Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Rob Esveldt

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Gegijzeld door je thermostaat

Wat dacht je van een smart TV waarmee op afstand de webcam bediend kan worden en de hacker alles kan volgen wat er in de kamer of slaapkamer gebeurd. Het advies is dan ook de webcam als je het op dat moment niet gebruikt af te schermen. Tegenwoordig geven veel Smart TV’s je kijkgedrag door aan de fabrikant van de TV. Dat is uit te zetten maar dat moet je helemaal aan begin van de setup uitvoeren. Dus terug naar de fabrieksinstelling en aangeven dat je niet akkoord gaat met deze communicatie.

» Posted By Rob Esveldt On October 06, 2016 @ 19:40

Middelvinger

Eenzijdig artikel. Trump zal zich eerst moeten bewijzen. De debatten zijn een groot toneelspel waarin alles overdreven wordt. Mede dankzij Hillary zitten we met grote ellende in het MO.

» Posted By Rob Esveldt On October 01, 2016 @ 11:02

Schijnveilig

1.@Pieter. Je vergeet een ding. Veel werknemers gaan naar beurzen etc. daar krijgen ze allerlei kleine cadeautjes zoals een muismat (met RFID chip) een muis met opname en verzend mogelijkheid, een toetsenbord dat aanslagen kan opslaan met verzend mogelijkheid, USB-stick dat ook van alles kan. Dat wordt op het werk dan wel thuis gebruikt of beide vooral de USB-stick. Deze dingen kunnen ook gebruik maken van de exploits of trojans bevatten. Via een richtantenne is het mogelijk RFID’s uit te lezen. Een USB-stick merkt dat het contact heeft met internet op de thuis PC en zend alles door. Een leuke pen dat gespreksopnames kan maken en neem je dat mee naar huis en het komt Wi-Fi of Bluetooth tegen dan kan het de boel doorgeven.

Daarom is het bij sommige bedrijven verboden dit mee naar het werk of in bepaalde ruimtes mee te nemen. Veelal mag je dan ook alleen USB-sticks etc. gebruiken die door de werkgever verstrekt zijn. Afhankelijk van de informatiegevoeligheid zijn daar natuurlijk ook weer regels en aparte middelen om lekken zoveel mogelijk te voorkomen.

Zelfs in de wat grotere cadeau’s kan onprettige verrassingen zitten een router-switch dat stiekem data verzend. Maar vergeet ook niet de echte Chinese smartphones, die zijn in sommige bedrijven verboden om naar binnengebracht te worden.

Vroeger had je daarvoor het kopieerapparaat natuurlijk dat elke gemaakte kopie opsloeg en de onderhoudsmonteur nam dat dan mee. Maar misschien wordt dat nog steeds gebruikt wie zal het zeggen.

» Posted By Rob Esveldt On August 30, 2016 @ 15:15

Veerkracht

Inderdaad de regel en wat spotten deze vrouwen met alle westerse ideeën over achterstelling had anders gemoeten. Ze spotten juist met de islamitische ideeën over vrouwen, niet met de westerse. Dat ze in onze ogen achtergesteld worden is gewoon een feit, maar dat is hun cultuur en niet de onze.

Ik heb ook zo mijn twijfels of ze echt meevechten, al was het maar omdat de Peshmerga een chronisch tekort heeft aan wapens. Ook bij het nalopen van een aantal andere bronnen zie je de vrouwen oefenen om op commando’s als een eenheid te reageren, echter zonder wapens. Ze krijgen wel schietoefeningen dat wel.

Maar hoe dan ook, het zegt ontzettend veel over de honderdduizenden mannen die vluchten en de leeftijd hebben waarop hier vroeger de dienstplicht werd vervuld. Toen ze in veiligheid waren sloten ze zich nergens aan of organiseerde zich, nee ze wilden naar Europa en lieten vrouwen en kinderen achter. Ook nu waar IS ineenkrimpt zie je helemaal niets gebeuren.

