Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By edwin emanuel posse

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Volk

Hoi ik heb familie met veel allochtonen erin, thailanders, hindoustanen, afrikanen enz enz, en geen van allen hebben zij veel positiefs te melden over Marokanen en Arabieren, eerder het tegenovergestelde, je weet wel , lastig gevallen op straat en gewoon ook hoofdoekjes saai vinden , zij vinden dus ook de PVV ook helemaal niet raar en stemmen er zelfs ook op!

Nu vind ik zelf ook PVV een tikje aan de extreme kant, want ik ken ook aardige arabieren, maar zoals Merkel heeft besloten om de deuren ( grenzen ) van Europa wagenwijd open te zetten, beangstigt mij enorm,

Vroeger haatte ik alleen slechts domme tokkies , nu is er een tweede groep bij gekomen en dat zijn linkse mensen die een ( extreem ) grotere Arabieren import willen! Terwijl ik juist meer Hindoustanen en Boedhisten en Chinezen in Holland wou willen importeren! Geef mij nog liever een Eskimo als buurman ( en geef hem een gratis uitkering ) dan een Arabier.

Nu hou ik mijn ogen al open of ik ooit mischien zelfs weg moet uit Holland, ja echt waar want ik verzwijg mijn antiliefde voor Arabieren ( moslims ) niet dus dat zal dan op ten duur wel problemen gaan opleveren

Nou ja ach ook geen big deal vliegticket is niet zo duur, en wellicht kom ik dan in een leuker land als Holland terecht! Maar ben dan niet uit eigen beweging vetrokken..

» Posted By edwin emanuel posse On September 03, 2016 @ 21:01

Partjes

Hoi toen ik eerst hoorde over hooddoekjes verbod in Frankrijk, vond ik het tikje TE, ja toch klein beetje Rotterdams zijn met de instelling fuck the police we hebben al wetten genoeg!

Toen kreeg je indirect dan daardoor de aanslag in Parijs met 30 doden! Umm…..
Aan de andere kant als je hoodoekjes in Holland zou verbieden dan a* hebben de vrouwen geen andere keuze meer dus is positief, en b* het zou de aanzuigende werking van Europas rijkdom op Molsims doen afnemen, zonder hooddoekjes vinden ze het maar saai hier ( en raar hier )

Zou je een hoofddoekjes verbod steunen in Holland als je daarmee weet dat je over 3 jaar een aanslag krijgt met 30 doden? Weegt de saaiheid op tegen 30 doden? Saai is ook slecht voor een mens!

» Posted By edwin emanuel posse On March 29, 2016 @ 18:24

Ummmm ik woon in allochtonen wijk, als ( bijna ) enigste blanke, ( soms soms ) ik verlang wel eens weer om in Holland te wonen ipv van allochtonie!

» Posted By edwin emanuel posse On March 01, 2016 @ 22:27

Verraad aan de burger

Ps trouwens ik zei : wij stemmen, maar ik stem eigenlijk zelf nooit! Vind ik saai!

» Posted By edwin emanuel posse On March 01, 2016 @ 22:59

Hoi wij ( mijn familie ) zitten beetje tussen twee schuitjes in ( tussen wal en schip ) , aan de ene kant hebben wij allochtoonse kinderen in de familie, stuk of 5 , dus we zijn zeker niet rasistsich , maar wij stemmen wel wilders! ( de kinderen waarvan eentje nu 23 is ook ) , het totaal arabiseren ( arabirisatie )van Holland is een beetje een spookbeeld voor ons! Whats fucking next dat we allemaal besneden moeten worden bij de Hollandse wet?

» Posted By edwin emanuel posse On March 01, 2016 @ 22:57

Piramide

Veel mensen hebben geen centje pijn van die kerk, want die hebben toch geld zat, het zou wat zijn als je medelijden zou moeten hebben met gokverslaafden in een casino hey….

» Posted By edwin emanuel posse On March 14, 2013 @ 01:19

Voor eeuwig

Waarom zou je in een geval van iemands dood al de 100% van alles wat die persoon geschreven heeft op Facebook willen vernietigen? 99,999% wil juist dat de Facebook van de overleden persoon een eerbetoon word en dus niet gewist word….

