Statistiek

Comments Posted By edwin emanuel posse

Displaying 31 To 60 Of 85 Comments

Inwoners

Nou dat vind ik dus een raak punt ! Karin…Laat linkse mensen maar een kamer weggeven als ze zo graag mensen uit Irak willen helpen… veel mensen hebben heus wel een kamertje over hoor…

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 02:17

Zo raar is Rob zijn reactie ook niet hoor, weet je wel hoeveel studenten er wel in Holland niet graag een huis willen vinden voor een lage prijs?

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 02:13

Nou ja Karin die cultuur heb je gewoon echt niet in Holland, lege kantoorgebouwen die geven makelaars geneens weg aan Nederlandse studenten die geen huisvesting kunnen vinden…

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 02:04

Einde discussie !! Er is een Godwin !

http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

» Posted By edwin emanuel posse On December 05, 2012 @ 15:48

Ik ben echt wel een mensen liefhebber, ongeacht ras, maar tsja de woningmarkt zit potdicht, voor een woning waar je in 1990 nog 200 euro voor betaalde om te huren per maand, betaal je nu makkelijk 800 euro voor, .Dit terwijl het bevolkings groei van autochtonen ongeveer 0 is ( als een gemiddeld Hollands gezin 2 kinderen neemt? Dan heb je geen groei en geen afname van de bevolking dus dus dan heb je in theorie ook geen extra woningen nodig de komende 50 jaar )

Volgens mij is het stijgen van woonlasten zo gekomen door schaarste van woningen door te veel nieuwe Nederlanders en dan heb je anno 2012 heel veel linkse mensen die roepen ( in mijn oren schreeuwen ) “Nederland is niet vol en we hebben nog veeeel meer ruimte voor asielzoekers” Waarmee ze dus indirect zeggen “Er is ruimte in Holland voor zeker 1 000 000 asielzoekers in de komende 10 jaren”

Het is wel zielig voor mensen uit Irak maar hoeveel huur moet je in Nederland gaan betalen over 10 jaar in het jaar 2022? Nog eens een stijging in huurprijzen van 200%? Wa… dan ga ik emigreren uit Holland naar een minderdruk bevolkt gebied toe op deze planeet…

» Posted By edwin emanuel posse On December 04, 2012 @ 20:49

Kwaadschiks

Zelf ben ik oficieel ziek ( psychotisch ), je zou denken dat ik dan geen mening moet verkondigen over dit thema,omdat ik een mentale stoornis heb,,,,,, maar zelf zie ik niet zo een probleem in het EPD, van mij mogen ze alles weten… Mijn lever falen en mijn kalknagels enz enz enz……..Inbraak gevoeligheid van het EPD is voor mij vergelijkbaar met de banken die anno 2012 ook 90% draaien op software… En gaat daar zoveel mis dan? Dacht het van niet…

» Posted By edwin emanuel posse On November 27, 2012 @ 23:47

Help uzelf!

Geert

Je geeft een argument over reclame voor een artiest via “Illigale” videos op Utube, maar weet je wel zeker dat 100% van alle artiesten die gratis reclame wel willen?

Je hebt gelijk als je zegt dat het reclame is, maar is er een eigen keuze ook voor die muzikanten? Kan je als “Vanessa Daou” ook zeggen, ik wil mijn werk alleen op Utube als ik daar zelf mee akkoord ga?

En krijgt een artiest wel alle reclame gelden die op utube gemaakt worden? Het gaat dan om 10 000 x 1 eurocent, maar beter dat je als artiest iets krijgt dan Niets.. ! ( ? )

» Posted By edwin emanuel posse On November 23, 2012 @ 01:47

Buma stemra is ook niet helemaal slecht..

Neem een artiest als Vanessa Daou, heel haar euvre van 80 nummers staat gratis op Youtube… Ze krijgt echt letterlijk geen cent per luisteraar….en als ze geld wil verdienen? Dan moet ze gaan optreden..

Is niet helemaal eerlijk van Youtube, Karin… Jij begint ( geloof ik ) dat als je een cd koopt? Dat je gelijk het recht hebt omdat aan 10 000 mensen te laten horen op Youtube,,,,,

» Posted By edwin emanuel posse On November 20, 2012 @ 21:15

Uitvreters

Sinds de Melkert banen hebben we veel onzinbanen in Holland… Mensen ( vaak allochtonen in de Randstad ) die je bestraffend toespreken als je een pilsje drinkt in het park en je hebt ook zelfs Hondenpoep politie, in Rotterdam… Totaal nutteloze arbeid dus en daarom vertrouw ik in de VVD omdat die niet geloven in werkverschaffing…..

