Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Michel ten Hoove

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

In de wolken

Precies om die reden begon ik eerder met een self-hosted WordPress blog dan dat ik een Facebook profiel aanmaakte. Dat je al je content uit handen geeft aan iets of iemand zonder het zicht er op te verliezend vind ik beklemmend.

Toch ben ook ik op een gegeven moment omgegaan. Als er zoveel mensen op Facebook en Twitter zitten kom je er niet meer met uitsluitend een selfhosted site.

Al geeft het me nog steeds een onbehagelijker gevoel mijn info op een site te zetten die ik niet zelf beheer en controleer.

» Posted By Michel ten Hoove On February 22, 2012 @ 05:27

High-tech kwakzalverij

Interessante blogpost. Dat prescan bij de RCC veroordeeld is wist ik niet. Begrijp nu wel nog beter dan voorheen waarom onderzoeken via prescan niet door een zorgverzekeraar vergoed worden. Dat je met een blogpost over gezondheid een gevoelige snaar raakt blijkt wel uit het aantal reacties. Indrukwekkend.

» Posted By Michel ten Hoove On February 09, 2012 @ 18:26

Canta ballet

Prachtig! Een canta ballet. Waar ik gelijk aan moest denken is het achtervolgingsballet tussen politie en criminelen (rijdend in mini’s) uit de klassieker The Italian Job in 1969. Ter inspiratie voeg ik het linkje toe:

http://www.youtube.com/watch?v=D-So6f9KqLo

» Posted By Michel ten Hoove On January 28, 2012 @ 09:52

Candide en de tuin

Mooie blogpost vandaag. Echt een hart onder de riem steker. Ik heb dit met plezier gelezen.

» Posted By Michel ten Hoove On June 05, 2011 @ 12:15

Analogie

Zo’n vertaling naar de analoge wereld werkt inderdaad gelijk heel verhelderend.

» Posted By Michel ten Hoove On May 21, 2011 @ 08:04

Lezen (Terug naar af)

Herkenbaar. Als kind verslond ik boeken. Geen idee hoeveel je tegelijk mocht lenen. De bieb zat toch om de hoek. Ik was daar dan ook meerdere dagen per week te vinden. Met gemak las ik op één vrije dag in een weekend of een vakantie een boek in één ruk uit.

Ook ik ben veel minder gaan lezen. Recent heb ik een Bookeen cybook opus e-reader gekocht. Ideaal. Wel moet ik er aan wennen dat je iets heel lichts en plats in handen hebt wat toch een dik boek vertegenwoordigt. Bij een boek zie en voel je hoever je gevorderd bent. Bij een e-reader beperkt zich dat dat een getalletje die de pagina aangeeft.

Dat de boekenbranche in zwaar weer verkeerd vind ik niet meer dan logisch. Waarom er een regio-bescherming op boeken moet is mij een raadsel. Zo verkoopt Bol.com bijvoorbeeld géén enkel Engelstalige e-reader van Philip Roth. Dat is toch ronduit absurd. Zo’n boek wil ik – als het in Nederland moeilijk verkrijgbaar is – gewoon via een Amerikaanse of Engelse internetwinkel kunnen aanschaffen. Maar helaas.

» Posted By Michel ten Hoove On May 22, 2011 @ 12:37

Camerabewaking helpt amper

Dat cameratoezicht niet het gewenste effect resulteert, kan wellicht het tij doen keren als het gaat om de tendens Nederland vol te hangen met camera’s.

De vraag is immers niet of je erop mag vertrouwen dat er vertrouwelijk met de verkregen informatie wordt omgegaan, maar of het doel de middelen heiligt. Weegt het realiseren van het beperkte doel van de bestrijding van bepaalde vormen van criminaliteit op tegen de prijs. Het prijsgeven de privacy van grote groepen burgers.

» Posted By Michel ten Hoove On May 10, 2008 @ 23:16

«« Back To Stats Page