Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By L.

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Onrechtvaardig

alleen al door deze zin lijkt me de bovenstaande link.. eh onzin:

“Een afkeurende houding t.o.v. zelfmoord werkt preventief”

Heb maar niet verder gelezen..

» Posted By L. On October 19, 2010 @ 11:40

Ideetje

Had het al lezen.. Geweldig! Moeten we dan niet meteen naar een plastisch chirurg.. want stel.. ze linken ons gezicht aan een gezicht bij facebook.. Echt goed, we moeten straks allemaal een nieuwe identiteit aannemen om nog aan het werk te kunnen! Laten we meteen beginnen met het afvijlen van onze vingerafdruk! :)

» Posted By L. On August 19, 2010 @ 22:25

Een tikkeltje te Wilders, amigo?

@ Edwin: ha ha, nou lachen hoor, als je er maar lol in hebt, hoef je niets te beargumenteren.. Santé..

» Posted By L. On August 23, 2010 @ 21:08

Voedselbingo

Beste Maurice,

Je zei:

“L., je bent een van de weinigen die zijn gemekker met die bewoording zou verdedigen. Waarschijnlijk de enige zelfs”

Ja, jeh, en tegelijkertijd schreef ik dat ik hier nog nauwelijks ben, dus ja..

En ik ben graag een van de weinigen, heerlijk om een van de weinigen te zijn, doe graag wat niemand verwacht of wil ; ) Wat ik bedoelde is dat ‘een zeur’ maar een subjectief begrip is en geen reden tot verwijdering.. Zeker niet op een weblog: hij heeft niet gescholden, discriminerende of racistische taal uitgeslagen, alleen een ding gedaan wat bij sommige irritatie oproept.. Tja..

Maar ga vooral verder met het onderwerp!

» Posted By L. On August 31, 2010 @ 01:17

ooh ja, uiteraard ben ik hier van op de hoogte, google me suf over alles wat ik denk niet te weten.. Wikipedia is ook zo’n pracht uitvinding, en de diverse taalprogramma’s: geweldig.. Het gaat het me hier dus niet om, dit mag duidelijk wezen.. Ik vond zijn verhaaltje over ‘de bingo’, het beeld dat hij kreeg en beschreef, niet storend. En het was indirect zelfs van toepassing op het stuk.. Wel enig sinds vermakelijk ook.. En misschien zou het zo kunnen zijn dat jullie dit al jaren aan horen en je er aan ergeren.. (maar dan nog?!) maar voor een vreemde hier zou het wat abrupt en bizar over kunnen komen:
” …. en Andreas heeft bingo! Van harte gefeliciteerd, Andreas: van nu af aan worden je reacties gemodereerd.” Is dit de bedoeling van dit weblog?

» Posted By L. On August 31, 2010 @ 00:52

Kortom.. als je irritant bent (zeikt en zeurt) lig je er uit.. Andreas Sokrates Leno mag dit dan zijn, of doen (en af en toe een tikkeltje uit de hoogte.. lijken..)toch vond ik zijn uitleg over Griekse woorden wel interessant.. Ook al hadden ze niet direct met het onderwerp te maken..

» Posted By L. On August 30, 2010 @ 22:03

Kleine beetjes

sukofantès: ‘wijzen naar de vijgen’, van oorsprong.. (ik leer nog eens wat:)

» Posted By L. On August 15, 2010 @ 12:16

“epigonen en sycofanten”, prachtig! Gelukkig heb ik een woordenboek naast me zitten ;)

» Posted By L. On August 14, 2010 @ 22:54

Stel dat ik een enorm bedrag per maand binnen haal.. moet ik dit dan opgeven bij de belasting? Het zijn toch inkomsten..

» Posted By L. On August 14, 2010 @ 14:18

Sekte gaat voor goud

Fuck, verkeerde link.. zenuwachtig zeker voor het off topic plaatsen.. Heel vreemd, lukt niet de juiste link te plaatsen, gaat steeds maar naar die rode kat hm.. toch hekserij in het spel ; )

Goed Facebookpagina: Nu Actie Geen Pvv

» Posted By L. On October 05, 2010 @ 14:36

Sorry.. alleen dit dan nog voor iedereen die zich zorgen maakt en zich wil verzetten

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31016125&id=1322685503#!/profile.php?id=100001617447732&ref=ts

» Posted By L. On October 05, 2010 @ 14:28

@Tartarus 69:

Nee, dit is geen onzin. Ik begrijp ook niet dat de vakbonden zwijgen, er waren overigens wel een aantal afgevaardigde van de abvakabo aanwezig. Maar verder niets. De enige reden die ik kan verzinnen is dat vakbonden in Nederland toch nogal nauw samenwerken met de politiek..