Wat voor een mentaliteit moet je hebben omdat te (kunnen) doen. Als het ouderen waren en nog wat tienduizend kinderen kon ik daar nog inkomen. Hun enige band dat ze hebben is hun profeet en Allah, zeg je daar wat over staan ze als een man klaar. Voor de rest is het ieder voor zich. Zelfs vrouwen met kinderen die het moeilijk hadden werden niet eens door die jonge mannen geholpen.

In ieder geval petje af voor de jezidi’s die zich klaar willen stomen om het gevecht tegen IS aan te gaan. Maar ook voor het ruimen van granaten en ander gemeen spul in bevrijd gebied moet je zeer veel lef hebben.

» Posted By Rob Esveldt On August 18, 2016 @ 18:15

Evenwicht

Oeps. De wetenschap zat er een beetje naast met hun klimaatmodellen. Het ijs op de Noordpool had nu ongeveer gesmolten moeten zijn. Shit, het is juist in massa toegenomen en wel met 2.500.000 km2. Nou mooi klimaatmodel. En de rest dat klopt zeker wel?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3828622/Climate-change-scientist-said-Arctic-free-sea-ice-month-eats-humble-pie-data-s-four-years-ago.html

» Posted By Rob Esveldt On October 09, 2016 @ 19:23

@Pieter, precies dat bedoel ik. En wie nog twijfels heeft over hoe koopbaar wetenschappers zijn moet dit maar eens bekijken. Wat daar gebeurd, gebeurd ook met de discussie over de klimaatverandering. Het is gewoon marketing. https://www.youtube.com/watch?v=BRugroq9JZY

» Posted By Rob Esveldt On August 21, 2016 @ 18:47

Naar mijn idee zijn de lucht- en zeestromen steeds in beweging daarmee bedoel ik dat deze rivieren van lucht- en zeestromen zich wat aan het verplaatsen zijn, dat is natuurlijk al eeuwen aan de gang. Maar heeft invloed op onze seizoenen ze lijken in de tijd op te schuiven of af te vlakken waardoor we rare zomers en winters krijgen.

Maar mensen moeten een boterham verdienen en dat doen ze nu met het vermeende opwarmen van de aarde alsof dat geen natuurlijk proces is maar door de mens veroorzaakt.

» Posted By Rob Esveldt On August 14, 2016 @ 18:03

Wat mij ook op valt is dat de opwarming gekoppeld wordt aan de CO2 gehalte in de lucht. CO2 gehalte stijgt in de jaren en daarmee de opwarming. Ja, ja dat is makkelijk.

Nu kop ik er nog een in. De wereld populatie kent eenzelfde stijgende lijn als het CO2. Van 3 miljard in 1960 naar 7,5 miljard 2016. http://data.worldbank.org/indicator/SP.POP.TOTL

1. Wat doet al die warmte van zoveel lichamen heeft dat invloed? Wie zal het zeggen.
2. Al die 3,5 miljard extra mensen poepen en pissen wel, wat voor uitstoot geeft dat?
3. Al die 3,5 miljard willen wonen, kappen die bossen.
4. Al die 3,5 miljard willen eten, kappen die bossen en vullen met vee (nog meer poep en pis)
5. Al die 3,5 miljard willen er warm bij zitten, stoken met hout, gas en elektra.
6. Al die 3,5 miljard willen zich verplaatsen, kappen die bossen en hup meer asfalt.
7. Al die 3,5 miljard willen ….. verzin het maar.

In Nederland zie je dat ook, de bevolkingsgroei daalt. Nee, dat mag niet we moeten groeien en nog eens groeien totdat alle groen weg is en Nederland geasfalteerd. Dus wat doen we omdat voor elkaar te krijgen, we halen honderdduizenden migranten binnen. Maar ook dan willen we blijven groeien. Waar houdt het op?

Die 3,5 miljard groei? Daar zal het niet bij blijven. Nee we moeten ook daar blijven groeien, totdat ….. Ja totdat wat eigenlijk? Totdat we onze planeet compleet vergiftigd hebben of zo?

