Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By W.

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Pulsar

Ik heb gedurende lange tijd met een partner aan dezelfde tafel gezeten, in hetzelfde bed gelegen zonder ‘normale’ communicatie, zonder enige vorm van contact. Dat kan dus ook, alhoewel… de schade blijft groot. Ik ga Pulsar zeker zien!
Terechte vraag Janus, over de opinievorming op internet, maar wat is de definitie van ‘gewoon contact’. En de combinatie met alleenstaanden? Ik voelde me vooral contactgestoord toen ik die meneer nog aan de keukentafel en in het echtelijke bed tegenkwam. Jij hebt het over een ‘trieste vraag’, waardoor ik me afvraag wat er met en/en is gebeurd.

» Posted By W. On August 22, 2011 @ 08:29

… dan toch maar invisible tragisch… Liever ….lievend

» Posted By W. On August 21, 2011 @ 00:59

Ik kan me er iets -veel- bij voorstellen. Trouwens, als het dan tóch misgaat liever imploderen dan exploderen, zo ….lievend ben ik dan ook wel weer :D

» Posted By W. On August 20, 2011 @ 23:53

Kijken is kennen

Helemaal met Spaink 2.29 eens. Ik kijk, knik en glimlach, en word daar enorm opgewekt van. Zonder onderscheid. Soms ben ik in gedachten verzonken en daardoor los van alles en iedereen. Dan loop ik te piekeren in somberheid. Als ik mezelf betrap en dwing om contact met de buitenwereld te maken krijg ik bijna altijd 100% positieve feed back. Het zet me automatisch aan het relativeren en binnen een paar minuten ziet de wereld er mooier uit.
Het is belangrijk dat iedereen zich realiseert dat ‘anders’ zijn binnenkort in de mode is. Dodelijke ziekten worden chronisch. COPD-patienten nemen in aantal fors toe. Diabetici willen ook nog wel eens een of meer lichaamsdelen missen.
Ik zou enorm geholpen zijn als ik aan het werk zou mogen. Ja ‘mogen’, je leest het goed. Het zou mij verbeteren. Ik ben de normalen zat die hooguit ongemakkelijk gaan verzitten als ik het te berde breng. En me niet durven aan te kijken.

» Posted By W. On May 15, 2011 @ 10:56

Kijken is eenvoudig, zien is een ander verhaal. Ik kijk graag, vooral naar mensen die ‘anders’ zijn. Juist omdat ook ik zo ben. En dol op experimentjes.
Ik vind de reactie van VT moedig maar ook ergerlijk omdat hij/zij mij ‘ook gewoon dat wandelingetje over straat gunt zonder al te veel interacties in bijzijn van een dierbare om een fijne tijd te hebben in de openbare ruimte.’
Mijn oorspronkelijke en andere ik hechten echter aan individualiteit. Mijn ik beweegt zich met graagte in haar uppie in welke ruimte dan ook. Mijn oorspronkelijke en andere ik hebben altijd oog voor mensen die zich ongemakkelijk voelen bij mijn uit de toon springen. Tot op zekere hoogte. Want soms spring ik uit mijn vel. Figuurlijk. Gelukkig. Want ik val toch al zo op.

» Posted By W. On May 15, 2011 @ 01:02

Priemjaar

Misschien doe ik het hek dicht met mijn felicitaties, maar ze zijn oprecht gemeend: van harte! Als het echte vrienden zijn, vergeven zij je hun tijdelijke verwaarlozing graag. Veel flesjes wijn inslaan en desnoods jezelf uitnodigen in 2011!

» Posted By W. On December 24, 2010 @ 10:46

Beeldenstorm

Prachtige titel: “Beeldenstorm”. Over gezien en ontzien worden. Ik verkeer in de situatie dat ik doodziek ben, en de rest van mijn leven blijf, maar dat deze fase steeds verder opgerekt wordt. Dit levert praktische problemen op, want de noodzaak van regelmatige inkomsten dringt zich meer en meer op. Als mijn medische dossier ter tafel komt, en ik ook lichamelijk naakt sta, is er geen twijfel mogelijk. Maar ik heb meestal kleding aan, heb geen sombere uitstraling, er zijn geen krukken, rolstoel of geamputeerde lichaamsdelen te zien. Aan mijn verstand twijfelt niemand. Toch ben ik zeer beperkt.
Laten we maar die beeldenstorm beginnen! Ik moet helaas wel eens ontzien worden (wat vaak discussie oplevert omdat ik zo gezond oog), maar ik wil vooral gezien blijven! Met al mijn beperkingen, want ik ben nog net zo veel waard als toen ik als gezonde door het leven ging. Het is anders, niet beter of slechter!

