Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Marianne

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Nieuwe preutsheid

Natuurlijk beschouw ik sekswerker niet als een normaal beroep, vergelijkbaar met electricien. Ga maar eens een werkloze electricien vragen of ze niet liever sekswerker willen worden, goede verdienste, etc. etc. Kijken hoeveel er over willen stappen. Doe hetzelfde met loodgieter en merk het verschil.
Kijk maar eens in de gebieden waar ontwikkelingswerk geboden wordt. Het overgrote deel van de prostituees komt uit de armste groepen, niet uit de midden- of hogere klassen. En dat toont wel voldoende aan dat kansen een grote rol spelen bij al dan niet in de prostiutie terechtkomen en om dan te spreken over vrije keuze? Natuurlijk kan het beter verdienen dan de fabriek. Maar dat doen beroepen als leerkracht en advocaat ook. Drie keer raden wat er zou gebeuren als scholing toegankelijk zou worden.
En dat weet je best.

» Posted By Marianne On February 28, 2018 @ 09:38

Prostitutie in Nederland lijkt me niet te vergelijken met prostitutie in ontwikkelingsgebieden. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de carrièrekansen voor vrouwen daar vooor het oprapen liggen en de kans dat iemand helemaal vrijwillig prostituee geworden is omdat zij en haar eventuele gezin nou eenmaal moeten eten lijkt me levensgroot. Op dat moment is gebruik maken van de diensten van een prostituee misbruik wat mij betreft. Wat nodig is, zijn mogelijkheden om uit de prostitutie te komen.
Maakt het uit of iemand gebruik maakt van minderjarige prostituees of niet? Behalve dat seks met minderjarigen moreel altijd vreselijk fout is wat mij betreft totaal niet. Elke minderjarige wordt vanzelf meerderjarig. Zodat de minderjarige postituee op een gegeven moment dus een meerderjarige prostituee geworden is.
Zolang iemand niet weet of iemand echt uit liefde voor het vak of voor de verdienste prostituee geworden is of bij gebrek aan perspectief is prostituebezoek laakbaar.

» Posted By Marianne On February 27, 2018 @ 18:32

Kies met wijsheid

Op dit moment heeft de Correspondent een serie over alledaagse helden, mensen die hoewel ze werken nauweljks rond kunnen komen. Mijn man en ik zijn een tijdje van die helden geweest. Mijn echtgenoot was dat bij Postnl, waar hij als oproepkracht elke week maar moest afwachten of er werk was en hoeveel.
Een vriendin van me werkt in het onderwijs, onderbetaald, onderschat en ondergewaardeerd werk met al gevolg dat er nauwelijks nog vervanging te krijgen is als er iemand ziek wordt.
Dochter van iemand in de straat werkt als in de verzorging. Die staat ‘s nachts met zi’n tweeën op een afdeling in een verpleeghuis. Daar komen alleen de zwaarste gevallen nog terecht.
Vriend van me werkt als postbezorger, gelukkig in loondienst, maar wel slecht betaald. Ik zie elke dag hier een vrouw met een kinderwagen met baby erin de post rondbrengen. Van Sandd. Ik zie hier een gepensioneerde man de huis-aan huisbladen rondbrengen.
En dan wordt her hier geprotesteerd dat Jesse eindelijk eens ziet dat Links meer is dan identiteit en dierenwelzijn?

» Posted By Marianne On December 02, 2017 @ 10:06

De laatste sigaret

Tja, gezondheidsorganisaties verdienen niets aan gezonde mensen!
En de tabaksindustrie wenst geen concurrentie van de e-sigarettenbranche.
En de overheid heeft geen belang bij e-sigaretten zolang er geen accijns op rust.

Wereldwijd hebben reeds vele wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat de e-sigaret een geweldig alternatief is voor rokers.
Voorbeeld: In 2012 bleek uit wetenschappelijk onderzoek in het UMCG dat nicotine een ontstekingsremmende werking heeft.
Voorbeeld 2: In 2015 werd gepubliceerd dat nicotine niet schadelijker is dan cafeïne.
Ik dampte al jarenlang nicotinevrij, maar ging toch weer een laag percentage nicotine gebruiken voor een beetje keelprikkel in mijn caramel- , honing- en chocoladesmaakjes en ik ben niet van plan om ooit te stoppen met deze heerlijke hobby.
Maar helaas kan ik morgen wel dood gereden worden door een auto.

