Statistiek

Comments Posted By Kitty

Displaying 31 To 50 Of 50 Comments

Van twee tot twee (met roos toe)

Goede gesprekken deugen altijd :D

Ik hoop ooit nog eens een goed gesprek met mijn ouders te kunnen hebben; helaas dat mijn vader te dominant is en altijd gelijk wil hebben, zodat er altijd (meestal zinloze) discussies ontstaan en helaas dat mijn moeders geestelijke gesteldheid een goed gesprek helaas onmogelijk maken.

Maar gelukkig heb ik ze beiden nog; inclusief de onhebbelijkheden en gebreken (nobody is perfect).

Een broer heb ik ook, maar da’s nog slechts een bloedverwant.

» Posted By Kitty On December 29, 2008 @ 21:21

Jarig :)

Gefeliciteerd en een toost op de “absent friends”

» Posted By Kitty On December 21, 2008 @ 13:42

Muziek als marteling

Ik maak wel eens de grap: “pas, op anders bind ik je vast aan een stoel en zet een hoofdtelefoon met Slayer aan en dat de hele dag!” als iemand vervelend is…. (Ik ben zelf zwaar Slayer-fan).

Ik kan me goed voorstellen dat het niet aangenaam is, om constant en keihard muziek te horen; al zou je fan zijn van een bepaalde band of muzieksoort. De mens heeft ook erg veel behoefte aan stilte.

» Posted By Kitty On December 14, 2008 @ 22:10

Luctor et submergo

Ik ga je blog voortaan ” Karin ofwel De Kunst Van Het Beeldend Schrijven ” noemen… Ik krijg verdorie zo’n beetje zelf zin om ook een duikbrevet te halen, want dat onderwaterleven zie ik zowat zo voor me! … gefeliciteerd!

» Posted By Kitty On October 15, 2008 @ 14:48

Herintredende overheid

Ik ben het roerend met je eens! En volgens mij heb je ook nog eens gelijk. Zelf interesseert het hele onderwerp me verder vrij weinig: ik geef niet zeer om geld; heb dan wel (bescheiden) spaargeld, waarvan ik hoop dat het gewoon van mij blijft, want daar heb ik zelf voor gewerkt (ow en manlief natuurlijk). Verder lig ik er geen nacht van wakker.

Ik word het ook nogal beu dat het in de media bijna alleen nog maar over dit onderwerp kan gaan. Ik ben bijv. een fan van DWDD, maar dat neem ik tegenwoordig maar op, zodat ik e.e.a. gewoon kan doorspoelen, omdat zij het naar mijn smaak iets te vaak over de kredietcrisis hebben.

» Posted By Kitty On October 15, 2008 @ 15:04

Verfrissend

Klinkt als een leuke film… Ik zet hem in mijn “must see” lijstje!

» Posted By Kitty On October 08, 2008 @ 11:29

Tussen goed en kwaad

Zowieso is melk (melkproducten/zuivel) an sich eigenlijk helemaal niet zo geschikt als bron voor kalk, omdat het menselijk lichaam niet gemaakt is om melk te verteren.

Er zijn – ook – andere bronnen van kalk, bijv. plantaardige bronnen;op de website: http://www.euroveg.eu/lang/nl/info/kit/starter05.php vind je onderaan een lijst met plantaardige producten die (veel) kalk bevatten.

» Posted By Kitty On October 05, 2008 @ 22:02

Buitenduik: epic fail

Je probeert het in elk geval wel! Het is overigens heel goed om zelf aan te geven ” tot hier en niet verder ” en e.e.a. in jouw tempo. Je kent je lichaam immers zelf het beste.

