Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Yvonne

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Vertrouwen [2]

Goed geschreven Karin. Ik heb nooit NIET gestemd. Maar blijven stemmen begint meer en meer aan mijn geweten te knagen. Medeschuldig zijn aan in stand houden van poppenkast past niet bij mij. We glijden af naar een ondemocratische, gewetenloze en steeds gevaarlijker opererende technocratie.
Maatschappelijk contract lijkt de vijand van dit Anglo-Amerikaanse kapitalisme.
De z.g. gematigde middenpartijen zitten dit al decennia lang rücksichtslos er door heen te drukken. En ik, met mijn ‘all inclusive’ idee van een samenleving word in feite door mijn eigen volksvertegenwoordigers naar de flanken gedirigeerd. Ik word er treurig van.
Nogmaals, je hebt mij in mijn hart geraakt met dit schrijven. Dus 3000 like’s van mij.

» Posted By Yvonne On December 25, 2014 @ 02:00

Waarom ik weduwe wilde worden

Prachtig verhaal!!!

» Posted By Yvonne On March 17, 2013 @ 14:19

Censuur door Viva

Alleen is er wel geld nodig .Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.
Ik ben zelf borstkankerpatiente en ben nu een jaar schoon en heb veel steun ondervonden aan de nazorg die mede door pink ribbon tot stand is gekomen. Wees blij dat er een maand lang aandacht aan besteed word. Want het kan iedereen overkomen en je wilt toch de beste behandeling hebben die er op dat moment te krijgen is. Alleen ga zelf op onderzoek uit en ga niet af zitten te wachtten.

» Posted By Yvonne On October 17, 2012 @ 16:00

Snackbar

Wat een prachtig verhaal.
Om zo te durven handelen vanuit je gevoel.
MOOI!!!

» Posted By Yvonne On February 12, 2011 @ 10:23

De vier ruiters

Wat een fantastische beschrijving/omschrijving: ik zie dit kunststuk ‘levensecht’ voor me! Ik ben heel, heel nieuwsgierig.

» Posted By Yvonne On June 27, 2010 @ 08:37

Max & de boom

Mooi verhaal, Karin! Nu met Max sta je onder mijn fav’s! Ben zelf aan mijn derde kattenpaar toe – ik neem ze ‘altijd’ per 2, met overlap, zodat ik al tweemaal 4 katten (o weelde!) in huis had. Ik heb een grote tuin met veel geboomte, waardoor ik heb besloten ze nimmer een tuigje om te doen. Immers, ze kunnen daar náár aan bungelen.
Fijne filmpjes ook! Bedankt!
Ken je KattenGemak? Brengen verse bakken én de betere brokjes aan huis. Een uitkomst…

» Posted By Yvonne On June 16, 2010 @ 07:32

Exit screening

Het is een zeer gevoelig punt dat je hier aansnijdt. Ik ben voorstander van zelfonderzoek, maar de vrouwen om me heen vermijden dat liever. Zelfonderzoek op zich levert vaak al zoveel angst op, het kennen van de eigen borsten lijkt wel een taboe te zijn. Ik blijf er bij tijd en wijle op hameren. Want ook ik ben ‘het bewijs’ dat er leven is na borstkanker, zelfs na drie keer. Ernstig verminkt (doch aardig opgelapt) ploeter ik blijmoedig voort, terwijl ik blijf (voor-)lichten… Dank zij mammografie en – dat moet ook gezegd – een uitstekende arts.

» Posted By Yvonne On June 28, 2010 @ 06:34

Het medisch geheim gehackt

Belachelijk , de overheid wil iets en wij moeten actie ondernemen omdat we iets NIET willen.

Vergeet ook niet de kosten daaraan verbonden. 3 keer een uitreksel halen voor mijn kinderen, wie gaat dat betalen.

Kortom weer een log en burocratisch wanproduct erbij.

Leuker kunnen we het niet maken wel moeilijker. Voor een EPD -basissysteem zouik wel zijn, kan gelijk de donorregistratie in meegenomen worden.

Ik ben dus TEGEN, jammer van al die vele drempels die dan weer genomen moeten worden om dat aan te geven.

» Posted By Yvonne On November 05, 2008 @ 11:27

Moe & moed

Beste Karin,

Dat is het enige wat er op zit: volhouden! Je doet het goed en bent sterk en moedig. Meer kun je niet doen.
Je stelt je vragen waar nu nog (helaas) geen antwoord op te geven is. Probeer je hoofd niet te veel te vermoeien met deze vragen want dat kost je bergen energie.
Geniet van de dingen die je nu nog wel kunt en hoop dat het straks, na de chemo, weer opwaarts met je gaat.

Heel veel sterkte en liefs, Yvonne

» Posted By Yvonne On August 01, 2006 @ 04:59

«« Back To Stats Page