» Posted By edwin emanuel posse On March 07, 2013 @ 00:53

Dwang

Prostitutie als geestelijke ziekte…

Paul, ik ben wel eens naar een hoerenbuurt geweest, gewoon om te kijken wat daar nu allemaal gebeurt hey , en toen was het zo op dat moment 2 uur snachts dat er een heel jong meisje was… echt bijna minderjarig ofzo, en ze was ook verslaafd aan de cocaine,,,,

Je kon zien dat ze uit een goede familie kwam..( haar gezicht was echt van een soort adel ) Nou ik stond daar, en ik vond het meisje dus knap… en omdat ik haar ook aardig vond,,,gaf ik haar gewoon voor de grap een biljet van 50 euro….. ( zonder haar sex af te dwingen voor dat geld )

Nou ja ze zei heel aardig bedankt en ze zei even “Ik moet even wat kopen” ( peperdure cocaine dus ) en een minuut later kwam ze bij me staan en ging die cocaine oproken voor mn neus… Dat ging allemaal heel snel hey..

Toen stopte er een auto, van een boerenlul tapijt legger ofzo, een heel dom figuur dus, en ja hoor het meisje rook door haar verslaving geld voor meer cocaine,,,, en stapte gelijk de auto in met die akelige man…..om dus sex met hem te hebben,,,

Ik zag in haar een echte schizophreen, maar eentje die dan niet tijdig is geholpen door een psychiater , en dan maar bij hele lelijke mannen gaat n**ken, en dat 10 keer per dag,,,,,

Mijn hart brak echt op dat moment hey….

» Posted By edwin emanuel posse On March 01, 2013 @ 21:07

( Met JPaul ben ik het dus ook niet 100% eens,… Wat hij zegt daarbij horen ook echt wel een stuk of 10 tegen argumenten hoor )

» Posted By edwin emanuel posse On February 28, 2013 @ 17:39

(*hahaha grapje ! )

» Posted By edwin emanuel posse On February 28, 2013 @ 17:37

(*ps : Karins pen is scherp !! Auw !! ( Meer !! meer!! Please !! ik betaal !! )

» Posted By edwin emanuel posse On February 28, 2013 @ 17:36

Ha nee joh ha ha. Karin, helemaaaaal niet, umm… Nee toen ik 18 was zat ik er ook wel eens aan te denken om betaald gigolo te worden, ik had redelijk veel sjans hey bij vrouwen altijd,,, Nou ja het was op dat moment WEL een bewuste keuze, maar tsja toch heb ik het niet gedaan..( mijn toenmalige vriendin raadde het me af )

Nou ja je kan zo een beroep ook zien bijvoorbeeld als “Rent a Friend” alleen dan met een tikje meer liefde erbij,,,, Nou ja dat bedoelde ik dus eigenlijk….

Verder zal ik de prostitutie niet gaan missen… ik ben er nog nooit naartoe gegaan in mn leven….

» Posted By edwin emanuel posse On February 28, 2013 @ 17:29

Ik weet het ook niet helemaal, maar een persoon kan toch ook een klein beetje verliefd zijn maar niet helemaal dus, en dan sex met een ander persoon hebben, en dat die tweede persoon dan bijv geld geeft om een paar dagen te eten, zo een ruilhandel is bijna het zelfde als prostitutie, en zo oud als de wereld zelf, hoe wil je dat ooit uitbannen of controleren?

» Posted By edwin emanuel posse On February 27, 2013 @ 23:59

Internet overal

Je hebt ook mensen die extreem huiverig zijn voor nieuwe technische ontwikkelingen, zo ken ik een maatje die nu al drie jaar weigert met mij te bellen via Skype, dus kan ik hem alleen maar spreken via zijn prepaid gsm, 50ct per minuut terwijl Skype 100% gratis is… Als ik hem 3 minuten spreek zit ik al op 1,50 euro en dat is een heel kipfiletje bij de AH..

» Posted By edwin emanuel posse On February 22, 2013 @ 14:48

Je kan ook een vibro hebben met ingebouwde wekker die je zegt wanneer je moet gaan slapen en wakker worden !!!

» Posted By edwin emanuel posse On February 21, 2013 @ 04:21

Ha ha mn zus had een fucking wasmachine met ingebouwde PC, op een dag doet het ding het niet meer en staat er iets van “Error” , dus zij belt een man op , een wasmachine man, en die komt binnen en voert een code in in de machine ( zoiets als “Oke, 001” ) en de machine deed het weer,,,

Een minuut werk , 80 euro kosten,… Hahaha *******

Mn zus vroeg : Mijnheer mag ik die code hebben? : Nee ha ha was het antwoord, die code is alleen bestemd voor specialisten, zei de man,,,

Potver ha ha ha,,,,

» Posted By edwin emanuel posse On February 21, 2013 @ 00:18

Koningin m/v

Als Beatrix gisteren zou hebben gezegt “Mensen van Nederland, ik speelde al die jaren voor de lol een typetje, van een vrouw die heel lelijk bekakt praat” dan zou ik er wel om kunnen lachen, maar ik vrees dat ze echt is zoals ze is.. Ik ben blij dat ze weg is ! En Alex ook hoop ik, snel !!!

