Statistiek

Comments Posted By edwin emanuel posse

Displaying 61 To 85 Of 85 Comments

Pink Ribbon

@juzo geen commentaar

» Posted By Edwin Emanuel Posse On November 19, 2011 @ 00:48

Geld ophalen om de dood te bestrijden.,,,de dood… de eeuwige vijand van de mens,,,,

» Posted By Edwin Emanuel Posse On November 18, 2011 @ 01:56

Verhuizing

Kvraag me altijd af… dat populischtische gezeur over “je moet nederlands kunnen spreken” als allochtoon… maar wat nou als je totale migraine krijgt van taalstudies??? maar bijv een prima stucadoor bent??? en je werk vrolijk doet??? ik zie mij al turks moeten leren,,,,,ik kan echt een jaar lang een taal studie doen voor turks… maar de taal zal ik nooit leren,,,, die is echt te wereld vreemd voor mij…..

ow sorry ontopic…. zelf ben ik prof op een bepaald vlak maar op een ander vlak een totale ramp hey… 10 jaar geleden had ik een disk thuis op de pc en daar stond echt twee jaar werk op van mij….. maar toen ging ie kapot op een dag…. en in die tijd wist ik helemaal niet dat dat nog repareerbaar was….. ha daar baal ik nog steeds van…. twee jaar arbeid foetsie….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On November 02, 2011 @ 17:51

Jacht

Ik kan nooit zo goed kiezen tussen muizen en katten… aan de ene kant zijn katten heel leuk,,,, maar als je op een dag even geen kat hebt? ha dan word je sochtends zo wakker en loopt er een piepklein muisje zo vlak langs je bed en kijkt je een halve miniseconde aan en is dan heel bang en peert hem met 90 km per uur……( en ik vind muizen lief…. beetje dat waltdisney idee….het zijn toffe en slimme diertjes )

Maar op een dag toch weer een kat genomen….en ja dan overleeft geen muiz het meer…. de katten die ik had vonden ook de muizen een echt lekker hapje….ik zou bijna een lab muisje voor ze kopen ( die kosten 1 euro ) maar ja dan voel ik me toch tikje sadistisch,,,,,

Helaas kunne die twee dieren niet goed samen in een huis…

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 22, 2011 @ 19:48

Spektakel

Ha karin op tornados jagen… en alleen als je ruzie hebt met Wodan en de bliksem gaat op jou jagen dan is het minder leuk….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 14, 2011 @ 15:45

Misdadige nalatigheid

Ten tweede? ken ik een justitie figuur…. En die bespreekt nix via Facebook ( in ons kikkerlandje ) omdat ie die server ook niet vetrouwd….ivm criminele hackers….. Nou ja hij praat wel op facebook… in de trent van luchtige zaken als “moet mn band van mn fiets plakken” enzo….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 08, 2011 @ 18:10

Aan de ene kant snap ik je reactie Karin….

Aan de andere kant ook niet…. Ik ken ook een gast ( nou ja ik ken hem via via via ) en die is programeur en die kan gewoon meelezen met een willekeurige msn omdat zulke gasten toegang weten te krijgen tot de server……

Dus ja op zich niets nieuws dit…. voor mij.,,…

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 08, 2011 @ 18:08

Medtronic

Op afstand bestuurbare stomas…..Voer voor humor maar ook horror….Staat me nog bij in 1980 kregen een aantal mannen in Amerika met een erectiestoornis door een behulpzame arts een pomp in hun penis ingebouwd……. die dan vervolgens van buitenaf te bedienen is….

Ziekenhuizen? ik loop er het liefst met een grote boog omheen….Moge ze wonderen verichten? moge dat waar zijn…maar in mijn fantasie is het toch ook vaak “de kermis van de hel”

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 05, 2011 @ 20:22

Medische moord

ik heb wel eens een heel knap wijf gezien met een ampul onder haar huid onder haar elleboog//// die hadden ze eronder geopereerd……de ampul was zo groot als ongeveer drie malboro sigaretten…. dit omdat ze niet zwanger mocht worden….. er zat een zwangersschaps afbrekende stof in…

het is moord om haar te helpen op die manier…je kan als overheid net zo goed gelijk iemand doodschieten…..

