Statistiek

Comments Posted By Olav

Displaying 31 To 39 Of 39 Comments

Duimen voor Ahmadinejad

Eens met Wilcke, hierboven. Stiekeme rotzakken A die stiekeme rotstreken uithalen met stiekeme rotzakken B. Het is allemaal erg genoeg maar veel sympathie met stiekeme rotzakken levert het bij mij toch niet op. Noch voor A, noch voor B.

Minder stiekeme rotzakken op de wereld, dat zou wel heel prettig zijn. Maar ja, dan stuit je op de condition humaine. Stiekeme rotstreken uithalen zit een groot deel van ons mensen nu eenmaal in het bloed.

Duimen voor Ahmadinejad, hoe moet dat klinken voor de mensen in Iran die in 2009 dachten dat ze misschien van die stiekeme rotzak af zouden kunnen komen. Hem graag wilden inruilen voor een wat gematigder exemplaar. En die daarom in elkaar werden gemept en erger.

» Posted By Olav On May 29, 2012 @ 16:39

Pijnlijk

Zelf ben ik niet zo’n principiële pacifist, heb nooit PSP gestemd. In het verleden heb ik GroenLinks wel gesteund wanneer ze instemden met militair optreden hier of daar. Ik vond in die gevallen dat de partij altijd wel een gewetensvolle afweging wist te maken. Maar die “politiemissie” naar Kunduz was bij voorbaat wel zo vreselijk kansloos. Inmiddels bombarderen “we” daar dus ook gewoon op verzoek van de NAVO, zoals was te voorzien.

Dan het aanvrijen tegen de macht door Jolande Sap en de haren. Dat is wel zo opzichtig, dat ik daar ook definitief op ben afgeknapt.

Dibi neemt daar ook allemaal geen afstand van. Hij heeft er al die tijd bij gezeten. Qua inhoud verschillen de dame en de heer niet. Leden van GroenLinks kunnen dus slechts kiezen tussen Heel Wat (Sap) en Half Wat (Dibi). Mannetjes- en vrouwtjesmakerij, blij dat ik geen lid meer ben…

Ik ga de PvdA maar weer een kans op mijn stem geven. Niet dat ik nu zo enthousiast over die partij ben maar dan kan ik tenminste niet worden teleurgesteld. En ik heb nog wel enig vertrouwen in de intenties van Samsom.

Buiten die twee partijen, die me allebei niet geheel kunnen overtuigen en die mijn politieke overtuiging ook niet precies vertegenwoordigen, zie ik geen enkel alternatief. Om gek te doen misschien de Dieren of de Piraten. Sympathiek, maar dat zou dan een pure proteststem zijn.

» Posted By Olav On May 24, 2012 @ 02:09

Hollands Dagboek

Is het reis- en signeerschema ergens in te zien? Zou graag weten wanneer Karin in de buurt is.

» Posted By Olav On May 24, 2012 @ 02:12

Racen (I)

Kaatje Wegpiraatje klinkt als een soort underground superheldin, losjes geïnspireerd op Karin en haar Canta. In strak leren outfit en rokend als een ketter bestrijdt ze overal het onrecht, en altijd met piepende banden de bocht door natuurlijk.

Als ik striptekenaar was dan wist ik het wel.

» Posted By Olav On April 25, 2012 @ 18:13

Boekennacht

Karin op de Canta. Dat schrééuwt natuurlijk om foto’s en filmpjes.

» Posted By Olav On April 13, 2012 @ 16:55

Stiekem

Proost. Laat de champagne smaken, en de liefde ook.

Ben zelf ook niet helemaal onbekend met ziektes en aandoeningen, gelukkig de sluipmoordenaar met de K nog niet tegengekomen. Maar ik kan me dus wel iets voorstellen bij de verlammende angst hiervoor.

Lullig om erover te beginnen misschien, maar ben je al gestopt met roken?

» Posted By Olav On March 13, 2012 @ 19:17

Afhaalpunten

Ahold is inderdaad evil. Of er wat aan te doen is, is nog maar de vraag. In het algemeen gaat het met de wereld niet de goede kant op. Daar past dit verhaal wel in.

Even offtopic, om toch iets positiefs te schrijven. Iets dat ik altijd al heb willen zeggen: Karin Spaink is een übervrouw, een droomwezen, een superheldin, een godin. Superieure intelligentie is gewoon zó aantrekkelijk en geil, ik zal altijd verliefd op haar blijven. Van een respectvolle afstand, dat spreekt. Ik maak me geen illusies, ik vind slechts troost in het feit dat ze bestaat.

Laat alsjeblieft nog heel veel jaren je stem horen.

» Posted By Olav On March 03, 2012 @ 02:14

Oh nee! Niet Guusje…

Is Ina Brouwer beschikbaar?

» Posted By Olav On March 17, 2010 @ 10:10

‘Medische noodzaak euthanasie vervallen’

Jan van Oort gaat kort door de bocht en schrijft: “Ik ben geschokt door wat er op de website van het Ministerie van Justitie staat te lezen: zie http://www.justitie.nl/publiek/familie_en_gezin/euthanasie/geldt_wet_bij_alle_gevallen.asp
Dat men, nota bene op de site van het Ministerie van JUSTITIE, onder verantwoordelijkheid van de minister, deze mogelijkheid durft te opperen van het “doen verdwijnen van comapatiënten en gehandicapte kinderen” ! ‘

Wel Jan, je hebt niet goed gelezen (en je kunt misschien nog wat langer in Nederland blijven). Op de webpagina van justitie wordt HELEMAAL NIET gesproken over het laten “verdwijnen” van wie dan ook. Er worden alleen voorbeelden gegeven van situaties waar levensbeëindiging wordt toegepast ook als de betrokkene daar niet zelf om heeft gevraagd (omdat deze daar nog niet, of niet meer, toe in staat is).

Letterlijk (van die site dus, waar je naar verwees): “Het gaat dan bijvoorbeeld om niet levensvatbare, zwaar gehandicapte pasgeborenen of om comapatiënten. Deze gevallen van medische levensbeëindiging zijn geen euthanasie, … ”

Dus het gaat er niet om gehandicapte kindertjes te laten verdwijnen omdat we er liever niet mee gezien willen worden, ofzo. Maar omdat ze niet zelfstandig zonder “life support” (machines meestal) in leven kunnen blijven, laat staan opgroeien.

Als men daar de stekker uittrekt, dan is dat inderdaad geen euthanasie. En als zonder “life support” het stervensproces te langdurig, pijnlijk en wreed zou worden, dan mag men de natuur gerust ene handje helpen. Dat is ook fatsoen, een kwestie van mededogen.

» Posted By Olav On June 26, 2004 @ 23:09

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page