» Posted By edwin emanuel posse On January 29, 2013 @ 22:53

Ja, Alexander kan zoveel willen, maar de moderne politiek heeft een heel andere koers voor oog, t.o.v. het Oranje sprookje daterend uit het jaar 1800,

De huidige propaganda machine die Oranje gezind zijn in Nederland zegt nog tegen het volk dat de Oranjes de Hollander rijker maken door zaken te doen met het buitenland , maar Frankrijk EN Duitsland doen het al jaren prima zonder hulp van een monarchie in de zakenwereld….

Een ideale toekomst zou zijn dat het koningshuis dit zelf inziet en zichzelf opheft, annexeerd, dan zijn ze ook gelijk af van het spreekverbod dat de staat hen oplegt… Maar denk eerder dat aardappelboer Alexander eieren voor zijn geld kiest, ( hij heeft denk ik weinig realiteits zin ) en alles door laat modderen zoals het nu is, tsja hoogmoed komt voor de val…..

» Posted By edwin emanuel posse On January 29, 2013 @ 22:32

Ethiek

@Karin : “Strafrechtelijk toont Opstelten weinig durf”

Durf verwachten van Opstelten,,tsja,,,

» Posted By edwin emanuel posse On January 18, 2013 @ 23:50

De nieuwe mens

Nou ja daar heb je dus precies wat ik denk als ik bezopen ben,

@4,

Dan denk ik , schijt aan de wereld, en geen enkel leger sturen naar Afganistan en Afrika en Arabie,, laat ze maar lekker wegrotten daar… Maar dat gebeurt niet, mijn neefje is nu 18 en die gaat binnenkort naar Afrika om te helpen als legereenheid tegen verkrachtende rebellen, Ik denk dan vaak “Waarom zou je…blijf liever thuis, Afrikanen zat op deze planeet”

» Posted By edwin emanuel posse On December 21, 2012 @ 22:09

Erg oftopic, maar het Amerikaanse leger schiet niet expres op kinderen, de plaatselijke rebellen in Afghanistan bijvoorbeeld , die wonen vaak tussen de kinderen en voeren hun terreur naar de rest van de plaatselijke bevolking uit vanuit die plek,,, zelfde verhaal met Afrika,,,

Ik denk trouwens wel , dat je in het jaar 2030 heus wel een laptop kan kopen die al die functies , zoals bijvoorbeeld een voel of geur sensor, niet heeft ingebouwd,,,

» Posted By edwin emanuel posse On December 19, 2012 @ 16:56

Verlichting

De kalender van de Mayas is echt eeuwen , mogelijk 1000den jaren oud, en totaal gebaseerd op de stand van de sterren.

Best nog wel knap dat ze het jaar 2000 konden voorspellen als een mogenlijk “soort van ondergang” van de mensheid , met het zeer binnenkort naderende peak oil en peak uranium. de twee grondstoffen waar onze hele Westerse huidige beschaving is op gefundeerd, en als die verdwijnt en we weer naar het jaar 1400 worden geworpen,De donkere eeuwen dus, Is dat best wel een ondergang te noemen dus, best nog wel slim van die Mayas… Ze zitten er maar een paar deceniaatjes naast…

Peak oil, resulteert in een grote variatie in andere peaks , bijvoorbeeld peak book, omdat je als de olievooraden op zijn, ook niet meer boeken van verspreiden onder de arbeiders,,, dat word te duur, dus onmogelijk… Dus uiteindelijk ook “peak knowledge” ..Om maar een klein voorbeeldje te noemen,,

De enigste die wint in zo een situatie is de natuur, want onkruid vergaat niet en de hele planeet zal over 1000 jaar weer begroeid zijn met weiden en bossen en wilde rozen.,..

» Posted By edwin emanuel posse On December 27, 2012 @ 17:01

Wie volgt?