Karin zegt dat het heeeel erg is om in de uitkering te zitten maar nix is minder waar, je kan elke dag uitslapen en als je wakker word ge je een boek lezen of een Dvd kijken….

» Posted By edwin emanuel posse On November 13, 2012 @ 23:48

Stemfraude

Omdat het westen aan het rotzooien is in Arabische landen en in Afghanistan enzo ,( democratie brengen ) was het heel hard nodig dat Amerika een “Zwarte” president zou krijgen, het Arabische volk zal zo een man eerder als een broeder zien,,, ipv van een heerszuchtige vreemdeling…

Met dit in het achterhoofd hebben de echte Amerikaanse leiders ( de adel , de grootindustrielen en de bazen van het internet die ook de bazen zijn van de stemcomputers ) de verkiezing zo voorgeprogrameerd dat Obama een week voor de verkiezingen al met volle zekerheid zou gaan winnen !

» Posted By edwin emanuel posse On November 08, 2012 @ 20:29

Hyperrealistisch

Er zit een typefoutje in de openings post ha ha ! Foei Karin, je stelt ons teleur !

» Posted By edwin emanuel posse On October 30, 2012 @ 20:36

Censuur door Viva

Nou ja ik weet dus helemaal nix van de inhoud van de discussie, maar de titel “De roze kanker maffia” , tsja die is wel wreed hardcore,,, er zijn weinig sites in Holland waar een moderator zich niet gelijk een hoedje schikt bij zo een titel….

» Posted By edwin emanuel posse On October 17, 2012 @ 18:28

Ga stemmen!

Ha ik had nog een idee,

Ja ik roep mensen altijd op om niet te gaan stemmen hey? Dat doe ik omdat ik een utopische gedachte erop na hou !

Ja stel je voor dat je een opkomst hebt van 10 % kiezers,,, dan zou het mogenlijk kunnen zijn dat de uitslag precies hetzelfde is,,,,

Zo van : 90% van alle VVD mensen stemt niet en 90% van CDA mensen niet enz enz enz,,,,en dan zou het niets uitmaken of mensen nu wel of niet gaan stemmen !

Dat zie je dus ook in gezinnen vaak , de een heeft verstand van geld, en de tweede van muziek , en harmonieus worden de balangerijke zaken dat zoo geregeld dat iedereen blij is !!!

» Posted By edwin emanuel posse On September 13, 2012 @ 16:03

Wa ha ha ha Podver !!!

Het is vandaag half zes avond op nationale stemdag , rijd er opeens een busje door mijn ghetto met de luide luidspreker boodschap : Mensen ga allemaal PVDA stemmen !!!!!!!!

Nu hoorde ik dus die herrie, voordat ik kon verstaan wat de boodschap was, en mijn eerste gedachte was “Das oproer politie !! Er is een recherge inval in mijn straat ”

Of zoiets als er een ramp is gebeurt en er een busje van de politie die door mn straat rijd en omroept “Mensen ga vandaag niet naar de super,,, blijft u rustig thuis en sluit uw deuren want er is iets heeel ergs gebeurd en stem af op radio Rijnmond voor verdere instructies”

Benk nou helemaal paranoide ofniet????

Kan het nog erger??? Ja het kan erger , het busje rijd rondjes door mn straat ! Nu hoor ik hem voor de tweede keer dus !!! “Achtung menschen !!! Das ist die stimmungs polizei !! Aufmachen !!”

» Posted By edwin emanuel posse On September 12, 2012 @ 18:37

Zorgeloos

Ha ik voel een duidelijke scheiding tussen gelukkigen en “ongelukkigen” ( mensen zonder nageslacht die het geluk niet kunnen delen ! )

» Posted By edwin emanuel posse On June 19, 2012 @ 01:29

@48? (*piet ! )

mag ik vragen of jij kinderen hebt? en wat je leeftijd is?

» Posted By edwin emanuel posse On June 17, 2012 @ 21:40

Ik ben horror producent! Dat gaat niet zoo goed samen met kinderen van “normale ouders”

» Posted By edwin emanuel posse On June 17, 2012 @ 19:56

(*edwin modus “post fagmenten uit zijn dagboek” ha ha wanneer leer ik dat nu eens af ! )

» Posted By edwin emanuel posse On June 17, 2012 @ 19:13

Ik ben tegen mijn zin kinderloos en nu breekt de tijd aan dat ik ws kinderloos zal blijven !

Ik heb WEL in mn leven veel gevadert met de kids van mijn zus : en ik vond kinderen juist heel tof in huis ! Je schrijft “Zeuren over zakgeld” maar een kinderhand is juist heel snel gevuld ! Geef ze een roestige fiets en een ranjaatje en ze zijn heeel de middag zoet aan het spelen !

