Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Theresia

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Vertaler gezocht gevonden

Heb je eigenlijk zelf al een cursus gevolgd bij Landmark?

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 18:16

Zoals ik al zei: Landmark leert je heel veel goede dingen, ja ik zou willen zeggen waar de wereld mee gebaat is … dus ik opteer meer voor: ga het curriculum doen, trek je niets aan van dat wervingsgedoe en ga dan fijn door met je leven …

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 18:15

Uiteindelijk heb ik dit voorordeel aan de kat geschoven en ben k naar een nformaieavond gegaan. Mijn kenis had mij wel erteld dat ik mij nie mest storen aan wat zij noemde “Amerikaans wervingsgedrag”. En inderdaad, dat stukje vond ik maar niks.

moet zijn:

Uiteindelijk heb ik dit vooroordeel aan de kant geschoven en ben ik naar een informatieavond gegaan. Mijn kennis had mij wel verteld dat ik mij niet moest storen aan wat zij noemde “Amerikaans wervingsgedrag”. En inderdaad, dat stukje vond ik maar niks.

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 18:15

Beste karin,

Ik heb zelf het ‘Curriculum for life’ gevolgd bij Landmark en dat heeft mijn leven in ieder geval een stuk verrijkt.

Jarenlang heb ik geloofd wat er gezegd werd over Landmark, waardoor ik het aanbod van een gede kennis afsloeg om een keertje mee te gaan. Uiteindelijk heb ik dit voorordeel aan de kat geschoven en ben k naar een nformaieavond gegaan. Mijn kenis had mij wel erteld dat ik mij nie mest storen aan wat zij noemde “Amerikaans wervingsgedrag”. En inderdaad, dat stukje vond ik maar niks.

Ik heb toen besloten om de cursus te volgen en ja het kost veel geld, maar dat kost ons energieverbruik ook en de boodschappen bij albert heyn worden met de dag duurder en ga zo maar door. We leven in een op liberaal-kapitalistisme gestoelde maatschappij, waarbij maar éé©n aspect werkelijk telt en dat is hoe worden de rijker rijker en de armen als een gevolg daarvan armer.

Het is zeker waar dat veel mensen die bij Landmark werken zeer sterk naar voren treden in hun argumentatie om de klup te promoten en dat staat mij ook tegen en daarom zou ik er nooit willen werken en ben ik er ook mee gestopt. Dat laat echter onverlet dat ik er heel, heel veel heb geleerd.

Wat wil je met het artikel bereiken? Dat Landmark ophoudt te bestaan?

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 18:15

De Key graaft bij de Kamer van Koophandel?

Dat is heel erg jammer Karin, immers ze gaan gewoon door. Tot het volgende voorval dan maar?

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 17:54

Hoi Karin,

ik vraag mij af hoe het verder is gegaan met jouw klacht en het onderzoek. Verder lijkt het mij een goed dee om een zwartoek te gaan maken omtrent de leugenachtige en manipulatieve houding die De Key aanneemt jegens huurders en waarbij ze door politie en rechters (onbewust, hoop ik dan maar) wordt bijgestaan.

» Posted By Theresia On June 13, 2008 @ 17:54

«« Back To Stats Page