Ik ga eens even rondkijken wat mogelijk is. Bedankt.

» Posted By L. On October 04, 2010 @ 18:27

“Nederlanders zijn laf, lui en onwetend en zolang hun eigenbelang niet onmiddellijk wordt geschaad komen zij niet in actie.”

Er zijn twee demonstraties geweest.. en meerdere op komst, maar dat er steeds maar een beperkt aantal mensen meedoen zegt misschien veel..
Geen idee meer hoe mensen te motiveren.. helaas.

» Posted By L. On October 04, 2010 @ 16:14

Informatie overload

Ik ben voor het “ouderwets” liefdesbrieven schrijven, gewoon per post, met de hand.. laten we dit nu weer instellen! In plaats van een mail, sms, of twitter.. Heeft tnt ook weer wat te doen!

» Posted By L. On August 06, 2010 @ 00:44

Strijden tegen kanker

Naar mijn mening mag je godverdomme voluit uit spreken! Sterkte!

» Posted By L. On August 16, 2010 @ 00:42

Argwaan: naschrift

@ Tartarus, goed ‘onzin’ was misschien een beetje kort door de bocht, en subjectief, maar ik kan pas iets als waarheid erkennen als het is aangetoond.

» Posted By L. On July 24, 2010 @ 00:47

Dit is echt het enige wat ik er over heb kunnen vinden en dan ook nog op een vage site:

“Koemelk: er bestaan vermoedens dat kinderen die geen borstvoeding hebben gekregen maar alleen koemelk op latere leeftijd een verhoogd risico op diabetes en MS hebben, twee auto-immuunziekten”

Zo lang er niets wetenschappelijk onderzocht is is het onzin.

» Posted By L. On July 23, 2010 @ 13:12

De toekomst van auteurs

De constructie is gewoon heel anders dan bij het standaard contract van uitgeverijen.. Denk dat het te ver voert om het helemaal uit te leggen.. Laat ik ook liever over aan iemand die het beter kan. Dus is deze link doorgestuurd.

Juzo, het gaat niet om rijk worden, maar schrijven is ook geen liefdadigheid, auteurs moeten wel kunnen leven.

» Posted By L. On July 10, 2010 @ 13:11

Eh Karin, wat je schrijft is waar.. bij andere uitgeverijen… denk dat je het concept van Compaan even moet nalezen..

Juzo: schrijven is gewoon een vak.

» Posted By L. On July 09, 2010 @ 22:53

Bij Compaan Uitgevers is 50% van de opbrengst voor de schrijver!

» Posted By L. On July 09, 2010 @ 15:24

Jongetjes

Er zijn de afgelopen jaren diverse grootschalige onderzoeken geweest naar de invloed van kinderopvang op kinderen. En het is te simpel om te zeggen dat het effect altijd positief is of altijd negatief. Veelal heeft dit te maken met de kwaliteit van de kinderopvang, en de pedagogische kwaliteit van de pedagogisch mederwerkers, ofwel leidsters.
Wat hechting betreft is de visie zoals Bert hierboven beschreef inderdaad achterhaald en nu net het grootste kritiekpunt op de hechtingstheorie van Bowlby.
Meer lezen: http://www.hechtingsstoornis.com/news.php?readmore=282

» Posted By L. On September 16, 2010 @ 15:38

Voorlichting

Veertien jaar geleden kwam ik bij een dietist, niet met overgewicht, maar vanwege diabetes. Volgens haar moest ik mijn eetpatroon volledig omgooien: alles moest light.. 20+ kaas, bij pannenkoekenmix moest ik water mengen.. Vet was uit den boze, komkommer dat was een verantwoord tussendoortje, en dit behalve voor het regelmaat, wat volkomen logisch is, vooral vanwege mijn mogelijk probleem met cholesterol.. Ik besloot anders .. Natuurlijk pas ik het suikergehalte aan, maar geniet nog even veel van mijn croissant en lekkere kaasjes en zo nu en dan een frietje.. Een jaar geleden bleek mijn cholesterol bijna te laag te zijn.. Geluk? Ja misschien..

» Posted By L. On June 23, 2010 @ 23:25

«« Back To Stats Page