Het CO2 gehalte is niet de boosdoener, het is de mens zelf met haar ongebreidelde groei.

Met andere woorden de wereldleiders en de lokale politieke partijen hebben op dat gebied geen enkele visie over het “evenwichtig” inrichten van hun eigen land, ze doen maar wat.

» Posted By Rob Esveldt On August 11, 2016 @ 13:01

Ondanks dat we nog maar heel weinig weten over hoe het organisme de wereld werkt, betekend natuurlijk niet dat we maar onze gang moeten gaan en ons eigen nest moeten vervuilen. Zoals de vervuiling van de wereldzeeën en rivieren, kappen van bossen, enorme hoeveelheden fijnstof en andere stoffen in de lucht brengen dat onze gezondheid in gevaar kan brengen en natuurlijk moeten we niet de leefomgeving voor dieren onmogelijk maken.

Dicht bij huis als ik zie dat vossen met jongen als zwervers door wijken lopen doet dat mijn hart zeer.

» Posted By Rob Esveldt On August 11, 2016 @ 08:02

En zoveel snapt men van deze wereldbol. Dus nog maar zeer weinig, ondanks dat Greenpeace en consorten denkt de waarheid in pacht te hebben. Men neemt maar dingen aan zoals dit artikel in de Telegraaf ook maar weer een aanhaalt. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26386761/___Afrika_is_natter_geworden___.html

» Posted By Rob Esveldt On August 11, 2016 @ 07:08

Symptomen geven nog niet aan wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Je kan ergens een symptoom hebben op je lichaam en denkt ik heb een huidprobleem. De oorzaak blijkt geheel ergens anders te liggen, bijvoorbeeld je lever functioneert niet goed.
Windows geeft een of andere foutmelding en wat blijkt de oorzaak ligt geheel ergens anders dan de foutmelding aangeeft.

Als jij naar een arts gaat voor een symptoom dan gaat de arts het symptoom bestrijden en maar zeer zelden de oorzaak want dat weten ze vaak niet, daarvoor zit het lichaam te ingewikkeld in elkaar.

En zo is dat ook met de natuur het symptoom het stijgen van de temperatuur. Wetenschappers gokken (net als artsen / specialisten) dat het daar en daar aan moet liggen. Terwijl de daadwerkelijke oorzaak compleet ergens anders kan liggen. Daar zit de natuur veel te ingewikkeld in elkaar. Men pretendeert dat ze het snappen maar dat doen ze echt niet. Ze weten er maar een heel klein beetje van af.

Als ze er de hoed en de rand van afwisten, dan konden ze ook het weer beïnvloeden. Dat laatste proberen ze regelmatig waaronder China maar dat lukt van geen kanten.

Dat we in een klimaatverandering zitten klopt als een bus.

Maar doen wij dat of doet de natuur dat zelf door allerlei krachten die plaatsvinden. Zoals, aardwarmte verplaatsing, oceaan warmte / koude stromen, minieme verandering in het aardmagnetisme, zon invloeden zoals zonnewind, vervorming van de aardkorst, aardbevingen zowel op land als zee dat grote delen laten zakken of juist stijgen en zelfs bergen die elk jaar een aantal centimeters stijgen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over vulkanen, grote bosbranden en het vernietigen van bossen, enorme afgravingen, etc. etc.

Er zijn zo ontzettend veel factoren die een rol spelen en daarbij wetenschappers zijn te koop. Ze hebben tenslotte geld nodig voor onderzoeken. Drie maal raden van wie ze dat krijgt, van de organisaties die roepen dat de mens de oorzaak is van de opwarming.

Ik zou zeggen kijk dit ook eens:

Het onberekenbare klimaat:
Deel 1: https://www.youtube.com/watch?v=wgqDSvFVuyU
Deel 2: https://www.youtube.com/watch?v=nLt9vjXrDw8
Deel 3: https://www.youtube.com/watch?v=ylSPIXyjBQ0

CO2-uitstoot NIET catastrofaal voor klimaat (het mag wel wat minder met de CO2)
https://www.youtube.com/watch?v=PDQZkIhU8ds

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 17:14

Ik heb me goed ingelezen en veel voors en tegens gevolgd. De voors hebben mij niet overtuigd. Jullie onderschatten volledig de kracht van de natuur.