Yes ik baal ook een beetje, en ook nog eens dubbel, want ik kende de persoon helemaal niet, zijn liedjes ook helemaal niet, ik denk dan gelijk, “Typisch Holland, dat zo een talent zo weinig te horen was op tv”

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 20:44

Inwoners

Om alles even helemaal recht te trekken, sinds drie jaar tijd kan je ook als kaashoofd terecht bij de oficliele site : meldpunt disciminatie Nederland, als je gediscrimineerd word door allochtonen, en dat is niet zomaar even uit de lucht komen vallen…

» Posted By edwin emanuel posse On December 07, 2012 @ 23:35

Ik heb maar een simpel antwoord op je belediging naar mij toe, Jpaul, ik ben zelf roodharige in een wijk in Holland waar 99% allochtoon is en 1% autochtoon, ik als roodharige word regelmatig bespuugd door bijvoorbeeld Arabieren, mijn zus vinden ze ook vaak een hoer omdat ze HBO nivo is en zelfstandige vrouw , je doet in je reactie op mij net alsof jij van adel bent en ik een soort straathond,,,, Jij werpt de eerste steen,,,,

» Posted By edwin emanuel posse On December 07, 2012 @ 23:31

Um JPaul ik kom regelmatig in Engeland op internet, en open daar filosofische topics op de grootste jeugd site met universitaire studenten : TSR UK, en je zal daar nooit van iemand horen : “Leer eens in het Engels formuleren/spellen !”, dit terwijl ik geen “Native speaker” ben en gaan ze 100% op de inhoud en 0% op spelling e.d. , kom je vervolgens in Holland, dan krijg je reacties zoals die van jou in reactie @23 !

Yes en in Ierland, zoals je zegt, is idd het klimaat aangenamer voor mensen met rood haar, krijg alleen helaas geen subsidie van de staat om daar te gaan wonen…

Met mijn onderbuik denken, vind ik geen goed argument… Je hebt gewoon in Holland maar een beperkt aantal huizen in de aanbieding voor asielzoekers, zelf vind ik het raar ( en zelfs vervelend ) dat veel jonge mensen op hun 23e nog bij hun ouders wonen, puur omdat op jezelf wonen te duur is in Holland…. Gooi je daar de komende 10 jaar nog eens 1 000 000 asielzoekers bij, dan word het wonen in Holland nog duurder….

» Posted By edwin emanuel posse On December 07, 2012 @ 22:03

Ik denk 24 uur per dag in het Engels…. Mijn Nederlands is daardoor erg slecht geworden,

» Posted By edwin emanuel posse On December 07, 2012 @ 21:04

Ja het is ook zo dat de volle 100% van alle asielzoekers zwart haar heeft, en daarom maakt Karin ( met ook donker haar ) zich extra zorgen omdat ze zich meer als ons identificeert met hen, en Karin voelt zeg maar bij het zien van tentenkampen een soort van phantoompijn in de vorm van een denkbeeldige onderkoeling,

Ik daarintegen heb rood haar, en word vaak bespuugd door Arabieren met zwart haar, Door mijn haarkleur zien ze in mij geen bloed broeder , dus ik krijg het met die reden dan ook minder koud als ik het woord asielzoeker hoor !

( Midas Dekkers beproefde redenatie )

» Posted By edwin emanuel posse On December 07, 2012 @ 18:08

Op zich zou je het in het jaar 2022 zo kunnen oplossen, je maakt een belasting formulier waarin staat “Hoeveel euro per jaar wil je inversteren in asielzoekers” , en dan kan iedere Hollander dat voor zich zelf beslissen… Ik zelf betaal niets… puur omdat ik weet dat gingers helemaal niet welkom zijn in arabie,,,

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 02:39

Nou ten eerste is het niet aardig van je dat je mijn pychiatrie erbij haalt, maar ala,

Ten tweede “Ja ik ben wel eens een Irakees tegen gekomen die ik wel gratis een kamer zou willen weggeven voor de gezelligheid, maar hij vond bij iemand anders een kamertje die groter was”, Dus vanuit die gedachte spreek ik de woorden “Als je zo graag asielzoekers in Holland wilt geef dan een kamertje weg aan ze”

Maar ik ben me ook wel bewust van het feit dat als ik in Irak gedropt word als kaashoofd dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat ik daar een gratis onderdak kan vinden,… Alles draait daar ook om geld hey? ( of beter gezegt in Irak om geiten ha ha )

» Posted By edwin emanuel posse On December 06, 2012 @ 02:31

«« Back To Stats Page