Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By W

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Strijden tegen kanker

Oké, dank L.: Godverdegodverdegodverdedomme! (ik heb gezegd)

» Posted By W On August 16, 2010 @ 00:46

…enne, na (her)lezing van mijn reactie schiet mij nóg iets binnen: GVD!

» Posted By W On August 16, 2010 @ 00:28

Ik ben vandaag eens verder gaan kijken dan mijn neus lang is en mijn conclusie is: GVD! Ik ben -GVD- depressief omdat ik misschien -GVD- nog wel 5 jaar door moet leven terwijl ik al minstens 2 jaar dood had moeten zijn, ik -GVD- gelukkig een leeftijd heb dat ik -GVD- nog makkelijk 15 jaar qua betaald werk aan de bak kan maar ik -GVD- nevernooit werk zal vinden omdat ik -GVD- k**kanker heb in uitgezaaide vorm waardoor ik in een schemerwereld ben beland, wat door allerlei randfiguren bestreden wordt, want… Ik heb -GVD- net twee (2!) psychologen getroffen die zich (voor mij achteraf) gespecialiseerd hebben in ‘korte behandelingen’ waardoor ik me – als langdurig lijder – in gebreke voelde omdat ik niet snel tot ‘het stellen van doelen’ kwam. Whatthefuck! En dan lees ik dat Karin Spaink, redelijk genezen verklaard, geroemd en gelauwerd, die andere mevrouw Verdonck (met ceekaa) bij voorbaat al van een brevet van onvermogen voorziet. Die mevrouw Verdonck heeft -GVD- ook bk (met bewust kleine letters, want laten we het vooral niet groter maken dan het is) gehad en mag als ervaringsdeskundige aangemerkt worden. Naar mijn bescheiden mening. Net als mevrouw Spaink.
Van kanker word je depressief, mits het tegendeel wordt bewezen. Zou dat nou eens geen aardige stelling zijn?

» Posted By W On August 16, 2010 @ 00:19

Als ik de meeste reacties lees ben ik blij dat er bijzondere hoogleraren worden gefinancierd uit middelen die door gerichte activiteiten worden gegenereerd. Leven met kanker valt niet mee, zeker als het ‘t zoveelste stokpaardje wordt om een non-discussie te starten. Je zou bijna denken “krijg de …”

Maar dat weten we natuurlijk allemaal al heel heel erg lang.
Het is natuurlijk ook volkomen overbodig dat ik dit zeg.
Dat weet ik ook wel.

Ben zelf hooguit wat depressief door een beetje kanker en prijs me gelukkig.

» Posted By W On August 08, 2010 @ 11:04

Ik mag mezelf ervaringsdeskundige noemen: uitgezaaide kanker plus zwalkend tussen optimistisch/zeer positief en depressief. Hoe langer ik overleef, hoe spitser de toppen, hoe gemener de valkuilen. In mijn zwarte tijden stoot ik mensen af, dus eenzaam; op mijn roze wolken ben ik geliefd en een geweldig mens. Als ik ‘t voor ‘t kiezen had…
Heb altijd bestreden dat ik bezig ben kanker te overwinnen, omdat zo’n uitspraak pure kul is. (Technisch gezien voor mij onmogelijk trouwens, maar als je er ‘goed uitziet’ en je normaal beweegt is er toch niks aan ‘t handje?) Het legt idd een te zware claim op de ‘losers’; het is onrechtvaardig! Ik ben te grazen genomen door de ziekte, maar heb mazzel omdat tot nu toe behandelingen aanslaan.
Ik voel me soms een winnaar, als ik in de roze modus zit en redelijk prettig leef, ondanks de beperkingen en de pijn. Vandaag – niet kunnen slapen sinds half drie – zit ik in het putje en tuur omhoog, zoekend naar een sprankje licht. En vraag me af of ik het kan opbrengen om naar de sportschool te gaan, de loopband op, hopend op dopamine en kerosine :-)

» Posted By W On August 07, 2010 @ 07:33

«« Back To Stats Page