» Posted By W. On November 23, 2010 @ 12:21

Ziekte als decor

Pfff… leuke invalshoek: “Wie ziek is, houdt zich niet langer aan conventies en regels: die doet voortaan wat het hart hem ingeeft. God en gebod tellen niet meer, alleen nog de vraag wat zijzelf willen of nodig hebben.” Maar wát als dat ene jaar twee jaar wordt, drie, vier… Is daar ook een serie over?

» Posted By W. On November 09, 2010 @ 22:15

Zaken doen

Heb je weer te lang boven de lijmpot gehangen Juzo? Postzegels ingeplakt, of sigarenbandjes met van die mooie plaatjes?
Waarom die polarisatie, dat denigrerende? Praat elke ‘kleine man’ in dialect, is iedereen die dialect spreekt een minkukel? Want zo komt het elke keer over.
Het is verfrissend om een ander geluid te horen, ook op een blog als dit. Maar ik vind jouw bijdragen weinig toevoegen, jij voegt hooguit jeuk toe terwijl ik weet dat krabben geen zin heeft. En ik vermoed dat je beter kunt!
Stap eens over je eigen schaduw heen en doe iets wezenlijks met je talenten. Dan houd ik er ook iets aan over. Behalve de kriebels… waant krabbûh doar houw ik niet fan.

» Posted By W. On October 29, 2010 @ 00:42

Googel Karin eens Eduard en zie wat zij gepresteerd heeft. En jij Eduard, wat kan jij allemaal?

» Posted By W. On October 26, 2010 @ 23:31

Ik had een redelijke normale levenscyclus, qua politiek. Als puber en jongvolwassene zo rood als een kroot, later wat gematigder, wat meer naar het midden. Ben echter nooit verder dan D66 afgezakt. Ik volgde vandaag de Tweede Kamer met een half oog en oor, hoorde Pechtold, Halsema en Roemer én die vreselijke nieuwe voorman van de VVD, en besloot te verjongen.
Ik kan het beeld van de wippende voet van Wilders niet van me afzetten, terwijl Rutte zijn entree als MP maakte. Je zag Geert denken: ‘Tja, Mark… nog ff…’
En dat Karin, is tevens het antwoord op veel van je vragen. Ik weet wat Rutte bezielt.

» Posted By W. On October 26, 2010 @ 23:26

Onrechtvaardig

Ik heb de reactie van Sjaak niet gelezen als-ie door Karin en Liesbeth wordt uitgelegd. En Juzo is wat mij betreft opgegeven. Amen, dat hij zijn taken uitvoert in innerlijke vrede,

» Posted By W. On October 25, 2010 @ 15:50

… en Juzo zal wel weer minimaal 80% van de postings voor zijn rekening nemen; het lijkt me lastig, dat aldoor met jezelf in gesprek zijn.
Ik ben het volmaakt eens met Karin, ik heb er niks aan toe te voegen.

» Posted By W. On October 13, 2010 @ 22:43

Jongetjes

Ik vind het een groter probleem dat, als een beroepstak (verder) vervrouwelijkt, het aanzien van de tak daalt. Heb ooit een relatie gehad met een etaleur/decorateur die door mijn mannelijke en vrouwelijke collega’s verdacht werd gevonden want hij zou wel – net als mannelijke verpleegkundigen, secretaresses (een verhaal apart) en cabinepersoneel (vliegtuig) – homofiel zijn. In ieder geval geen echte vent dus als ik iets te kort kwam ….. Ik heb jaren een ‘typisch mannelijk’ beroep gehad dus we waren beiden verdacht. Het werd pas echt gecompliceerd toen er kinderen kwamen.
Ik kan erg goed opschieten met ‘vrouwelijke’ mannen en haat haantjes. Ik heb moeite met tuttebellen en ga liever om met vrouwen met kloten. Toch ben ik een gewone vrouw, die goed presteerde op school, ambitieus is in werk en gezin.
Voor ik moeder werd (van een dochter én een zoon) was ik ‘harder’ (mannelijker) maar ik zie ook kinderloze mensen in de loop van hun leven ‘zachter’ worden. Vroeger was ik ervan overtuigd dat jongens- en meisjesgedrag 100% aangeleerd was, nu weet ik beter. Er is verschil, vanaf de geboorte. Maar is is vooral verschil tussen mensen. En in prijskaartjes…

» Posted By W. On September 11, 2010 @ 23:35

«« Back To Stats Page