Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Marbel

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Netwerkbedrog

Farmville doe ik niks mee, maar ik ben met veel genoegen draken aan het verslaan in Castle Age. Er is een sectie waar je meer ‘favor points’ (en dus meer helden, groter leger of meer wapens) kunt kopen of verdienen. Zelf doe ik daar niets mee, ik doe er gewoon wat langer over maar kom er ook.

Maar ik doe ook buiten facebook niet aan al die ‘vul in en win’ dingen mee omdat de nadelen en risico’s groter zijn dan het mogelijke gewin.

» Posted By Marbel On November 25, 2009 @ 00:30

T-shirt

@nee.niet@grom: In het Nederlands werkt hij net zo goed als in het Engels, als je maar goed focust.

» Posted By Marbel On February 07, 2009 @ 01:43

1958

Mijn vader (in 1975 overleden) heeft in de zomer van 1970 een camera geleend en daar wat mee gefilmd. Dat heb ik een paar jaar terug ook laten digitaliseren en dat is zooooo vreemd om weer terug te zien. Ouders, familieleden, sfeerbeelden, uitzicht vanaf de VU in die tijd…. met wat foto’s erbij heb ik er wel vijf familiefilmpjes van gemaakt en ik word er nog steeds wat nostalgisch van als ik ernaar kijk. Ik ken het gevoel dus ;)

» Posted By Marbel On January 27, 2009 @ 00:01

Van Praag-prijs

gefeliciteerd. En ik doe mee in het koor van mensen die zeggen dat je het echt verdiend hebt. Door je openheid, maar ook door je harde werken en je standvastigheid, het aldoor dingen in de openbaarheid brengen die gezegd of gezien moesten worden.

» Posted By Marbel On January 19, 2009 @ 18:41

Jarig :)

Van harte en dat er nog maar veel mooie verjaardagen mogen volgen. En er zijn inderdaad weinig dingen zo hartverwarmend als goede vrienden en het moment van realiseren hoeveel fijne vrienden je hebt.

» Posted By Marbel On December 21, 2008 @ 20:12

Emergo

Wat heerlijk dat je zulke goede hulptroepen hebt – fantastisch.
Verspreiden en lage doelstellingen lijkt me ook een goed streven in deze zware tijden; je lichaam werkt zich al kapot aan alle herstelwerkzaamheden en dat blijft nog wel even. Je daarop instellen is inderdaad beter om frustratie te voorkomen en terecht blij te zijn met wat je nog WEL voor elkaar krijgt.

Heel veel sterkte. In ieder geval ben je over de helft nu.

» Posted By Marbel On July 21, 2006 @ 04:24

Nattigheid

/me hands Karin tissues and hugs

» Posted By Marbel On May 16, 2006 @ 02:07

«« Back To Stats Page