Katten vind ik ook leuk hoor maar kinderen nog veel leuker !

Ook de dood komt bij mij dichter in de buurt nu ik ouder ben en tsja ik voel dat het een gemis is dat ik niet 1 dochtertje heb! Dat lijkt me gewoon prettiger sterven !

Dus ha ha : Dat idee van kindloos zijn maakt me depri ! Voornamelijk sochtends voel ik dat heeeel erg ! De wijn verzacht de pijn savonds een beetje !

Ook kijk ik rond in het leven en zie zoveel stomme mensen met kinderen en ik was vroeger fotomodel en ik heb ze niet ! Ik kijk dan met schele jalouzie naar zulke mensen en ook alsof ik water zie branden !

Maar ha Karin? We delen dus hetzelfde lot ! Shake 5 !

Oja een pluspunt is er wel : Ik denk helemaaaaal niet graag aan mijn exen : ik zie ze als heksen die een goedkope opblaaspop hadden aan mij : Nu is er een groot voordeel : ik ben dus naar bed geweest met een dier ( voor mijn gevoel ) maar iig is er geen nageslacht uit voorgekomen dus dat geluk heb ik iig nog wel : Geen spoken in mijn leven in de vorm van kinderen van een foute partner en DUS geen spoken in mijn leven !

Ajuu paraplux !

» Posted By edwin emanuel posse On June 17, 2012 @ 18:58

De benenwagen

Ha Karin je mist er eentje !

Laatst zag ik een Afrikaan bij ons in de ghetto in een Cantaatje ! Niet de hippe persoon die jij beschrijft en die trots is op zijn orginele en kekke autootje !

Nee het was een volwassen uit de kluiten gewassen man die zich doodschaamde en duidelijk geen geld had om een auto met stoerheids status te kopen die hij graag zou willen hebben !

» Posted By edwin emanuel posse On May 14, 2012 @ 18:52

Handje contantje

Op zich denk ik niet dat geld verdwijnt hoor ! Je hebt nu toch ook kaartjes van papier waarop een digitale code staat? ( bijvoorbeeld telefoon opwaardeer kaarten? )

» Posted By edwin emanuel posse On May 05, 2012 @ 18:18

De gillende paus

Het leven in een technocratie zal uiteindelijk betekenen dat diegene die de baas is over het internet de digitale stemmen kan beinvloeden,,, Dat zie je nu al wel eens aan uitslagen van 51% tov 49% ( een praktisch gezien en wiskundig gezien een zeer onwaarschijnlijke uitslag maar die dan toch de dag erna in de krant staat! )

Nu komt heel het verkiezingscircus weer op gang! Ik kijk er geen seconde naar op tv!

» Posted By edwin emanuel posse On April 24, 2012 @ 17:20

Renaissance

Brengt me op een tweede punt : Vind het vaak vreemd dat series pas vaak een jaar later op Hollandse tv zijn! Terwijl als Kate Bush een nieuw album heeft ik diezelfde week nog weet en hem kan kopen!!!

» Posted By edwin emanuel posse On March 29, 2012 @ 01:48

“Mad Men, Dexter, Homeland en Breaking Bad tot Once upon a Time, Person of Interest en Game of Thrones.”

Ik kijk nooit tv en geloof wel dat 1 van deze 4 een leuke serie is maar alle 4 kan ik bijna niet geloven,,, mis ik wat,,, denk zelf al snel dat als ik ze ga downloaden….. nou ja ik heb niet zooveeel hoop dus!

» Posted By edwin emanuel posse On March 29, 2012 @ 01:44

In de wolken

markus= ja dat doomscenario dat ken ik ook!! maar ja kijk ± wij mensen leven in een groot oerwoud!! en daarin is het pad nooit eeuwig hetzelfde!!! elke verandering op www geeft automatisch een tegen reactie!!!! als de gemiddelde mens zich niet meer veilig voelt op internet= dan verzint hij nieuwe truukjes!!!

» Posted By edwin emanuel posse On February 25, 2012 @ 21:38

Ik snap je zorgen maar : 90% van de mensen gebruikt een cloud om * fotos van het laatste zakenborreltje op te slaan *en om fotos van hun peuter die voor een oude eik staat op te slaan : of fotos van het huis wat ze op Funda hebben gezien!!!!

Zelfs als een chinese maffia toegang heeft tot je databanken?? dan is dat nog steeds minder gevaarlijk als overreden te worden als je een kant en klaar maaltijd haalt bij de plaatselijke Appie!!!