» Posted By Kitty On September 29, 2008 @ 10:14

Blub

oja, enne, veeeel plezier met het duiken :D Egypte, daar is het dan in elk geval lekker warm! (geen idee trouwens of dat ook geldt voor het water…)

» Posted By Kitty On September 24, 2008 @ 06:15

@Karin: mijn watervrees heb ik geheel overwonnen toen ik eenmaal bezig was met diploma B :D En het is dus inderdaad zo: zwemmen vind ik leuk! En dan vooral het water in duiken en onder water zwemmen… Als iemand mij dat dus iets langer dan anderhalf jaar geleden had gezegd, had ik hem/haar totaal voor idioot verklaard :D

Je hebt trouwens wel gelijk mbt de beperkingen en het leven hoor! Maar laat ik zeggen, binnen je mogelijkheden, kun je in feite alles, als je maar wilt! Want ik zou bijvoorbeeld heeeeel graag sterrenkundige oid geworden zijn, maar de daarbij behorende exacte vakken, daar snapte (en snap) ik helemaal niets van. En dan kan je nog zo graag willen, maar dan is het een verloren zaak.

» Posted By Kitty On September 24, 2008 @ 06:13

Even afgezien van lichaam dat dan misschien niet helemaal wil meewerken: als je iets wil, gaat het je lukken!

Zo heb ik sinds juni dit jaar mijn zwemdiploma C; in januari 2007 ben ik – met ernstige water/dieptevrees – begonnen met zwemles en heb doorgezet, zodat ik na een half jaar mijn A-diploma had… Eigenlijk wil ik nu nog verder (zwemvaardigheid) maar het zwembad werkt niet mee… Duikbrevet wil ik niet halen, omdat ik wel weet waar dat eindigt: dan wil ik natuurlijk ook naar allerlei exotische oorden om onderwaterbeestjes te bekijken: en ik heb ooit gezworen nooit ver weg op vakantie te gaan…

succes met de lessen!

» Posted By Kitty On September 21, 2008 @ 22:01

Vaccinatie

bestrijden natuurlijk (verdomme)

» Posted By Kitty On December 01, 2008 @ 21:38

Ik heb een zekere “haat-liefde verhouding” (kan geen beter woord ervoor vinden) mbt genezing van ziektes. Vooropgesteld: ik ben niet religieus. Toch heb ik vaak mijn twijfels bij het steeds willen bestreiden van ziektes. We zijn namelijk met teveel mensen op de wereld en wellicht heeft een ziekte een reden (ook al begrijp ik dat zo’n uitspraak tegen het verkeerde been is van iemand met een bepaalde (ernstige) aandoening).

Maar men kan ook niet tegen auto-ongevallen vaccineren; raar voorbeeld wellicht, maar als het je tijd is, is het je tijd (en dat is weer niet erg te rijmen voor iemand zonder religie ;)). Oja, ik ga ook gewoon naar de dokter als ik denk dat ik iets mankeer (dús ook tegenstrijdig).

» Posted By Kitty On December 01, 2008 @ 21:37

Editie.nl, 21 juli 2008: zelfonderzoek

Ik zal het programma opnemen (aangezien ik op dat tijdstip achter mijn dvd-tjes van StarTrek DS9 zit)… Ik doe vooralsnog niet aan zelfonderzoek; een vriendin van mij ging onlangs naar de huisarts, omdat ze een knobbeltje in haar borst voelde. Na een vrij simpel onderzoek bleek dit om een onschuldige cyste te gaan en er werd gezegd dat ze – gezien haar leeftijd (40+) – dit wel vaker ging meemaken. Zij is naar huis gestuurd (geen operaties ofzo).

Een andere vriendin (ook 40+) vond ook een knobbeltje; de arts vermoedde dat het niet ok was; toen bleek – na een kleine ingreep – ook niets anders dan een onschuldige cyste…

Als ik de 2 zaken vergelijk, denk ik: is vriendin 1 nu beter af, dat ze gelijk zagen dat het “maar” een cyste was? (of misschien hebben ze niet goed gekeken en heeft ze gewoon wel borstkanker) en vriendin 2 voor niets geopereerd (met alle nasleep van herstel van dien)????

Ik vind het allemaal lastig… Moet ik nu toch maar aan zelfonderzoek gaan doen? Zowieso ben ik niet zo iemand die koste wat het kost iets moet overleven: ga je dood, dan ga je dood… Ik ben overigens niet religieus ;)

Ik ga “jouw” show wel even bekijken; misschien kom ik nog tot een definitieve conclusie.

