onderwerpen (alsof kattenverhalen niet serieus zijn) . En ja, ik ben zelf óók een kattenmens. Dol op die beesten, en er is er geen een hetzelfde. Onze Veertje vangt padden (en die maken dan zo’n akelig geluid, iek!) en verder alles wat er op haar pas komt, Elmo heeft haar wilde jaren allang achter zich – maar drinkt het liefst uit glas – borrel of longdrink, maakt niet uit. Zolang het – inderdaad -maar niet haar eigen drinkbak is. Te ordinair.

» Posted By jacintha On September 27, 2011 @ 13:57

Rokende rat

Wijlen onze kat Layla was ook zo’n tabakverslaafde. De laatste jaren van haar leven was ze noodgedwongen ‘ gestopt’ samen met ons; dolgelukkig was ze als er nog shag-rokers op bezoek kwamen, ze likte heel de zitplek af, verlekkerd en gretig, ze zou er een moord voor doen, voor een paar van die bruine draadjes. Ongezond? Ze is er wel 19 jaar mee geworden…

» Posted By Jacintha On September 06, 2011 @ 10:16

Twee Mubaraks

Ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen, ik hou mijn hart vast….

» Posted By jacintha On February 11, 2011 @ 11:35

«« Back To Stats Page