Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Menno Nicolai

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Camouflage

En alweer ben ik het roerend met je eens.

» Posted By Menno Nicolai On June 12, 2011 @ 14:10

Kopzorgen

Ik ben het volledig met je eens. Als ik voor een loket sta of een boodschap doe wil ik graag dat degene die mij helpt deskundig is en vriendelijk. Nu moet ik wel toegeven dat ik er moeite mee heb wanneer iemand binnenshuis een pet draagt en mijn moeder droeg haar hoofddoek ook uitsluitend buitenshuis :-) Maar ik kan me goed voorstellen dat heel wat jonge vrouwen met al dat gezeur juist een hoofddoek gaan dragen om te laten zien dat ze zelf wel uitmaken hoe ze zich kleden. Kortom: stop die discussie.

» Posted By Menno Nicolai On March 22, 2011 @ 17:12

Onrechtvaardig

Elf jaar geleden dacht ik, zittend in een ferme burn-out, dat ik depressief was. Nu weet ik dat ik destijds hooguit neerslachtig was, of somber, in ieder geval had ik het niet echt naar mijn zin. Maar depressief is wel een graadje of 1.000 erger. Dan heb je niet veel meer te vertellen over jezelf.

» Posted By Menno Nicolai On October 14, 2010 @ 00:32

Strijden tegen kanker

Als je kanker hebt en je ziet desondanks kans niet depressief te worden (voorzover je dat al in de hand hebt) zijn je laatste maanden misschien wat draaglijker. Maar die woekerende cellen krijg je er niet mee in toom.

» Posted By Menno Nicolai On August 06, 2010 @ 17:55

Beeld

Armstrong suggereert hiermee dat mensen die het verliezen van de kanker niet hard genoeg gevochten hebben. Ik zie meer in de visie van Van der Weijden.

» Posted By Menno Nicolai On May 24, 2010 @ 16:25

Nanotech

Zijn dit de wezentjes die Ron Hubbard bedoelde met zijn Scientology? Ja, je weet het niet … :-)

» Posted By Menno Nicolai On May 21, 2010 @ 23:28

Fnuikende automatisering

Tot dusverre leek het EPD me wel een nuttig instrument. Je vlammende betoog heeft me mijn mening doen herzien. Bedankt.

» Posted By Menno Nicolai On May 11, 2010 @ 19:24

Liefdesverklaring

Ja, fantastisch, hè? Zelf kan ik me in het gewone leven nog goed redden te voet en per auto, maar een ronde golf doe ik met een buggy, die door de Stichting Handicart voor heel weinig geld beschikbaar wordt gesteld. Ook zoiets moois. Natuurlijk is er veel te zeuren over Nederland en dat moeten we vooral blijven doen :-) Maar af en toe een zegening tellen kan ook geen kwaad.

» Posted By Menno Nicolai On March 26, 2010 @ 19:01

«« Back To Stats Page