» Posted By Edwin Emanuel Posse On September 04, 2011 @ 02:44

Echte namen

( oja en niet te vergeten een stalker via internet gekregen een keertje die in de midden vd nacht aan mn deur stond ha ha …. toch zou ik het niet snel anders aanpakken… heb sinds die nacht nog niet echt gedacht “ik ga vanaf nu anoniem op internet werken”

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 24, 2011 @ 17:06

Um ja dat was het eerste wat ik leerde op internet ( moge het dom zijn of juist heel slim… de keuze is aan u ) : “de eerste dag op internet kreeg ik gelijk een lijst in handen van professoren in Engeland die gewoon met voor en achternaam en woonadres op internet staan…..

Dus ben ik dat ook maar gaan doen… het leek me logisch en op die manier … ik heb weinig te verbergen in mijn leventje……en op die manier…kunnen ook vrienden uit het verleden me makkelijk terugvinden op internet…..( en een keertje is dat ook gebeurt en heb ik nu een goede vriend in het leven erbij gekregen )

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 24, 2011 @ 17:03

een kantteken heb ik wel?

ja zelf ben ik een boerenlul hey? maak weinig vijanden dus heb weinig te vrezen… maar het verhaal is wel bekend dat iemand die jouw niet aardig vind? en een bepaalde macht heeft? dus doodlief je msn kan hacken…… en dan kan typen “karin ( een meisje die ik leuk vind ) je bent een heor” en dan vervolgens pleite gaat en de schade kan enorm zijn….

met dit voorbeeld? zou een z.g.n. “iris-scan” wel heel plezant zijn… zodat niemand tussen twee mensen in kan gaan staan….en een band kan vernietigen….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 23, 2011 @ 23:18

nou ja een “angel” is wel…je kan nu via een proxy serven gewoon de naam “karin spaink aannemen” en vervolgens op bijv http://www.newyorkforum.com iets heel negatiefs zeggen en vervolgens duurt het 6 dagen voordat karin er zelf achterkomt maar de negatieve naam die in 6 dagen is opgebouwd zal karin dan niet snel kwijtraken….

overigens? op zich klopt het wel….ik heb zelf twee jaar internet en wat je dan opvalt direct is dat omgangsnormen in een cafe om de hoek vaak netter zijn dan in een chatroom…..

ja mischien is het wel een “eerlijkheid” op internet zodat je beter mensen leert kennen??

ten tweede? identiteits diefstal? die heb je nu al vaak op internet en msn kan door veel mensen met een klein beetje macht gewoon worden meegelezen……

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 23, 2011 @ 23:12

Afvalbak

*omdat 120 km met je auto rijden zgn zo geil is!!!

» Posted By edwin emanuel posse On February 23, 2012 @ 22:53

Ja of stel je? een misdadige overvaller die afrikaan is? met een parachute ( en drie dagen proviand ) uit het vliegtuig gooien boven een groot afrikaans bos? dan is hij waar hij zijn wil “het moederland”

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 20, 2011 @ 01:57

Verder ben ik totaal niet rasistisch… een van mn laatste projecten heette “hoe krijg je meer allochtonen naar het Hollandse strand”

Dat viel me op …dat als je naar het strand gaat? ( of naar de Veluwe….) dat er echt bijna nooit een allochtoon te bespeuren valt….. En naar zee gaan is toch iets essentieels hey?

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 19, 2011 @ 19:33

Tevens zou je je ook kunnen afvragen? of sommige allochtoonse individuen in NL zich niet prettiger zouden voelen in hun eigen land met hun eigen gewoontes en zonder al teveel “irritante” Nederlandse gewoontes gebruiken en personen….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 19, 2011 @ 19:21

Ja ik stem PVV maar wel met een kantekening te plaatsen en dat is “ik zou het doodnormaal vinden als een land als Marokko een de-nationalisatie-politiek zou hebben t.o.v. Nederlanders met Marokaans paspoort die zich in Marokko irritant gedragen…”

Helaas is denationalisatie een woord wat mensen al snel eng vinden….

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 19, 2011 @ 19:18

aan de ene kant? wij hebben allochtonen in ons gezin hey?

en aan de andere kant? ja je hebt gewoon molsims in nederland… bijv marokanen…en die kunnen zich bijzonder erg afzetten tegen autochtone nederlanders ( die zijn in hun ogen verwerpelijk en die komen dan automatisch in de knel….. ) en dan vanzelf…. krijg je autochtonen die doordraven in het schrijven ( en denken ) van stukjes zoals het bovenstaande…

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 19, 2011 @ 15:45

Britse rellen

Ja oke maar mr.wilbie?

