Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Renate

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Censuur door Viva

Sterkte Karin met wat het ook is wat je aan je kop hebt. Je hebt genoeg gedaan en soms zijn anderen dingen belangrijker of is het beter als anderen het oppakken.

Groet

Renate

» Posted By renate On October 31, 2012 @ 01:13

Ik denk dat we nu een beetje teveel afdwalen van waar het om gaat en daar ben ik helaas mede schuldig aan door er in mee te gaan.

Terug naar oorsprong. Sanoma/Viva laten een schrijfster een blog aanpassen omdat het teveel kritiek geeft op Pink Ribbon . Sanoma is tevens uitgever van het blad van Pink Ribbon. Pink Ribbon legt vinden veel borstkankerpatiënten teveel de nadruk op awereness en sociale aspecten ipv op genezen en doet dit teveel d.m.v. glossy, roze feestjes en mooie borsten.
Daarnaast wordt nu in het aangepast blog een andere stichting nu als zondebok genomen terwijl deze stichting open en eerlijk is in wat ze doen namelijk zorgen dat alle kankerpatiënten kunnen sporten. Zij zeggen kanker is topsport en daar ben ik het mee eens tenzij je in feite zegt kanker overwin je door te vechten maar dat gevoel heb ik niet dat zij dat bedoelen.

» Posted By renate On October 18, 2012 @ 12:16

kareltje, probleem en harde realiteit is dat in veel arme landen meiden dus inderdaad minder kansen hebben dan jongens op bijv. onderwijs. Zodra dat gelijk gesteld is ben ik het met je eens. Zolang een meisje nog door haar hoofd wordt geschoten omdat ze opkomt voor onderwijs voor meiden dan is er nog een lange weg te gaan. Zolang meiden nog thuis moeten blijven om moeder te helpen terwijl de jongens wel naar school mogen is er nog een lange weg te gaan. Mijn moeder mocht ook niet leren toen ze kind was, haar broers wel. Zij moest stoppen met werken toen ze zwanger werd. Gelukkig heeft ze dit op latere leeftijd goed gemaakt en kreeg ze daar de kansen voor. Nu in nederland zou je er niet aan denken dat meiden niet dezelfde kansen krijgen als jongens m.b.t. onderwijs en werk. Dus die inhaalslag is hier geweest en heeft hier gewerkt. Helaas in veel ontwikkelingslanden nog niet. Daarom ben ik voorstander van Girls first. Omdat ze eerst gelijke kansen moeten krijgen om daarna gelijk te worden behandeld. Dus hopelijk is over tien/twintig jaar girls first niet meer nodig.

» Posted By renate On October 18, 2012 @ 11:28

Precies en daar zit ik als borstkankerpatiënt helemaal niet op te wachten. En het lijkt mij dat schaamlipkankerpatiënten, prostaatkankerpatiënten, alvleeskankerpatiënten etc. daar ook niet op zouden zitten te wachten. het heeft namelijk niets met de realiteit te maken. Je wordt alleen maar met de neus op de feiten gedrukt dat jij geen mooie gezonde borsten meer hebt en je gewoon kanker hebt. Ik hoef echt geen onderzoeken of yoga mij zou helpen in het leren omgaan met het feit dat ik borstkanker heb. Wat heb ik daar aan ? Gooi al die stompzinnige onderzoeken die veel geld kost maar overboord en onderzoek wat echt kan helpen en niet alleen m.b.t. borstkanker maar m.b.t. alle soorten kankers.

» Posted By renate On October 18, 2012 @ 10:50

Kareltje even een nuance. Een gezonde borst is veel fotogenieker. Je ziet vooral mooie gezonde borsten tijdens de oktober maand. De werkelijkheid van borstkanker is veel rauwer. Littekens, een borst, geen borsten………

» Posted By renate On October 18, 2012 @ 10:34

Frank wees blij. Van mij mag Blue Ribbon het stokje overnemen van Pink Ribbon. Ik zit als borstkankerpatient namelijk helemaal niet te wachten op glossy’s en mooie foto’s van mooie borsten in mooie avondjurken en awereness en aandacht en tietenraces en positief blijven en vechten tegen borstkanker. Maar ik denk dat een prostaatkanker patient daar ook niet op zit te wachten.
Waar ik op zit te wachten is gewoon goed en gedegen onderzoek naar hoe kanker kan worden genezen en hoe kanker nu precies ontstaat. Waarom de ene tumor wel uitzaait en de ander niet. Pas als je dat weet kun je echt gericht gaan behandelen.

» Posted By renate On October 18, 2012 @ 10:31

Precies Kareltje dat vond ik ook al. Volgens mij is stichting Tegenkracht in ieder geval duidelijk in haar doelstelling in tegenstelling tot Pink Ribbon en tja vind ik de behandelingen ondergaan wel topsport. Je leven, lichaam en geest zijn op dat ogenblik maar met een ding bezig.

» Posted By renate On October 17, 2012 @ 20:25

En dus dat er nu een andere organisatie de zwarte piet krijgt (met de advertenties kanker is topsport). En idd Annabel dat is dan heel erg dat VIVA nu dus een andere organisatie een stoot onder de gordel geeft.

Nou ik vind kanker topsport. Tenminste tot nu toe wel. Mijn lichaam heeft keihard gewerkt die chemo’s er weer uit te werken. had nergens anders energie voor.

» Posted By renate On October 17, 2012 @ 17:26

Het rare is dat “Kanker is topsport” ik helemaal niet negatief vind. De behandelingen tegen kanker (chemo, bestralen etc.) vergen al zoveel van je lichaam dat een “normaal” leven voor velen er even niet in zit. Alle energie en aandacht gaat dan uit naar je behandelingen. Net als bij een topsporter.

Dus dat vind ik een hele andere benadering dat ertegen vechten (beat it) . Daarnaast is het goed om ook tijdens je behandeling zoveel mogelijk je conditie op peil te houden. Natuurlijk alleen naar de mogelijkheid die je hebt.

» Posted By renate On October 17, 2012 @ 17:11

Methusalem

In Gullivers reizen komt ergens een groep mensen voor die onsterfelijk zijn. Deze mensen worden geboren met een bepaald kenmerk (ik kan me niet meer herinneren wat) en zijn niet te benijden. Ze gaan namelijk niet dood, maar worden wel oud, met alle vervelende gevolgens van dien. Zo gaan vrienden die niet onsterfelijk zijn, natuurlijk wel dood. Ook de aftakeling gaat gewoon door, dus op een gegeven moment kunnen ze ook nauwelijks nog iets onthouden.

» Posted By Renate On November 19, 2011 @ 20:01

Dela aan de deur

Beste Annetien,

Ik ben denk ik ten prooi gevallen aan zo een nep adviseur van Dela.
Ik ben (dacht ik) benaderd door Dela omdat ik zeer waarschijnlijk onderverzekerd zou zijn voor mijn uitvaart. Er is toen een medewerker van Dela bij mij geweest. Dit bleek achteraf geen medewerker te zijn van Dela. Ik weet niet namens welk bedrijf deze persoon is geweest wel heeft dit bedrijf namens mij een brief naar Dela gestuurd dat ik mijn polis stop zet.

Denise

» Posted By Renate On September 26, 2006 @ 00:31

«« Back To Stats Page