» Posted By Kitty On July 21, 2008 @ 20:25

Betalen met je vingerafdruk

Het is een lastige discussie… Want ik ben – feitelijk – voor. Dat komt omdat we – vooralsnog – in Nederland vrijheid van meningsuiting hebben. Tenminste…. voorzover de persoon met de mening kuddegedrag vertoont en niet (extreem) anders denkt. Want als het afwijkt van wat de rest denkt en vindt, dan bestaat de kans dat je moet vrezen voor je leven.

In mijn naïviteit ben ik dus voor dit soort technische vernuftigdheden (is dat Nederlands…), omdat het wel erg praktisch is: je portomonee is je wijsvinger… Ik ben ook pro chip-implantaat. Waarschijnlijk zou ik een andere mening erop nahouden, wanneer e.e.a. in mijn nadeel zou werken…

» Posted By Kitty On June 17, 2008 @ 01:36

Andrew Morton over Tom Cruise

’tis dat ik uitslag krijg van Tom Kruis, anders had ik het boek wel willen lezen…

» Posted By Kitty On June 01, 2008 @ 01:00

Veiligheid is niet het hoogste

Dan kun je net zo goed direct ervoor zorgen dat je geen kinderen kunt krijgen… Hups laten sterilliseren met die hap! Dan hoef je je nooit zorgen te maken en zullen je kinderen later ook zelf niet crimineel worden (want die heb je dan toch niet gekregen).

En mbt zogenoemde veiligheid: ik denk niet dat het ooit veilig is geweest. Het is van alle tijden dat er psychopaten en ander gespuis rondliep. En anders bestaat er nog altijd wel de kans om onder een bus te lopen…

» Posted By Kitty On April 24, 2008 @ 22:26

Twee jaar verder

Ik hoop dat ik nooit zo’n ziekte krijg. Gelukkig is niets zeker in het leven; ik kan zometeen op weg naar mijn werk wel een dodelijk ongeval krijgen. Daarom leef ik in het hier en nu en denk niet over wat er gaat komen. Maar goed… je zult het maar hebben (gehad)…

» Posted By Kitty On March 21, 2008 @ 00:36

Vousvoyeren

Interessant blogje… Iets waar ik me namelijk geregeld mee bezig houdt. In mijn ogen heeft vousvoyeren (vooral van mensen die ofwel ouder zijn, ofwel je ze simpelweg niet kent, of in “het openbaar”=winkel oid) met respect te maken.

Ik zeg altijd maar zo: “heb ik met je/u geknikkerd?” bij wijzen van spreken dus, en zeggen we gewoon u tegen elkaar; of iemand nu wel of niet ouder dan ikzelf ben. Tot je iemand leert kennen en het simpel is: tutoyeren. En nu werk ik op een nogal informeel bedrijf en daar tutoyeert iedereen elkaar (terecht).

En dan ligt het er inderdaad maar aan hoe, waar en wanneer. Het viel mij op toen ik eens met de stadsbus richting centrum ging, dat mensen geen malle moer tegen de chauffeur zeggen. Al zou een “goedemorgen” niet eens gemeend zijn, het is wel zo beleefd.

Het gaat bij mij nog een klein stapje verder. Als iemand (die niet mijn vriend(in) of dierbare is/zijn) mijn naam verbasterd tot koos- of bijnaam, dan grijp ik direct in. Het is “Kitty” en als je dat niet kunt onthouden dan zeg je maar mevrouw. Het heeft met respect te maken. Niet of iemand beter/slechter hoger/lager is. Maar da’s geheel mijn mening.

» Posted By Kitty On March 21, 2008 @ 00:03

Planet openbaart 2,5 miljoen klantgegevens

Wat een sukkels! Hebben ze nog mazzel dat deze persoon niet van kwade wil was.

» Posted By Kitty On January 14, 2008 @ 04:07

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page