Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Marjolein Noyce-Bellinga

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De laatste volzin

Gecondoleerd en heel veel sterkte. Fijn dat er zo lang zo’n knus thuisfront was, fijn dat je ouders het zo goed hadden samen en wat moet het moeilijk zijn om de emoties te combineren. Zelfs als je het aan ziet komen (en dit was toch nog heel onverwachts snel) is het moeilijk als het gat er daadwerkelijk is en je niet meer kunt knuffelen, ook als je het gevoel had dat je moeder al weg was (wat je eerder wel schreef over de dementie). Je vader zal helemaal in een enorm gat vallen en dat is ook weer ingewikkeld voor liefhebbende dochters. Knuffels!

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On September 29, 2021 @ 17:53

Het gaat allang niet meer om de kinderen

De link werkt niet.
Mijn ogen gingen open toen ik zag wat er allemaal ter verdediging van zwarte piet werd gezegd — en hoe enorm het percentage racistische uitingen daarbij was. Als ik in dat kamp zat, zat ik misschien fout… en toen ben ik door gaan zoeken en denken.

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On November 22, 2017 @ 12:29

Beste meneer Rutte,

Ik denk zelfs dat hij bedoelt van ‘ons’ – van WITTE Nederlanders

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On January 25, 2017 @ 17:44

Diamant

“Hersenschimmen” heeft wat dat betreft diepe indruk gemaakt op me (angst en boosheid als je hoofd niet meer werkt zoals je gewend bent)

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On September 02, 2016 @ 00:50

Je beschrijving een lelijke nare pijnlijke zaak heel mooi en treffend. Wat zijn er toch nare ziektes. Ik ben blij dat je vader er een zo goed mogelijke modus in heeft gevonden en wens je veel sterkte.

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On August 31, 2016 @ 12:31

Een paar centimeter

De grootste ogenopener qua depressie was voor mij ‘het tegendeel van depressief is niet gelukkig, maar vitaal’. Men is depressief, niet gek, dus al die goede raad kun je zelf ook bedenken — en als je de energie niet hebt om er wat aan te doen ga je je dus alleen maar slechter over jezelf voelen, het bevestigt dat je blijkbaar inderdaad dom/slecht/onwaardig/lui/etc bent.

Het is inderdaad schokkend om te merken dat het veel makkelijker is om te struikelen en in het zwarte gat te duikelen dan je ooit, toen je je nog goed en sterk voelde, voor mogelijk had gehouden.

Ik hoop en gun je dat de laatste loodjes bij het eruitkomen snel en licht zijn.

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On February 11, 2015 @ 22:12

Eigen schuld?

Omdat als het dommigheid is dat betekent dat WIJ het kunnen voorkomen, dat het meer te sturen is door jezelf.

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On November 29, 2011 @ 14:31

Camouflage

Toen Ciska Dresselhuys in de Opzij verkondigde dat ze een redactie medewerkster met een hoofddoek nooit zou aannemen, of zou ontslaan, heb ik na bijna 25 jaar mijn abo op de opzij opgezegd. Als verdorie dingen als economische zelfstandigheid minder belangrijk zijn dan onze normen opleggen aan anderen…. dan zijn we niet meer ge-emancipeerd bezig.

» Posted By Marjolein Noyce-Bellinga On June 13, 2011 @ 02:12

«« Back To Stats Page