Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By artgrrl

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Facebook dwang

die icloud vind ik maar eng en op FB heb ik al lang gelden persoonlijke dingen al weggehaald, maar te laat natuurlijk want ze bewaren echt alles, er is wel (massaal) protest geweest dat FB beweert eigenaar te zijn van alle afbeeldingen die je plaatst, zelfs links naar anderen die ik plaats en een preview genereren vallen dan onder hun eigendom, dat is echt absurd!

» Posted By artgrrl On October 16, 2011 @ 12:55

hoezeer ik de nieuwe FB regels ook haat, het is HUN site met HUN regels (waar we ons maar naar moeten schikken en ze kunnen van alles bedenken op hun eigen site), dan bedenken we toch een alternatief? wat doen we dan allemaal op een bekrompen Amerikaanse site?

» Posted By artgrrl On October 16, 2011 @ 10:14

Aanbod

Het rare is dat die controles meer kosten dan ze opleveren aan fraude. Mijn lief heeft ze over de vloer gehad en vielen (helaas niet letterlijk) over de Dove in zijn badkamer, want dat was ‘iets voor vrouwen’. De controle gaat dus ook over gender en twee mensen van hetzelfde geslacht die samenwonen zijn moeilijker te controleren. Ik mocht officieel niet eens bij mijn lief blijven slapen, want dan woonden we samen vond de sociale dienst, terwijl we ons eigen huis en vaste lasten hadden en gewoon vaak samen wilden zijn. Inmiddels wonen we wel echt samen en leven liever onder bijstandsniveua dan de stress van de sociale dienst te hebben.

» Posted By artgrrl On April 06, 2011 @ 11:17

De smaak van woorden

Muziek en eten koppel ik soms aan elkaar, maar dat zijn eerder herinneringen, behouden woorden dezelfde kleur of smaak in een andere taal? Hoe komen mensen dan aan die associaties en komen deze overeen tussen verschillende synestheten?

» Posted By artgrrl On October 28, 2009 @ 16:47

Haar, on the move

Net nu jij je haar weer terug krijgt krijgen we over twee weken vreer ook weer terug. Ik had geen idee dat je haar weg was en schrok van de echt kale foto’s! Ik ken je alleen met lang donker haar en mooi vol halflang. Vandaar dat Joli(e) ook zei ‘gelukkig nieuw haar’ i.p.v. nieuwjaar. Ik was eigenlijk op zoek naar informatie voor de genderwiki waarover ik je nog zal mailen. Ik ga verder stukjes op je blog lezen.

groetjes en knuf, Hannah

» Posted By artgrrl On January 12, 2007 @ 20:31

«« Back To Stats Page