Statistiek

Comments Posted By Peter

Displaying 31 To 36 Of 36 Comments

Atheïsten zijn stoerder

Als er geen geloof zou bestaan.. hoe zou de wereld er dan uitzien? Naar mijn idee toch minder godsdienst-oorlogen..

» Posted By Peter On February 06, 2009 @ 11:47

“Er is waarschijnlijk geen god”, wat een halfzachte, quasi-objectieve uitspraak. Wees duidelijk, zeg “God bestaat niet”, en zeg er dan gelijk bij welke God niet bestaat, Je doet zo’n uitspraak immers niet zomaar, je hebt een beeld van God voor ogen dat je wilt ontkennen.

En dan dat “Durf zelf te denken en geniet van dit leven!”, wat heeft dat met de eerste zin te maken?

Zinloze, onnadenkende actie.

» Posted By peter On February 03, 2009 @ 20:51

Rescue Dawn

Niet om het een of ander, maar als je dan een recentioe schrijft heb dan op zijn minst het fatsoen om de feiten juist weer te geven.

Het is Cristian Bale en niet Cristian Slater in deze film. Daarbij komt ook nog eens dat het gebaseerd is op het boek Escape From Laos van Dieter Dengler en een vervolg op Herzogs docu Little Dieter Needs To Fly. Het verhaal van één piloot die in het begin van de vietnamoorlog werd neer geschoten, hoe fout die oorlog ook mag zijn is het zijn verhaal, zoals iedere oorlog verhalen zijn van individuen, iets dat logiesch is aangezien iedereen iedere oorlog op zijn of haar eigen wijze ervaart en weergeeft.

» Posted By Peter On July 02, 2007 @ 15:49

Landmark: ‘gek van geluk’

Gut, ik wist ook niet dat ik bij een sekte zat.

Ik heb in 2003 het gehele CSA trainingsprogamma doorlopen en ja, ik ben gek van geluk dat ik uit mijn overlevingsdoos heb kunnen springen. Ik ervaar het leven ruimer en zonniger. Niet omdat het leven zo is, maar omdat ik anders kijk naar het leven.

Verander de wereld, begin bij jezelf. Ik had deze slogan al vaak gehoord, maar nu begrijp ik het.

Peter
ps het is een vrije wereld. Als je de training niet wilt doen, prima.

» Posted By Peter On January 24, 2008 @ 00:04

De marketing van Pink Ribbon

Wat ik altijd mis in de voorlichting is precies wat jij in je laatste alinea geschreven hebt. De angs, depressie, onmacht, etc. Je ziet nu ook alleen maar vrouwen met twee borsten ipv 1 (of geen) . De “ervaringdeskundige” worden niet genoemd.

Het is niet echt verkeerd wat ze doen, ze halen veel geld op en brengen het onderwerp in de discusie. Maar ik heb wel wat vraagtekens bij de manier waarop.

Laatst kwam ik deze foto tegen. Moedig en sterk om zo op de foto te kunnen/willen. http://gallery.zoom.nl/foto/734238/portret/quest-for-joy.html

Karin: Ik lees al hel wat jaren je site, boeken, etc. Vooral omdat mijn werk veel te maken heeft met wat jij over EPD geschreven hebt.

» Posted By Peter On September 24, 2009 @ 16:56

Het sofi-nummer maakt promotie

Peter, 12/21/2005 2:12 PM

Een beetje conservatief tendensieus stuk vol Hollandse spruitjes en maaiveld mentaliteit. Er wordt mi. ten onrechte een negatief beeld geschetst van dit klantnummer voor de overheid. Als burger ben ik juist blij dat ik straks niet iedere keer weer mijn gegevens hoef op te geven.

De kans op persoonsverwisseling neemt daarbij ook sterk af; indien goed toegepast zelfs 0. Een naam is immers verre van uniek zoals ik al vaak heb gemerkt.

» Posted By Peter On December 21, 2005 @ 20:16

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page