» Posted By edwin emanuel posse On February 23, 2012 @ 22:51

Welkom in uw toekomst

Zo dus :

Lezer:

Gruwel is leerzaam. Jazeker. Maar gruwel heeft ook een negatieve uitwerking. Gruwel maakt angstig. Als je angst hebt kun je niet goed nadenken. En als je niet goed na kunt denken maak je verkeerde keuzes of doe je iets waar je later spijt van krijgt. Gruwel kan ook vermijd gedrag tot stand brengen. Juist door gruwel als ‘gewoon’ te accepteren omdat je moet ‘overleven’.

Bang om de dood onder ogen te zien. Kies je misschien ‘foute’ keuzes je hart zegt vooral niet doen je verstand zegt wel doen. Het is dan ook altijd ‘heel moeilijk’ om een waardeoordeel te geven wat wel en niet mag. Achteraf heeft iedereen een mening of iets goed of slecht is. Dat geldt voor slachtover evenals voor dader. Daarom is er zoveel leed in tijden van oorlog. En vooral anderen bepalen/manipuleren en verachten jouw gedrag. Ben je net zo schuldig als dader wanneer je toeschouwer aanwezig bent.

Een andere schuldgevoel aanpraten is oh zo gemakkelijk. Maar je was aanwezig hebt alles gezien maar geen poot uitgestoken. Ja,maar stamel je…ik ben toch niet schuldig als ik niets gedaan heb. En menigte die dat aanhoort noemen je lafaard. Wie heeft er nou gelijk? Een stempel heb je zo opgedrukt gekregen. En de mensen die in hun schulp kropen en ja- en- amen knikten naar de overheerser, trekken hun grote bek open en veroordelen andermans ‘discutabele’ verleden. Wie er aan de macht is maakt niet veel uit. Als burger heb je gewoon niets te vertellen, helaas je past aan want alles went behalve een vent zegt Yvonne Kronenberg. En welke -isme -cratie -archie de machthebber heeft maakt het niet uit.

Ze doen ons geloven dat ze altijd voor ons klaar staan maar het tegendeel blijkt. Gruwel is voor overheid(machthebber) om controle over ons uit te oefenen. Niet iedereen ervaart dat want kuddedenken viert de boventoon. Kuddedenken die in onze genen zit om instinctief te vechten of te vluchten. Wij zijn dat punt ontgroeit zou u denken omdat wij bewustzijn hebben die dieren niet hebben om te kunnen kiezen obv een vrije wil. Maar nog steeds lopen we de horde achterna. Het is allemaal ‘goed’. Het biedt ‘veiligheid’,’bescherming’ en ‘geborgenheid’. Kritiek mag je niet meer uiten dan ben je negatief of doet aan doemdenken of nog erger het wordt afgedaan als complottheorieen. Je wordt monddood gemaakt en vermeden als een parasiet of opgeborgen in psychiatrische inrichting.

Het geeft te denken. Iedereen weet de waarheid @an binnen, maar vind zijn ‘veilige’ leventje wel goed zo. Lekker voor de buis zitten geeft het volk eten en spelen. Ook de schaduwen in Plato’s grot zullen blijven bestaan als wij onze bewustzijn niet willen ontwikkelen, dat wij de machthebbers gelijken zijn. Wij met ze allen zijnniet bewust dat wij de kracht hebben om die machthebbers te dumpen door voor ons zelf te denken en te handelen voor een betere wereld.

Vertrouw op uw intuitie en u doet altijd het juiste wat denken doe je altijd met je hart en nooit alleen met je verstand zoals wetenschappers ons doen geloven. Vanuit intuitie wordt altijd iets moois geschapen.

» Posted By edwin emanuel posse On January 13, 2012 @ 15:55

Edit * en kotswekkend.

» Posted By edwin emanuel posse On January 12, 2012 @ 20:35

Ik zit op 90% van deel 1 op dit moment : Leerzaam ,schokkend en weerzinwekkend.

» Posted By edwin emanuel posse On January 12, 2012 @ 20:20

“Een fantastische serie. Wie zend hem hier uit? .”

Het word tijd dat een deel van ons belastinggeld voor tv kijken eens goed word besteed :

Geef mij een stukje van dit verhaal en ik weet gelijk 100% zeker dat dit verhaal over een jaar op NL tv word uitgezonden : Dit kan sneller als de publieke omroepen eens goed gaan samenwerken met de BBC zodat zo een topserie als deze dan ook eens horizontaal ( dus op het zelfde moment ) op Ned 1 2 of 3 word uitgezonden.

» Posted By edwin emanuel posse On January 12, 2012 @ 18:40

 Page 2 of 3  «  1  2  3  » 
«« Back To Stats Page