Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Mirjam

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

In de wolken

Vraagje: rook al 3 jaar buiten omdat alles binnen zo geel word, is dit ook met de e sigaret ?

» Posted By Mirjam On November 10, 2013 @ 23:29

Na 40 jaar non-stop roken nu al 8 weken aan mijn mooie eRoll. Na 5 weken bedacht ik dat ik ook best eens liquid zonder nicotine kon proberen
Blijkt dat dat lekkerder smaakt en ik de nicotine niet eens mis! Maar het grootste wonder is toch wel dat ik van de ene op de andere dag totaal onaangedaan naar gereedliggende pakjes sigaretten kon kijken.

» Posted By Mirjam On September 24, 2013 @ 23:40

Waarom ik weduwe wilde worden

Wat een mooi en liefdevol verhaal! Dat je je gesterkt mag voelen door al je herinneringen.

» Posted By Mirjam On March 17, 2013 @ 19:08

Stiekem

Cheers! Op je hervonden zelf! En dat nog vele jaren!

If it doesn’t kill you, it makes you stronger’, hoorde ik zelf vaak. Mwa…maar jouw kanker heeft in elk geval een positief bijproduct opgeleverd en dat is dat het met jou ‘ons (ex-)kankerpatienten’ een stem heeft gegeven. Dank je wel. We hadden het vaak zelf niet beter kunnen zeggen.

» Posted By Mirjam On March 16, 2012 @ 21:06

Het blauwe gevaar

@Karin (natuurlijk)

» Posted By Mirjam On May 29, 2009 @ 10:04

Hear hear!

» Posted By Mirjam On May 29, 2009 @ 10:04

Zeemeermin

Hai Karin,
Wat naar van je oor, maar die vakantie nemen ze je niet meer af. Zalig! Zie je wel dat je het kan! Duiken is, die vergelijking maakte je eerder naar aanleiding van mijn reactie op een van je eerste duiken zelf ook al, net fietsen. Hoe vaker je het doet, hoe minder je er mee bezig bent en kunt genieten van de omgeving.
Ik hoop dat je oor snel weer beter is!
Mirjam

» Posted By Mirjam On March 01, 2009 @ 21:01

Atheïsten zijn stoerder

Na zo’n column kan ik alleen maar zeggen: amen!

;-)

» Posted By Mirjam On February 04, 2009 @ 09:59

Buitenduik: epic fail

Ha Karin,
Nou, je maakt het jezelf ook bepaald niet gemakkelijk; leren duiken in Nederlands water is wel even wat andere koek dan in bijv. het heldere water van de Rode Zee. Maar als je hier je brevet haalt, kán je het ook!

Ik ben zelf inmiddels een ervaren duiken en heb op veel plekken ter wereld gedoken. Maar mijn eerste buitenduik, in het Oostvoornse meer , was ook geen succes. Koud, eng en strak (dat pak). Proestend bovenkomen en niet (= in mijn geval nooit) meer willen . Gelukkig nam mijn instructeur de tijd voor een 1op1-rondje in het ondiepe deel en zaten we ‘ineens’ op 8 meter.

Ik weet zeker dat het met jou ook goed gaat komen! Hou vol! En veel succes!

Mirjam

PS Ik moest erg lachen om je stukje; ook ik speurde bij mijn eerste buitenduik naar de omkleedruimte. Wat een gedoe; zo’n nat pak uittrekken naast de auto, in de wind langs de waterkant ;-)

» Posted By Mirjam On September 30, 2008 @ 10:32

Wim (2)

Karin, Jeroen Muller uitte nu wel spierballentaal. Dat is ook wel makkelijk, hij is pas sinds kort voorzitter en wist hoegenaamd niet hoe slecht het er voor staat. Dus was hij niet verantwoordelijk, vindt hij. En ontslaat, zonder verder onderzoek, een aantal mensen. Het klonk stoer hoor, in NOVA en bij de interviewer ging het er ook in als God’s woord in een ouderling. Ik stel mijn oordeel over Jeroen Muller nog even uit. Ik vind dat hij nu een beetje te makkelijk scoorde over de ruggen van anderen.

» Posted By Mirjam On September 21, 2008 @ 00:24

Volkskrant, 23 augustus 2008: lijden

Dag Karin,
Omdat je altijd zo mooi verwoord wat ik zelf vaak denk, omtrent ziek zijn en lijden, lees ik met regelmaat hier even bij. Ook dit keer in het interview heb je het weer prachtig verwoord en ik ben het helemaal met je eens. Lijden heeft geen enkel nut; vette pech als het jou nu juist overkomt.
Zelf heb ik trouwens nogal eens het gevoel dat de mensen uit de omgeving van een patiënt het graag willen zien, die zin van het lijden. Net als dat de nadruk op het ‘positief blijven’ vaak door gezonde mensen word geuit. Het is ook verschrikkelijk; het barre lijden, het even niet meer zien zitten. En het idee dat het jou ook zo maar kan overkomen. Nee, daar moet een reden voor zijn, een les uit te leren. Was het maar waar, dan was het tenminste allemaal ergens goed voor!
hartelijke groet,
Mirjam

» Posted By Mirjam On August 26, 2008 @ 22:29

«« Back To Stats Page