Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Rob

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Chantage

Gisteren ook deze mail ontvangen. Bij mij vroeg ie 3200$. Blijkbaar steeds andere bedragen en ook verschillende bitcoin adressen.

» Posted By Rob On July 16, 2018 @ 09:22

Ons en iets

Wat een eenzijdige perceptie, met ook nog feitelijke onjuistheden. Ik had toch meer van je verwacht Karin. Ik haak hierbij af met het lezen van je blog.

» Posted By Rob On March 20, 2017 @ 16:08

Kleptomaan en extreemrechts

Voor mij geldt nog steeds dat Hillary de beste van twee slechten zou zijn geweest.

En tja, de Turken hebben inderdaad een Russisch vliegtuig neergehaald. En nu lonken die twee landen nogal naar elkaar. Dat zegt dus weinig.

» Posted By Rob On November 26, 2016 @ 22:23

En zou Hillary dit niet doen dan met hun Clinton-‘Foundation’?
Wat is het verschil?

» Posted By Rob On November 23, 2016 @ 12:38

Solidair

Spaink @6: Ook al kan het jaren duren voor ze terug kunnen, dat wil niet zeggen dat ze dan hier gelijk permanent moeten wonen. Bij een kort verblijf zullen uiteraard andere voorzieningen nodig zijn dan bij een lang verblijf. Maar de insteek moet wel zijn dat ze terug kunnen.

» Posted By Rob On November 23, 2015 @ 10:50

Ik wil mij best inspannen om de vluchtende bevolking met open armen te ontvangen. Maar het zijn mensen die van hun land houden lijkt mij. En ze zijn alleen op de vlucht voor terreur en geweld. Dan lijkt het mij dat die mensen terug willen zodra het weer veilig is in hun eigen land en daar weer willen werken aan de opbouw.
Dus waarom moeten die mensen hier dan perse zo snel mogelijk een zelfstandig bestaan opbouwen…
Ik vind dat we die mensen hier een zo comfortabel mogelijk onderkomen moeten bieden tot het moment zij weer terug kunnen en daar dan bij helpen.

» Posted By Rob On November 18, 2015 @ 15:48

Voor volk en vaderland

Nog twee VVD’ers verdacht door telefoontap fractieleider De Kruif http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/3/Nog-twee-VVDers-verdacht-door-telefoontap-fractieleider-De-Kruif-1723457W/

» Posted By rob On March 13, 2015 @ 06:23

Dystopie

Verdorie dit stukje heeft me de hele dag bezig gehouden.
En niet alleen als vader van 4 kinderen.
Je hebt de geschiedenis onmiskenbaar een wending gegeven Karin. Maak jezelf niet klein. Meer dan 20 jaar lees ik en half Amsterdam je stukken. Dagelijks zet je mensen aan het denken. Je streven naar een rechtvaardige veilige samenleving voor iedereen is een groot goed dat we allemaal met je delen. In de uitvoering schort het. De mensheid beweegt zich als een supertanker op weg naar een ijsberg. We weten het, we zien het en ons noodlot lijkt onafwendbaar. Zou het niet kunnen zijn dat onze kernwaarden, waar je al die jaren voor streed, zich in onze hoofden nestelen daar waar ze veilig zijn. Onze kinderen pakken het op en gaan er weer mee aan de slag. We bewegen ons voortdurend tussen Utopie en Dystopie zonder ooit een van beide te ontmoeten.

» Posted By Rob On January 08, 2015 @ 21:24

Jong geleerd

Karin, het is alsof je je verzet tegen het onvermijdelijke en het lijkt een verloren strijd. Je kunt de boel besodemieteren door weinig sporen achter te laten, overal waar je komt. Plaats onzin op de catwalk van LinkedIn. Wis cookies. Na lang aandringen bij de Blokker kassière die wilde weten wat mijn postcode was ging ik overstag. 1955AB. Ze wist niet dat het niet mijn woonplaats betrof maar mijn geboortedatum. Klein verzet zullen we maar zeggen.

» Posted By Rob On December 05, 2014 @ 23:50

Geestesoog

Petje af voor de dagelijkse worsteling die ons lezers van je artikelen niet treft. Soms lijkt het alsof niets je bespaard blijft. We moeten maar dicht om je heen staan en je vangen als je valt. Dan gaat het nog jaren goed. http://www.spaink.net/2011/11/02/methusalem/

» Posted By Rob On October 13, 2014 @ 09:22

Traag, maar toch

Voor Karin

Aan jou mens in nood
stukje gevangen leven
houd je maar niet groot

Werp weg die enge gedachten
sluier van mistroostigheid
alsof niets valt te verwachten

Als ik dan zo duidelijk voelde
wat er omgaat in je hoofd
voor het verlies waarop je doelde
wat jou innig werd beloofd

In die stemming van beleven
na intense eeuwigheid
bleef er niets meer om te geven
innerlijk ben je bereid

Moet je dan zozeer gaan leven
steeds jezelf onttrekken aan
de behoefte om te geven
en een ander laten slaan

Want je leven is nu schijn
kom onmiddellijk uit dat hok
Maak jezelf van binnen rein
ga naar hen die je betrok.