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 15:03

Grappig de “lokale” weersverwachting van enkele dagen vooruit kan men nog net redelijk inschatten aan de hand van computermodellen, wordt het een week of zelfs twee weken dan is het zo goed als onmogelijk. Maar ze weten wel de verwachting van complete “wereld” in te schatten en dat niet over een paar dagen, nee over jaren. Hoe geloofwaardig is dat. Wij nietige mensen denken de natuur wel even te kunnen mennen en daarmee het klimaat. Hoe geloofwaardig is dat.

Nee, de klimaat wetenschap en de daaraan gekoppelde organisaties is een verdienmodel, meer niet.

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 12:19

Volk

Het grote probleem is dat de regeringen in de West- en Zuid-Europese landen zich niet bezig houdt met de religieuze demografische verhoudingen in het land en daar dan ook geen enkele sturing aangeeft. Nu zie je dan ook dat er een scheefgroei aan het ontstaan is en dat zich zal doorzetten, waar de meerderheid (christendom) langzaam aan in een tijdsbestek van 40 tot 60 jaar in een minderheid gaat veranderen. Als de regering slim was geweest had ze mensen met een opleiding uit Japan, Korea, Thailand, China, Taiwan, Mexico, Brazilië, etc. met een mix van religies uitgenodigd om hier een leven op te bouwen. Dan had je een evenwichtig geheel gehad, maar dat hebben ze dus goed verknalt en zetten daarmee het voortbestaan van onze westerse levenswijze op het spel.

Oost-Europa pakt dat enigszins slimmer aan door een grote influx van de islam te verhinderen. Oost-Europa is er ook niet klaar voor om mensen van andere nationaliteiten op te nemen, ze moeten eerst zelf nog wennen aan hun vrijheid. Wat je al wel ziet is dat meer mensen zich klaarmaken / kijken om van West-Europa naar Oost-Europa te emigreren. Zeker nu we (nog) in de EU zitten is dat redelijk eenvoudig te regelen. Ook ik ben me aan het oriënteren.

Je zegt ook dat je die domme tokkies haatte. Dat is wel het beeld dat de linkse omroep neerzet, want dat is natuurlijk mooi om te zien. Kijk eens wat een domme lui dat zijn. Vergeten wordt, dat er ook veel hoger opgeleiden zich ageren tegen het geen wat er gaande is. Die zie en hoor je natuurlijk niet, die houden zich stil want dat kan ze hun baan dan wel hun carrière kosten.

Links speelt op emoties en heeft geen oog voor de realiteit en al helemaal geen realistisch oog voor de toekomst op de lange termijn waar hun kleinkinderen mee te maken zullen krijgen. Daar lijken ze helemaal niet aan te willen denken. Nee, de mensen moeten nu koste wat het kost geholpen worden en wat dat in de toekomst betekend daar maken zich niet druk over.

» Posted By Rob Esveldt On September 03, 2016 @ 22:07

Janus, Syrië heeft 23 miljoen inwoners en Afrika 1,2 miljard. Hoeveel miljoenen wil je dit keer overmaken? Niet zolang geleden is er ruim 100 miljoen naar Afrika overgemaakt aan hulp. Daarvoor al vele miljarden. Hoeveel heeft het tot nu toe geholpen 0,00000000001%. Misschien moet er een triljoen heen? Hebben we dat geld eigenlijk?

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 15:20

De meeste mensen hebben echt geen flauw idee wat de islam daadwerkelijk behelst. Kreeg laatst op Twitter een link naar een site Simple Islam (http://simpleislam.weebly.com/scholar-en/scholar-nl) daar wordt dan simplistisch uitgelegd waar het extreme islam vandaan komt.

