Statistiek

Comments Posted By amber

Displaying 31 To 38 Of 38 Comments

Het totalitaire universum van Louise L. Hay

Pietie tuurlijk foto’s en alles wees al uit het was de dag dat hij zo begon met de zwarte stift te teken toen kwam hij erachter dat er niks was hij voelde niks daarna nog foto’s snel laten maken en de foto’s wees dat uit moet ik nog alles uitleggen.

Nog 1 keer zij was mijn eye opener en ben haar dankbaar daarvoor. Is het nou zo erg dan. Als ik uit mijn eigen kracht put wie kan mij dan laten vallen .En mocht ik dan niet meer in mijn eigen kracht geloven dan is het ook oké. Ik accepteer en onderga het waarom zou ik dan weerstand bieden als ik al alles heb gedaan. Ik leef in het nu en wat morgen is is voor morgen het is mijn levenwijze.

Ik heb alleen haar boek gelezen en pas het toe geen healings bij goeroes voor mij. En pietie proef ik wat frustratie? Ik heb er geen, mij heeft het gewoon geholpen op mijn innerlijke kracht te vertrouwen. Het werk heb ik zelf gedaan heb kei en keihard gewerkt en veel geloosd heb mijn zaken niet bij een ander neergelegd.

Groet

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 22:18

Ik heb door haar ook een enorme eigenwaarde en omdat ik me zoveel waard vond en nog altijd vind heb ik ook een partner kunnen vinden wie echt bij me past en waar ik dol op ben en hij ook op mij. Mijn eigenwaarde heeft heel wat deuren voor mij geopend.Haar visie is ook de mijne geworden en voor mij werk het !!!!!!

Steeds als ik naar mezelf kijk hou ik meer van mezelf echt waar! en zoals Louise zegt zorg goed voor jezelf je huis en alles wat je hebt. En omdat ik dat alles doe ben ik gelukkig met mezelf en heb geen tijd om me bezig te houden met akelige zaken.

Ik neem toch in me op wat mij dient en alles wat mij niet dient laat ik los. Basis van het leven is vrijheid en doel van het leven is vreugde. Leef in harmonie met alles en iedereen

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 21:42

Ik respecteer iedereens mening, ik voel me een gelukkig mens want ik oordeel niet snel over anderen. Ik geef mijn mening over iemand maar ik zou nooit in mijn hoofd halen om zware uitspraken te doen omtrent iemand. Ik vind haar helemaal niet dat ze mensen veroordeelt.

Wij zijn vrije wezens en hebben gelukkig een vrije wil. Ik blijf erbij en vind haar geweldig .k heb haar boek 15 jaar geleden kado gekregen en had gewoon een zware tijd de chirurg stond voor een raadsel toen ie me ging opereren want er was gewoon niks daar. Mij hielp het om in balans te komen en zo mijn lichaam helen. de chirurg stond zelfs voor een raadsel.

Maar ja ik heb nooit geloofd dat ik ben geboren om hard te werken en stress hebben en ziek worden en dan doodgaan. Ik heb altijd geloofd dat ik geboren ben met een schitterend doel en ik heb het mede door haar leringen gerealiseerd. Ik hou van moeder aarde en heb vreselijk respect voor haar en ik ben er ook van overtuigd dat moeder aarde me alles geeft wat ik nodig heb. Maar alles begon bij haar en daarom vind ik haar geweldig . En ik hoef niet te zien om te geloven ik geloof en dan zie ik het resultaat en meestal komt het nog beter dan ik me dat voorstelde. Ik geloof in mijn eigen kracht en die verzet bergen, Ben dol op mijn Goeroe Louise.

Groet.

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 21:02

En geluk is een keuze. Ik ben nauw verbonden met het natuur en haal mijn energie ook uit de natuur. echt niet uit mensen die negatief en alles proberen af te breken. Probeer eerst dat toe te passen wat ze schrijft en niet meteen een oordeel hebben. Groet

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 12:58

Hier nog een goede boek vraag en het wordt gegeven, van Esther en Jerry hicks. Op youtube kun je ook naar ze kijken en je vibratie lekker verhogen misschien snappen de mensen dan dat ik het steeds over mijn werkelijkheid heb niet over de ander. Ik heb gewoon een leuke werkelijkheid gecreëerd sinds ik gekapt bent met mensen om te gaan die me steeds proberen bij te brengen wat wel goed en niet goed is zoals je wel kan lezen van alle reacties. Ik probeer gewoon bij mezelf te blijven en ik ben super blij dat haar boek op mijn pad kwam. IK snap door haar eigenlijk mijn drama en ik heb gekozen voor een leuke drama dan alleen van ellende en stress en ziekte want die heb ik ook eens gekent. Vaar nu in rustig water en ik ga met de stroom van welzijn mee.
Groet

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 12:49

Kijk lang genoeg naar een appel geef die veel aandacht wie weet lukt het. Wens je veel succes.

Groet

» Posted By Amber On January 24, 2011 @ 02:08

Ik hou van haar leringen en zou haar nooit bekritiseren, en tuurlijk een ieder is vrij om te bekritiseren. Alleen het baat niemand en mij gaat het om als het me niet dient en tegen me werkt waarom zou ik aandacht aan geven. Alles wat je aandacht geeft groeit. Groet

» Posted By amber On January 22, 2011 @ 22:15

Ik vind het een beetje kortzichtig eigenlijk de reactie van de mensen. Ik ben een echte fan van Hay. Ik vind haar geweldig.Door haar boek je kunt je leven helen heb ik inderdaad mijn lichaam en geest geheeld. De knobbel in mijn borst was op een wonderbaarlijke manier verdwenen.

Ik leerde omgaan met verdriet en kan door haar beter loslaten. Ik weet dat veel mensen hun ziektes koesteren. En heel vaak blijven hangen. En ik ben met Hay helemaal mee eens dat gedachten krachten zijn. Als je weet dat je je eigen werkelijkheid creeert dan weet je ook dat je je ziektes en ellende zelf creeert.

Ik zie dat er weinigen zijn die er iets van hebben opgestoken maar wel een mening hebben. Mensen bekritiseren komt ook voor in haar boek. Ik ben Louise dankbaar en ze is echt niet te vergelijken met Yomanda. Ze is geweldig ! Maar zoals ze zegt zegen iedereen in liefde en laat dan los ik laat iedereen los die zo negatief in hun vel zitten.

En weten we nog niet dat lichaam en geest in harmonie moeten zijn om te kunnen creeeren en ontvangen .
Groet.

» Posted By amber On January 22, 2011 @ 18:47

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page