Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Marjanne

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Tussen broodmes en vrije wil

Goeie column K.

» Posted By Marjanne On July 28, 2017 @ 09:26

Oude bekende

Wat een verhaal en raakvlakken over een haperend, onevenwichtig fysieke belasting. Moest in eerste instantie lachen, tussendoor hummen en nu nog met een glimlach. Wens je beterschap!

» Posted By Marjanne On April 26, 2017 @ 15:39

Vijftien tips om 2017 door te komen

Wat een heerlijke lijst, ook al heb ik geen huisdier, heb ik wel een nieuw bed gekocht, komt in febr. dus ook leuk om naar uit te kijken.

Toevoeging op mijn lijst:
Stop eens met reflexmatig Nee zeggen.

Luister naar muziek die je aangereikt krijgt .. het opent andere zintuigen.

Stop met zegeltjes sparen, te beginnen bij de AH.

Een zo gezond mogelijk 2017 Karin toegewenst!

(andere email adres klopt niet meer)
nb. Verander nooit van emailprovider :-(

» Posted By Marjanne On January 03, 2017 @ 10:14

Niks vertederends aan

Zoals je zegt Karin, psychisch niet meer instaat zijn om eigen keuzes te maken is van een ander kaliber. Draaglast v. draagkracht, dat evenwicht is niet meer zelf te bepalen dat maakt deze ziekte voor de betrokken en omgeving zo een trieste ziekte. Geen toekomst meer.

» Posted By Marjanne On April 22, 2016 @ 13:54

Wat een realistisch en verdrietig blog heb je geschreven…. maar zo herkenbaar; ‘Het tragisch uitgesmeerde afscheid’ wat de dementerende al niet meer kan maken..
Sterkte K.

nb. mijn moeder 90 jr. is nog goed van geest, maar gezichtsvermogen (10%- 40%) en gehoor hollen achteruit.. Ook dat is het niet, want ze zit nog vol levenslust en voelt dat het per maand minder wordt… en telt elke dag haar zegeningen.
Pfft. oud worden is geen zegen gebleken als ik zo om me heen kijk en hoor. Wij zestigers hebben veel zorgen om onze ouders die uitkeken naar een verzorgde oude dag.

» Posted By Marjanne On April 20, 2016 @ 16:26

«« Back To Stats Page