Maarten Metz
(gekregen na het verlies van een vriend van een vriend)

» Posted By Rob On April 04, 2014 @ 00:42

De afstand die de doden gaan

De afstand die de doden gaan
Is niet meteen te zien;
Je denkt nog menig vurig jaar
Ze keren weer misschien.

Dat wij ze volgen in hun spoor,
Wordt allengs zekerheid,
Zo innig gingen wij reeds om
Met hun verstreken tijd.

Emily Dickinson

Het wordt wel erg stil hier…

» Posted By Rob On January 31, 2014 @ 11:21

Deal

Natuurlijk heeft onze bezorgde overheid de oplossing al klaar. Accijns. Heffen, daarmee praat je alles goed. Nu ben ik verontrust over de berekening hiervan. Immers, er zijn veel verborgen kosten aan het dampen. Accu’s, clearomizers, opladen en het verliezen van liquid door lekkende clearomizers e.d. De hardware is nu al prettig voor de BTW opbrengsten. Ik loop wat vooruit, maar wel goed om alvast eens over na te denken. Niet te vergeten dat de hoeveelheid mg nico in liquid iets anders is dan de mg-en van een traditionele sigaret. Straks is de accijns er doorheen, aan ons verkocht met stapels zinloze rapporten die niet gehinderd door enige kennis zijn opgesteld.

» Posted By Rob On December 22, 2013 @ 14:33

Opstap

Kan die Janus niet gebanned worden hier? Die kan beter naar het midden oosten verhuizen. Kan hij de waterpijp terecht gaan bestrijden. Het systeem daar zal ‘m wel aanspreken.

Ik ben zo moe van overheden die zich bemoeien met wat de burger doet.

Overigens, dat is al eerder genoemd hier, alles draait om geld. De tabak industrie heeft er belang bij om de esig te verbieden. De overheid vanwege die prettige accijns heffing. Ik hoorde van een collega uit Italie dat daar de esig net zo zwaar belast wordt als de asig. Vermoedelijk als het zover is dan zijn we ook van deze discussie af. De winst blijft het gezondheidsaspect. Dat kunnen die graaiers niet afnemen.

» Posted By Rob On November 19, 2013 @ 21:04

Inwoners

Karin @12. Uiteraard mag je een mening hebben over iets wat je niet bezit of waar je nog niet mee in aanraking bent gekomen.
Maar ik heb er altijd een beetje een vreemd gevoel bij als ik die sympathisanten zie demonstreren tegen de slechte opvang van vluchtelingen in tentenkampen en vervolgens weer naar hun eigen warme huizen gaan.

» Posted By Rob On December 07, 2012 @ 10:48

Ik zag laatst een heleboel sympatisanten die demonstreerden tegen het vertrek van de vluchtelingen. Hebben al die sympatisanten niet een logeerkamer waar ze terecht kunnen?

» Posted By Rob On December 05, 2012 @ 10:41

Misdrijf

Gezellig, kroegpraat.
In Rubens tijd was dik zijn in de mode.
http://cryptocheilus.files.wordpress.com/2009/01/de-drie-gratien.jpg
Komt tijd, komt raad met vet dat staat.

» Posted By Rob On July 21, 2012 @ 23:02

Exit Zamboni

@meneer Henk
“Meneer Rob, heeft u zelf het jaarverslag van de Zamboni-fanclub, ISNVD, eigenlijk wel gelezen.
Misschien is mijn kennis van de Engelse taal niet zo goed als de uwe, maar ik lees daar toch nog heel wat onzekerheid. Onzekerheid die ik niet of veel minder tegenkom bij uitlatingen van artsen die de behandeling aanbieden. ”
Uiteraard, en als daar in zou staan dat alles duidelijk is zou ik het niet serieus nemen.
Dat er klinieken zijn die het met hallelujah geluiden omlijsten…tsja er is ook een sector die lachend de MS remmers aanbevelen gebaseerd op een aaname uit 1960….en die zetten een behoorlijk bedrag per jaar om…(schrijf daar eens een column over).