Daar wordt met westerse ogen de islam uitgelegd, hoe dom kan je zijn.

Mensen kijken alleen naar de extreme uitwassen en denken dat, dat het is. Ze kijken niet naar landen die eerst een gemengde religie in huis hadden en hoe de islam dat langzaam vernietigd en het land islamiseerde en andere religies hooguit duld voor zolang als het duurt.

Een voorbeeld is Indonesië een land een smelt-pot van religies dat vreedzaam naast elkaar leeft, was het credo. De mensen die dat dachten zaten er compleet naast, het leek alsof ze vreedzaam naast elkaar leefden. Dat werd met keiharde hand vanuit de regering gehandhaafd. De huidige regering laat de teugels vieren en moslims vermoorden anders gelovigen en plegen aanslagen. Trouwens in Turkije net zo, daar zijn andere religies zo goed als verdwenen en dat niet op vredelievende wijze.

Nee, zodra moslims in een land een bepaald percentage bereikt gaat het compleet mis. Als je de CBS cijfers erbij pakt en je gaat deze extrapoleren over een periode van 20, 40 en 60 jaar dan zie je hoe dat gaat verlopen. Het is even een werkje en je moet met allerlei factoren rekening houden. Over 20 jaar zitten we op 20 tot 30% moslims, over 40 jaar is dat 40 tot 50% en over 60 jaar is dat 60 tot 70%. Met andere woorden over hooguit twee generaties is Nederland een voornamelijk islamitisch land.

De vraag is wil je dat je kinderen zo nalaten.

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 08:26

Wat nu in Europa gebeurd is wat ook een sluipwesp doet. Door het sluipend karakter hebben velen niet in de gaten wat er gaande is. Wat Sylvian Ephimenco voorstelt vertraagt de islamisering een paar jaar, maar voor het stoppen daarvan daar is het al te laat voor, daarvoor zijn er al teveel. Als je dan ook nog leest dat Duitsland in het diepste geheim midden in de nacht asielzoekers binnen vliegt dan ben je toch echt met je eigen ondergang bezig.

Veel mensen willen hun mond wel open doen maar durven dat niet, Pat Condell heeft in een videoboodschap perfect onder woorden gebracht. https://www.youtube.com/watch?v=6K7YXaNw2CU Wat hij zegt heb ik ook ondervonden, sommigen willen niets meer met je te maken hebben en een enkele zegt zelfs dat ze liever verkracht door een asielzoeker dan met mij over dit onderwerp te praten. Als je zoiets zegt dan moet je wel ver heen zijn. En dat is dan een oud collega welke ik toch twee tot drie keer in de week sprak, mijn verbazing was dan ook groot.

» Posted By Rob Esveldt On August 09, 2016 @ 15:15

Helaas zien de meeste mensen die er het meeste last van zullen hebben van 30 jaar en jonger helemaal niet wat er op hun afkomt over zo een 20 tot 30 jaar. Tegen die tijd ben ik er zelf niet meer, ik probeer mensen wakker te maken die ik dan achterlaat want zij moeten met de islamisering in Nederland verder leven.

Als je met deze jongelui praat dan kijken ze je aan alsof ze water zien branden. Velen hebben geen idee van de islam en waar dat allemaal uit bestaat. Ze denken dat het hetzelfde is als bijvoorbeeld het christendom.

En ergens is dat ook wel te begrijpen want je bent bezig met je werk, carrière, versieren, lol maken, etc. Op die leeftijd denk je bijvoorbeeld ook niet aan het goed regelen van je pensioen, dat doe je ook pas als het bijna te laat is.

» Posted By Rob Esveldt On August 08, 2016 @ 16:37

@AnneC Stroink ik denk dat Gerrit ziende blind is. Als ik zijn woorden zo lees bevindt Gerrit zich in een droomwereld zoals artiesten dat nodig te hebben om liederen te maken. Daardoor heeft Gerrit geen idee wat er op ons afkomt.