Een soort helend effect door mede Pvda die al 15 investeert in probleem wijken? Ja dat positieve effect dat dat heeft gehad dat verdwijnt heus niet acuut door een recessie dalletje … ( ja sorry ik geloof dat de ressesie tijdelijk is )

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 14, 2011 @ 20:12

Heb ook wel eens gehoord dat UK gehttos gewoon asocialer en armer en dus ook veel “enger” zijn…dan die van Holland….. niet te vergelijken dus…..Gelukkig dus nog wat Pvda dingetjes in het verleden die goed geholpen hebben…. Subsidies voor buurthuizen…buurtfeesten gesubsideert….. kinder hobby plaatsen met curcusjes……enz enz enz

» Posted By Edwin Emanuel Posse On August 14, 2011 @ 18:40

Kopzorgen

Elmo??? Ik zal wat grappigs vertellen : De eerste keer in mn leven dat ik de term “concentratiewijk” hoorde… * een term die niet op allochtonen HOEFT te slaan maar dat ook toch wel vaak doet…. Was uit de mond van een Turkse hoogopgeleide persoon in de politiek…

Wat Adriane zegt lijkt op racisme,,, maar is al een jaar of 8 al helemaal in de praktijk gebracht.. door heel hoge financiele grenzen te stellen aan een visum,,, die bepalen of je nu wel of niet een land * Nederland dus… binnen mag…..

» Posted By edwin emanuel posse On January 27, 2012 @ 19:28

Draagvlak

bekenen uit een heel andere invals hoek : zeg maar 90% van de uitkeringstrekkers rommelt niet met bijwerken of zo …

maar de overheid gaat dus waarschijnlijk de volle 100% een huisbezoek geven…

wat weer een hele kostenpost met zich mee brengt : en extra verkeersdrukte en het zal bijna geen geld opleveren doordat alle dienders dus voor het bezoek ingehuurd zullen moeten worden wat best een heel dure zaak is ….

mischien dat het winstsaldo van de controle actie van de overheid : drie tot vijf cent bedraagt op een hele euro…. ik zeg dus : niet doen : is alleen maar werkverschaffing en ( bijna ) nutteloos….

» Posted By edwin emanuel posse On January 23, 2010 @ 14:53

Bij leven en welzijn

op zich wel een geod plan : donor unless u reply

maar ha ha een paar haken en ogen : wat te doen met analfabeten ? die zijn immers vaak niet geregistreerd bij de overheid

en wat bijvoorbeeld te doen met mensen die alleen maar informatie kunnen absorberen in stripverhaal formaat ? ( donald duck achtig ? )

ik word in ieder geval donor in de toekomst : want ik lees post van de overheid zelden die gooi ik in de prullenbak meestal

» Posted By edwin emanuel posse On January 04, 2010 @ 18:01

Kinderporno: niet bestrijden, maar verstoppen

ja ik zit pas een jaar op internet

ja criminele zaken die boeien mij vaak : dus ja in plaats van altijd de krant te lezen om te weten hoe erg het allemaal is …dan ga ik ook zelf wel eens op zoek

dan kom je tot de conclusie dat veel sex sites een soort achterdeurtjes hebben ….. van de ene site klik je door naar de andere en je bent op een moment dus letterlijk aan het surfen op het net

en dan op een moment : dan vind je een verboden site dus

het is ook net alsof een bepaalde ( mini ? ) provider een soort belletje heeft dat gaat rinkelen : alsof er iemand een seintje krijgt zo van : die of diegene die nu aanbelt is op zoek naar specefiek materiaal

en dat er dan een site geopend word …

dat karin een soort lijst zou aanbieden ? : ik kan de lijst nergens vinden op haar site : maar ik bijvoorbeeld hou wel van een bepaalde transparantie op het internet

zodat een normaal mens ook een kijkje kan nemen : wat er nu precies allemaal uitgespookt word op het net …..

maar zo werkt het dus helemaal niet op het internet : het kijken naar een verboden site….. is dus al strafbaar geloof ik ( maar je kan ook een bezorgde ouder zijn die wil weten wat er gebeurd? toch ? )

en er is dus geen enkele duidelijke bron te vinden voor sites ( lees : specefieke urls ) in nederland bijvoorbeeld die mogelijk fout zouden kunnen zijn

» Posted By edwin emanuel posse On January 04, 2010 @ 17:22

 Page 3 of 3  «  1  2  3 
«« Back To Stats Page