Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Monique

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Diamant

en dat vind ik het moeilijke als beide een andere kant op willen, of als de kant die de ander op wil niet de jouwe is. om dan niet te oordelen maar mensen daarin te respecteren al staat dat soms ook lijnrecht of wat je zelf zou doen of willen

» Posted By monique On September 02, 2016 @ 15:32

Waarom ik weduwe wilde worden

Heb juist het verhaal gelezen … heel ontroerend , mooi , pakkend …
Prachtig hoe jullie beiden het hebben aangepakt echt diep respect.
Bewijs dat mensen echt goede en mooie dingen kunnen doen met en voor elkaar ….

groetjes Monique

» Posted By Monique On July 21, 2014 @ 16:19

Pink Ribbon

Ons team Piece of Cake loopt komend weekend weer mee met de 60km van Stichting A Sister’s Hope. De afgelopen 4 jaar zamelde ons team (met gemiddeld 6 personen) ruim 161.000 euro in voor borstkankeronderzoek, waarvan we dit jaar met 43.000 euro aan de start verschijnen. Zouden we ons – naast alle drukke werkzaamheden- inspannen om geld in te zamelen als we wisten dat het NIET naar onderzoek zou gaan? NEE!
We weten waar ons geld naar toe gaat en we doen daar graag moeite voor. Persoonlijk voelt het goed iets te kunnen DOEN ipv machteloos toezien als iemand weer de diagnose kanker krijgt.
‘Kankeren’ langs de zijlijn is ook een keuze.

http://www.asistershope.org/index.php
zonder reclamekosten, glitter of glamour

» Posted By Monique On October 05, 2012 @ 11:17

Boosheid, stress en negatieve gedachten schijnen ook niet goed voor de gezondheid te zijn…

» Posted By Monique On November 18, 2011 @ 17:12

Toevallig afgelopen maandag een blogpost gemaakt over het ontstaan van het roze lintje…..
http://handelenwandel-monique.blogspot.com/2011/11/de-oorsprong-van-het-roze-lintje.html

» Posted By Monique On November 17, 2011 @ 20:19

@ Franceska en Elly van Veen: het bedrag dat A Sister’s Hope heeft ingezameld is wél volledig naar onderzoek gegaan. Dit is gecontroleerd en in de media ook benadrukt.
Het lijkt me nog de enige wijze om daadwerkelijk iets te kunnen bijdragen.

» Posted By Monique On November 17, 2011 @ 18:35

Zelfmoord gaat niet op recept I

@Harpij,

Ik denk dat je wel kunt stellen dat je naasten eerder een blok aan het been zijn. Maar de reden dat ik het gesprek met hun aan wil gaan komt vooral voort uit de vraag: hoe zal het met hun verder gaan als ik er ‘van de een op andere dag’ een eind aan maak en hoe zal het met hun gaan als ik ze erop kan voorbereiden. Ik denk dat vooral mijn ouders zichzelf allerlei verwijten gaan maken, ze zullen zich afvragen of zij iets fout deden, waarom zij het niet aan zagen komen en allemaal van dat soort dingen. Ik denk dat ik ze iets van dat soort zorgen weg kan nemen. Het gaat me er dus meer om hoe je mensen achter je laat.

@Darella,

Ik zal zelfmoord.nl nog eens beter bekijken dan.
Ik weet niet of mijn naasten er open voor staan. Ik denk dat ze allemaal wel toegeven dat ik een zwaar leven heb gehad en ik denk ook wel dat ik ze uiteindelijk kan overtuigen dat ik mijn beslissing heb genomen.

» Posted By Monique On March 30, 2009 @ 20:16

Ik probeer heel internet af te stropen naar een nationaal of internationaal actief pro euthanasie/zelfdoding forum, maar kan niks vinden.

Ik zou heel graag met anderen van gedachten wisselen over hoe je het gaat doen en hoe je het gesprek aangaat met je dierbaren. Dat vind ik wel heel erg belangrijk en ook ontzettend eng. De enige sites die ik vinden kan zijn neutrale discussie fora of ze zijn tegen, of ze zijn puberaal (dat bedoel ik niet verkeerd maar ik vind dat toch ook niet prettig). Ik ben echt uitsluitend op zoek naar pro fora.

Het liefst zou ik er zo humaan mogelijk een eind aan maken, maar ik begin in te zien dat dat heel moeilijk te realiseren is. Ik begrijp ook dat je helemaal niet zomaar een humaan middeltje kunt bestellen op het internet. Het meest humane wat ik voor mezelf kan bedenken is mezelf uithongeren.

Als iemand een link weet naar een pro forum dan heel graag.

» Posted By Monique On March 29, 2009 @ 20:18

«« Back To Stats Page