De Arabische Lentes en als gevolg daarvan een aantal regime changes komt toch grotendeels echt vanuit de Arabische bevolking zelf die hun kans schoon zagen. En de aanleiding was voor elk land weer anders. In een enkel land zoals Tunesië had dat nog een positief effect en in andere landen kwam hetzelfde soort regime of erger voor terug zoals de moslimbroederschap en daarna een staatsgreep in Egypte. Dat wat in Irak en Libië gebeurde komt door de oliedollars waar Saudi-Arabië en Amerika van afhankelijk zijn. Dat had nooit mogen gebeuren, echter dan was Amerika straatarm geweest daar Sadam Hoessein en Qadhafi gedreigd hadden de oliedollars op te blazen. En Amerika net als elk ander groot land moet je op dat gebied niet bedreigen want dan onderneemt het actie. De leiders zijn uit de picture en wat doen de Arabieren ze gaan niet om tafel zitten maar bevechten elkaar zoals ze dat al duizenden jaren doen.

» Posted By Rob Esveldt On August 07, 2016 @ 17:45

Ik denk dat de mevrouw dat in dit artikel aan het woord komt wel aangeeft wat de zorgen zijn. En ja, het zijn deels onderbuikgevoelens dat elk normaal mens heeft dat aanvoelt dat er iets niet in de haak is. http://politiek.tpo.nl/2016/08/04/fractievoorzitters-uw-sussende-platitudes-over-islam-en-terrorisme-stellen-mij-niet-gerust/

» Posted By Rob Esveldt On August 06, 2016 @ 06:59

Als je geen onderbuik gevoel hebt dan ben je dood.

» Posted By Rob Esveldt On August 05, 2016 @ 12:47

Ik denk dat het tijd wordt dat je eens ging verdiepen in wat de islam feitelijk is. Als je denkt dat de islam te vergelijken is met elk andere religie dan zit je er danig naast.

» Posted By Rob Esveldt On August 03, 2016 @ 13:35

Nog meer controle is een heilloze weg

28.Janus Naar mijn weten klopt het wat je daar zegt. Fransje Timmermans kon het zelfs niet meer ontkennen en kwam er op een gegeven moment zelf mee. De mainstream media in Nederland is er echter stil over. De Duitse mainstream media heeft een tijdje geleden deze melding ook gemaakt omdat ze er ook niet meer onderuit konden.

Tegenwoordig vertrouwd een groot deel van de Duitse bevolking de mainstream media niet meer, in Nederland nog wel en dat is te merken met de vele halve waarheden die ze verkondigen. Zoek met Google op trust + distrust + EU en je komt een EU-rapport tegen.

» Posted By Rob Esveldt On August 29, 2016 @ 11:30

@25.JPaul Het is Leuk.
In een Duits wetenschappelijk georiënteerd blad voor de gewone mens heb ik errugus gelezuh dat het ergens in geloven even heel wat ingewikkelder in elkaar steekt dan menigeen denkt. Een Duits blad zoals Profil Wissen schrijft daar met enige regelmatig over. Het komt erop neer dat ze zich afvroegen hoe het komt dat miljoenen mensen de drang hebben om in een soort van God te geloven. Volgens wetenschappers zit dat bij veel mensen in de hersenen ingebakken (hard wired) dus ze worden vanuit de hersenen min of meer gedwongen om in een hogere macht te geloven. Daarvoor hebben ze van atheïsten en diepgelovigen de opbouw van de hersenen onderzocht. En wat blijkt er zit volgens deze wetenschappers inderdaad een verschil. Het is dus niet alleen inprenten / hersenspoelen van mensen, de basis is daarvoor genetisch al aanwezig.

Los van het bovenstaande vraag ik mij ook af wat er gebeurd als zoals dat bij moslims veel gebeurd dat familieleden onderling trouwen en kinderen krijgen wat dat met dat deel van de hersenen doet. Soort van cultivering van een soort dat invloed heeft op de hersenen. Ja ik weet het, je ligt nu krom van het lachen. Sta dan eens stil bij het feit hoe ze honden zo cultiveren / fokken dat het gevaarlijke vechthonden worden, dat betreft niet alleen de bouw van een hond (kracht) maar ook de wil en dan hebben we het over de bedrading van de hersenen.