Maar goed, hoe meer CCSVI onderzoek hoe meer duidelijk wordt en hopenlijk zijn die prive klinieken dan niet meer nodig. Howel ze een stuk goedkoper zijn dan de regulier zorg….maar ach dat krijgen we vergoed ;-)

» Posted By Rob On June 15, 2012 @ 12:26

@Pietie, ik ben het met je eens !

@Spaink, gaat u nog uw bronenn melden? Zou wel van respect getuigen, ik zal de vragen herhalen:
“Mevrouw Spaink,

“Hij meent daarom dat dotteren of een stent aanbrengen in die vaten MS niet alleen kan stoppen, maar zelfs kan genezen”
Heeft u voor mij een citaat van Zamboni waaruit dat blijkt?

“Terwijl ziekenhuizen alleen geteste en bewezen therapieën mogen aanbieden, kunnen privéklinieken zonder probleem onbewezen ‘methodes’ aanbevelen en uitvoeren”
In Belgie worden in gerenomeerde ziekenhuis honderden CCSVI behandelingen uitgevoerd, dus dat klopt niet.

“Mocht ik Zamboni ooit in levende lijve treffen, dan steek ik echter met liefde mijn kruk tussen zijn beide benen, zodat de lamlul met zijn bek op de grond klettert en daarbij al zijn tanden breekt.”
Wellicht grappig bedoeld, maar u trapt daarmee vele CCSVI behandelden die WEL VEEL baat genieten van deze behandeling. U diskwalificeert u zelf hiermee.

“En van Zamboni’s behandeling wordt nieuamnd beter”
Mag naar uw bron vragen?””

Bedankt alvast

» Posted By Rob On June 14, 2012 @ 08:42

@joost,

Inderdaad is Zamboni errug naief geweest. In een interview http://www.ccsvi.nl/Multimedia/Exclusive/

zegt hij het ook ;mijn grootste fout is geweest dat ik dacht dat de medici mijn ontdekking zouden omarmen’…tsja dus niet ;-)

Die zitten al 60 jaar op een auto immun hypothese…wist je dat? Dat het een aanname is dat ms een ai ziekte is?

De column van mevrouw Spaink had eind 2009 best begrijpelijk geweest, maar nu in 2012 met zoveel conferenties en artsen die er mee bezig zijn???

» Posted By Rob On June 12, 2012 @ 09:06

http://www.isnvd.org/files/ISNVD_Newsletter.pdf

Is het echt allemaal verzonnen…mevrouw Spaink??

» Posted By Rob On June 12, 2012 @ 07:59

@meneer Henk,

Ik ben vrij zeker dat de ccsvi behandeling mij heeft geholpen, er is geen andere oorzaak te vinden die in een paar weken dit resultaat heeft kunnen bewerkstelliggen. Ik heb nog nooit enige MS-remmer (die niet remmen blijkt) gebruikt, in 2009 en 2010 geen andere middelen dus ja ik weet het wel zeker dat de verandering door de behandeling is gekomen.
Maar nogmaals; wel verbeterd op een aantal vlakken, maar zeker niet alles. Vandaar ook het Swank dieet….

@Spaink
Er is gevraagd o m onderbouwing van uw bewerinigen, het is wel zo netjes om daar op te reageren.

» Posted By Rob On June 12, 2012 @ 07:54

Meneer Henk,

Dat de FDA een warning heeft uitgebracht is goed en terecht; Als je artikel leest (t’is wel engels hoor) dan begrijp je msschien ook wat er gesteld wordt.
De FDA heeft ook een CCSVI trial in voorbereiding gepauzeerd omdat er niet aan een regel voldaan is. Inmiddels wel
https://www.facebook.com/notes/ccsvi-alliance/announcement-on-fda-ide-approval-status/442598142432219

Maar goed, ik heb zelf in 2004 de diagnose PPMS te horen gekregen, van 2002 tot begin 2010 was het voor mij de glijdende helling; iedere maan inleveren. Begin 2010 werkte ik nog 2×4 uur per week, en het was eigenlijk geen werken meer te noemen…ik was aanwezig.
Het was ook geen leven meer….

In maart 2010 heb ik de ccsv behandeling ondergaan; een vastzittende klep is geopend. Sinds augustus 2010 werk ik 40+ per week; energie is terug, vermoeidheid minder, concentratie stukken beter.
Zonder die behandeling was ik nu een plantje geweest, meneer Henk.

