Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Steeph

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Plan

Karin: Eens, maar wat ik wilde zeggen is dat er nog wat meer gedaan moet worden om ook de kleine projecten dan te laten slagen.
Verder is het natuurlijk zo dat sommige projecten noodgedwongen groot zijn. Om maar heel plat een vergelijking te maken. Je kan geen hogesnelheidslijn bouwen door eerst maar een kilometer aan te leggen en te kijken hoe het gaat.
Dus je zult altijd een paar grote projecten houden die je anders moet sturen dan nu.

» Posted By Steeph On June 21, 2011 @ 16:17

Het is de vraag of jouw oplossing helpt. Je doet namelijk niks aan het onvermogen IT projecten uberhaupt goed te sturen. Niet binnen het project zelf, maar als opdrachtgever. Kennis van hoe een modern groot IT systeem opgezet moet worden en wat een bouwtraject met zich meebrengt, is vaak afwezig. Daardoor worden beslissingen tijdens een traject geforceerd die een goed resultaat in de weg staan.
Meest voorkomende voorbeeld is projecten die uitlopen stoppen omdat het jaarbudget op is. Om ze dan later opnieuw te starten als er nieuw budget is.
Maar ook de surrealistische stuurconstructies zijn debet. Je wilt niet weten hoeveel ministeries, ambtenaren, politiefunctionarissen en nog wat figuren meepraten over IT projecten.
Het zal al veel schelen als projecten konden werken met realistiche planningen die ze vaak zelf afgeven, in plaats van met politiek gewenste onmogelijke deadlines.

» Posted By Steeph On June 21, 2011 @ 15:30

Slettenmars

@Spaink: Nee, duidelijk is het niet. En mijn gefoeter over de mail helpt niet. Maar het eerste stuk is dus van mijn hand en het tweede stuk van DS. Die hebben overigens een stemoproep geplaatst waardoor mijn “voorsprong” nu slinkt. Help! :-)

(Er hoorden banners boven de stukken te staan en ook nog eens auteursnamen er onder).

» Posted By Steeph On June 08, 2011 @ 15:58

Door technische storingen kwam het allemaal wat laat online, maar deze eerste kruisvuur bij Spitsnieuws (met mijn bijdrage) gaat over deze demonstratie.
Sta ik toch per ongeluk weer aan je zijde :-)

http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2011/06/kruisvuur-de-slutwalk-is-nutteloze-aandachttrekkerij-en-schiet-zijn-doel

» Posted By Steeph On June 08, 2011 @ 08:44

De vierde macht gelekt

Hear hear!

» Posted By Steeph On January 18, 2011 @ 17:40

Anti-privacy

@Spaink: En ik moet de lijst alweer actualiseren omdat ik zie dat de laatste ontwikkelingen op gebied van opslaan DNA er nog niet goed in staan!

Overigens is men weer bezig met het organiseren van een demonstratie. Dit keer op 12 september. Hopelijk met een minder controversieel programma als vorig jaar:
http://nl.freedomnotfear2009.org/

» Posted By Steeph On July 22, 2009 @ 12:53

Wie de jeugd heeft…

Karin, wel aardig misschien om te weten dat er wel ruzie is over wie het mag bouwen. En dat er daardoor misschien vertraging ontstaat:
http://automatiseringgids.sdu.nl/ag/nieuws/nieuws/toon_nieuwsbericht.jsp?di=350993

» Posted By Steeph On September 15, 2007 @ 03:22

Dit verhaal (gefeliciteerd overigens met je vermelding bij de nominatie voor de Big Brother award) wordt nog enger als je de specificaties van het dossier leest. Maar liefst 900 gegevens worden opgeslagen, van geloofsovertuiging van de ouders tot de vraag of er water in de buurt van de woning is (kan het kind in verdrinken, heel onverantwoordelijke ouders dus).
http://www.sargasso.nl/archief/2007/07/18/kstn-kafkas-kinderen-verdwijnen/

» Posted By Steeph On September 13, 2007 @ 03:21

«« Back To Stats Page