» Posted By Rob Esveldt On August 29, 2016 @ 09:43

@24.JPaul Deze reactie slaat helemaal nergens op. Natuurlijk heb je dat ergens gelezen of gehoord en tot je genomen. Het gaat er dan nog wel om of je alles wat je leest voor zoete koek aanneemt. Als je eigen bron bent heb je zelf wetenschappelijk- en/of journalistiek onderzoek gedaan. Dat is maar voor weinigen weggelegd en een onderzoeksjournalist is iemand die vaak ook wetenschappelijk onderbouwd is dan wel zoveel praktijkervaring heeft opgedaan dat deze persoon daarover kan berichten. Helaas zijn er ook veel wetenschappers en journalisten die de waarheid geweld aan doen. Dus als je hut errugus gelezuh of ervan gehoord hebt ga je na of dat wat je errugus gelezuh of ervan gehoord hebt of andere wetenschappers of onderzoeksjournalisten dit ergens hebben bevestigd dan wel voor waarheidsgetrouw kan worden aangenomen.

» Posted By Rob Esveldt On August 29, 2016 @ 09:43

Jazeker, maar dat weet je ook wel gezien de reactie.

» Posted By Rob Esveldt On August 11, 2016 @ 20:44

Vreemd dan dat moslims met een goede baan en hoge opleiding ook radicaliseren. Of hebben die het dan weer te goed.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het radicaliseren helemaal niets te maken met hoe mensen wonen en hoeveel inkomen ze hebben. Volgens mij heeft dat zelfs een keer in de Volkskrant gestaan en dat wil toch wat zeggen.

» Posted By Rob Esveldt On August 10, 2016 @ 21:42

Dat massa surveillance voor zeer grote problemen kan zorgen laat ook een uitzending van “De Monitor” zien ooit uitgezonden door KRO/NCRV. Een foutje dat er eenmaal inzit is nauwelijks tot niet te verwijderen. Daarvoor moet je meer dan hemel en aarde bewegen. Zie hier de uitzending als voorbeeld: http://www.npo.nl/de-monitor/31-01-2016/KN_1676824

» Posted By Rob Esveldt On August 03, 2016 @ 19:31

Massa surveillance heeft ook geen zin. Laten ze eerst de social media goed in de gaten houden. Het blijkt vaak dat ze aanslagen daarop vlak van te voren aankondigen om hun statement te maken. Facebook weet wel Erdogan en islam critici binnen enkele ogenblikken offline te halen maar terroristen in de maak weten ze niet te traceren. Heel vreemd.

» Posted By Rob Esveldt On August 03, 2016 @ 19:26

Het is triest om te lezen dat niemand naar de geschiedenis kijkt, hoe de islam zich wereldwijd (technisch/wetenschappelijk niet) ontwikkeld en welke effecten dat heeft op de niet-moslims in landen waar de islam voet aan grond zet. Zelfs als bijna alle niet-moslims in dat land verdreven / gedood zijn is het niet genoeg en gaan ze elkaar te lijf omdat het een net iets andere islamstroming is. Westerlingen denken dat ze veilig zijn en dat hun democratisch bestel niet valt aan te tasten en een ideaal en misschien zelfs een superieur systeem is. Daar heeft de islam en daarmee de moslims geen enkele boodschap aan, ze zullen het alleen gebruiken om hun doel te halen en dat is ten eerste het land islamistisch maken om daarna de sharia in te voeren. Let wel ga je naar het CBS en extrapoleer je cijfers 40 jaar verder dan is 50% moslims in dit land. Wat denk je dat er gaat gebeuren!. Ik zou zeggen kijk naar de andere moslimlanden. Hier de link naar het CBS http://goo.gl/UoiAhE

» Posted By Rob Esveldt On August 03, 2016 @ 11:36

«« Back To Stats Page