Is alles nu weer perfect? Nee, maar ik geloof niet in 1 oorzaak bij MS.
CCSVI behandelinfg geeft bij enorm veel mensen een goed resultaat, nee ze zijn niet genezen, maar hebben wel een beter leven.
Een deel merkt niets, dat bis triest en daarom is veel onderzoek nodig. in plaats van et belachelijk te maken lijkt het mij een stuk verstandiger om mucho rapido CCSVI tot op de bodem uit te zoeken.

En om u blij te maken meneer Henk; Prof Robert Zivadinov van de BNAC university gaat rond de tafel met neurologen betreffende ccsvi

Serieus ccsvi onderzoek:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=zivadinov%20ccsvi

ik weet niet of u MS heeft meneer Henk, maar ondanks uw negatieve instelling hoop ik dat, als u MS heeft, een ccsvi brhandeling ook u veel baat mag brengen.

» Posted By Rob On June 11, 2012 @ 10:54

Beste karin,

En weer ga je eenzsijdig ‘brabbelen’….Volg je ook de Buffalo stude, de Brave Dreams studie, de andere studieresultaen die wel degeliijk de ccsvi problematiek relateren aan ms-symptomen/

Het is nog lang niet zover dat CCSVI volledig ontdekt is, uitgeplozen is en volledig behandeld kan worden.

Zamboni heeft NOOIT het woord genezen gebruikt, dat heeft de media er van gemaakt. Er staan vele onwaarheden in jouw column.

Het enige wat jouw ridicule column uitspreekt is persoonlijke frustratie, ik zeg: EXIT KARIN SPAINK

» Posted By Rob On June 10, 2012 @ 12:43

Afhaalpunten

@7
Zoeken op internet leverde niets op. Het was een doorzichtige zak en de gedroogde limoenen waren net zwarte pingpongballen. De turkse verkoper/eigenaar van de zaak wist ook niet waarvoor ze gebruikt worden maar wist me wel te vertellen dat mensen uit Syrië ze kochten. Bij toeval liep ik een vluchteling uit dat land tegen het lijf die me kon vertellen dat er soep van gemaakt wordt. Een vrij plaatselijke delicatesse dus. Hij kreeg van mij de zak zwarte gedroogde limoentjes.

» Posted By Rob On March 12, 2012 @ 10:46

Dropje

Mijn medeleven … Heb hetzelfde meegemaakt met mijn hond destijds. Het is heel naar …

» Posted By Rob On December 03, 2011 @ 18:59

Eigen schuld?

Volgens mij worden aarzelingen niet als ‘dommigheden’ gezien. Ze tonen juist dat je iets serieus neemt, dat je nadenkt (je kunt veel van Jobs zeggen maar nu juist niet dat-ie dom was). Ze worden – net als keuzes voor alternatieve behandelmethoden – denk ik veeleer als arrogant, ondankbaar ingeschat; ‘worden er miljarden geïnvesteerd in onderzoek naar de genezing van kanker, hébben ze kanker, gaan ze naar een gebedsgenezer!’

» Posted By Rob On November 30, 2011 @ 10:20

Misdadige nalatigheid

Karin,

Ik ben het absoluut met je eens dat het volstrekt ontoelaatbaar is hoe Diginotar hier mee om is gegaan.
Maar je hebt het over ‘300.000 Iraanse computers’, zijn dit 300.000 verschillende computers of zijn het aanvragen *van* 300.000 computers?
Dit verschil maakt het niet minder erg, maar feiten moet je wel duidelijk weergeven.

» Posted By Rob On September 06, 2011 @ 18:00

Operatie geslaagd

@57 LPaul
Iedereen droomt van een betere wereld.
Ik leef een betere droom.
gr rob

» Posted By Rob On July 31, 2011 @ 16:47

Vanwaar jou fascinatie voor gweld Karin?
Waarom geen prachtige recentie van de dichtbundel van Emily Dickinson?
Is het je te doen om de vele reacties hier?

Voor allen die dierbaren verloren hier: Emily Dickinson

De afstand die de doden gaan (ongedateerd blz. 418)

De afstand die de doden gaan
Is niet meteen te zien;
Je denkt nog menig vurig jaar
Ze keren weer misschien.

Dat wij ze volgen in hun spoor,
Wordt allengs zekerheid,
Zo innig gingen wij reeds om
Met hun verstreken tijd.

En nog een voor de vrolikheid, (toevallig op de bladzij ernaast, ook ongedateerd blz. 418)

Het maken van een wei vereist

Het maken van een wei vereist een klavertje en één bij.
Eén klavertje, een bij.
En dromerij.
Genoeg is enkel dromerij.
Bij weinig bij.

gr rob

» Posted By Rob On July 30, 2011 @ 01:08

«« Back To Stats Page