Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Martin

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Afscheid van de vooruitgang

Ockham’s razor. Het zou zo mooi zijn. Waar zijn de partijen die anderen meer rechten willen geven dan? De PvdA sluit studenten uit van woningen, de SP wil vluchtelingen anders behandelen, Groen links wil je portemonnee beheren voor het klimaat, en de dieren hebben ook een stem. Maar niemand omarmt het mens zijn, de basis van solidariteit, het idee dat verschillen er minder toe doen dan wat ons menselijk maakt. Het scheermes scheidt niets van alles.

» Posted By Martin On April 03, 2022 @ 18:47

Facebook dwang

Als je het er niet eens bent met het beleid van Facebook dan gebruik het dan niet. Het is gratis dienst en een prive bedrijf. Dus stop met dit wetgeving-gezeik. Of ga in China wonen als je van overheidsbemoeinis houdt.

» Posted By Martin On October 16, 2011 @ 14:15

Plan

Ik denk het resultaat van de heersende 6jes mentaliteit. ….zo veel mensen die denken als het certificaat een maal is gehaald dat een mooie toekomst al ingesloten is. Ik zou mij in ieder geval niet willen laten behandelen door een arts waarvan bekend staat dat zij/hij een 6jes mentaliteit had op school.

Het zelfde geldt voor ITC zaken.

» Posted By Martin On June 22, 2011 @ 11:59

Valse argumenten

Ben ik de enige die de ironie ziet?

Ikzelf denk dat er te veel berichten ontstaan over het ontstaan van de berichten die gaan over dat de berichten ontstaan, in plaats van wat er in die berichten gemeld wordt ;-)

» Posted By Martin On February 22, 2011 @ 13:43

Argwaan

Het Elisabeth Zkh in Tilburg zal deze zomer (2011)resultaten bekend maken van onderzoek naar de therapie van Zamboni.

Er wordt al een tijd niet meer geluld op deze site over Zamboni’s therapie en het lijkt me verstandig dat zo te houden tot er meer duidelijkheid is.

Ik, als MS patiënt, geloof sowieso niet in het verhaaltje van Zamboni.

» Posted By Martin On April 25, 2011 @ 17:39

ING: no way, José

Beste Karin,

Soortgelijke problemen zijn mij vorige maand in het buitenland ook overkomen…

1. Mijn Visa Platinum creditcard van de ING werd geblokkeerd ten behoeve van een vervanging naar MasterCard, ondanks de ruime looptijd tot ergens in 2010. Echter MasterCard wordt in de groothandel en tussenhandel in Nederland bijna niet meer geaccepteerd en in Oost-Europa (behoudens de hotels) steeds minder in gebruik.

2. De oude Postbank bankpas is tegenwoordig vervangen door de fel oranje gekleurde nieuwe ING bankpas. Op geen enkele Maestro logo getooide bankautomaten in Oost-Europa was ik in staat om cash geld krijgen.

Daar sta je dan in het buitenland… een internationale bank (ING) waarvan op geen enkele wijze nog geld van de eigen bankrekening te halen valt…

Mede door de stijgende ING bankkosten, lage spaarrenten en met name door de betalingsproblemen in het buitenland heb ik bij terugkeer in Nederland direct mijn oude Postbank rekening opgezegd voor een nieuwe ASN bankrekening. De 2-weken nieuwe ASN bankpas blijkt wel probleemloos in Oost-Europa te werken!

Met vriendelijke groet,
Martin.

» Posted By Martin On May 12, 2009 @ 11:19

«« Back To Stats Page