» Posted By Marianne On May 25, 2016 @ 15:41

Woningen

Door de uitverkoop van de “sociale” huurwoningen heb je geen andere keus om dan maar een huis te kopen ergens in Almere of, als je liever in Amsterdam wilt blijven, in een opgelapte, voormalige, huurwoning in Geuzenveld. En dat is dus geen keus omdat er helemaal geen keuze is. Je moet wel als je een dak boven je hoofd wilt. En zo op het oog lijkt kopen dan vriendelijker voor je jonge portmonneetje dan huren omdat je daar teveel, wat heet teveel?, voor verdient. Er gaat iets ernstig mis in de wereld terwijl alle geloven prediken dat je een ander nooit moet aandoen wat gij niet wilt dat u geschiedt. Volgens mij zitten we met zijn allen, ongeacht waar we ook wonen, de meeste tijd in een volkomen verkeerde dimensie.

» Posted By Marianne On September 23, 2015 @ 16:42

Stiekem

Dit geeft moed om door te gaan. Wat je schrijft over hormoontherapie vind ik een eyeopener.

» Posted By Marianne On March 13, 2012 @ 14:52

Gezond bezwaar

Joan, het bericht in de Pers klopt wel degelijk. Er staat een persbericht op de site van het CBP, zie http://www.cbpweb.nl/documenten/pv_20081111_epd.shtml?refer=true
Verder deugt er zó weinig van dat hele EPD-plan, dat ik diverse volksvertegenwoordigers, het Nictiz, Info-EPD enz. bestook met mijn vragen via mail en telefoon. En ze hebben verdomd weinig antwoorden…

Heeft iedereen al meegekregen dat je geen uittreksels van geboorteregisters hoeft mee te sturen, maar dat dat ook uittreksels uit het GBA (gemeentelijke basisadministratie) mogen zijn? Kun je met het hele gezin op 1 uittreksel. En in de meeste gemeenten geven ze dat nu gratis mee als je aangeeft dat het voor het bezwaar tegen het EPD is.

Dank je wel Karin, voor het zo verhelderende stuk.

» Posted By Marianne On November 12, 2008 @ 23:09

Tussen goed en kwaad

Ja. Dit is ons verteld tijdens de thema’s voeding van Herstel & Balans.
Met een hormoongevoelige tumor moet je soja vermijden.

Groetjes
Marianne

» Posted By Marianne On October 03, 2008 @ 21:41

De marketing van Pink Ribbon

Ha Karin,
Zoals altijd weer een goeie blog. Jij kunt het altijd zo goed verwoorden, kon ik dat maar zo goed.

Ik ben eigenlijk ook best een beetje boos over al die aandacht voor borstkanker. Ik heb eierstokkanker en September was de maand van eierstokkanker. Heb jij iets gezien, gehoord, gemerkt? Ik niet. Terwijl eierstokkanker meestal te laat wordt ontdekt, omdat je dezelfde klachten hebt als Het Prikkelbare Darmsyndroom. Ik heb 3 jaar bij de maag-, lever en darmspecialist gelopen, nieronderzoek, darmonderzoke, maagonderzoek… Maar niemand stuurde me naar een gyneacoloog.
En nu is het te laat..

Nogmaals, je schrijft naar mijn hart!

Groetjes
Marianne

» Posted By Marianne On October 20, 2006 @ 21:54

ISOC award

Gefeliciteerd Karin,
Je hebt het volledig verdiend!

Je blijft toch wel schrijven he?

Marianne

» Posted By Marianne On September 14, 2006 @ 06:45

Moe & moed

Ha Karin,

Ik heb ook net de 4e chemokuur achter de rug en heb me nog nooit zo moe en ellendig gevoeld als na deze chemokuur. Aanstaande donderdag al de 5e, en ook ik heb het idee dat mijn lichaam nog nauwelijks is hersteld.
Alles is zo herkenbaar war ik van je lees, maar jij kunt het allemaal zo mooi verwoorden.

Hou je taai en zet ‘m op!
Marianne

» Posted By Marianne On August 07, 2006 @ 05:00

Preventief ruimen

Jezus, Karin, wat een schock! Ik was al een poos niet meer op je site geweest en nu lees ik dat je borstkanker hebt… Kutkanker, zeg dat wel.
Je stoere en sexy amazone houding, inclusief onvervalste jankbuien, is bewonderenswaardig. Keep up the good work!
Ik ben geen type dat kaarsjes brandt, maar hoe dan ook: heel veel sterkte, ik duim voor je.

Marianne

» Posted By Marianne On April 18, 2006 @ 22:28

«« Back To Stats Page