Statistiek

Comments Posted By Jan

Displaying 31 To 60 Of 88 Comments

De toekomst is nu

fixeer je niet eenzijdig op een vermeende hoge technische beschaving in het verleden. Er was wat high tech met betrekking tot bouwkunde maar verder niet. Zie het paleis in Knossos. Maar er waren geen straaljagers. De Sumerische kleitabletten gingen niet over high tech maar over religie. Met Karin’s zienswijze over robots ben ik het niet eens. Ze snapt niets van paradigma’s. Alle high tech zal weldra verdwijnen. We worden naar het stenen tijdperk terug gebombardeerd. Door wie? Door God.

» Posted By jan On May 15, 2015 @ 18:09

ik bedoel dat karin spain teveel nadruk legt op de technologische kant van de toekomst, Om een klein beetje op je voorbeeld aan te sluiten gaat ze voorbij aan het feit dat onze nabije toekomst zal zijn als de dagen van Sodom en Noach. Om dat weer naar Karin’s onderwerp te extrapoleren: Frankensteins zijn altijd een mix van technologie en kaballa. Daarom zijn ze zo gevaarlijk; juist omdat ze niet eenzijdig technologisch zijn. Er loopt al een Frankenstein in het wild rond: Sasquatch.

* Zecharia Sitchin is een kwakzalver.

» Posted By jan On May 15, 2015 @ 11:33

enger dan robots zijn Frankensteins.

» Posted By jan On May 14, 2015 @ 21:23

Vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen

het woord “argument” hoort wat mij betreft ook in de asbak omdat het een moralistische lading heeft, net als het woord “kwetsbaar.” Inderdaad zijn veel woorden terug te voeren op het Grieks en Hebreeuws, zoals het woord pauze dat met Paulus te maken heeft. Het Hebreeuws is de oertaal en is sinds de val van Babel onafhankelijk gebleven.

» Posted By jan On May 14, 2015 @ 10:59

het woord verantwoordelijkheid heeft bijbels gezien geen grond. dit woord hoort in de asbak. slap stuk.

» Posted By jan On May 13, 2015 @ 22:44

Opvlieger

En de techniek gaat ook verder. Met gezichts-/lichaams-herkenning en sensoren die je lichaamsfuncties op afstand kunnen lezen.
Dan hoef je ook wearables bij je te hebben.
Je moet dan niet alleen je onschuld bewijzen, maar je kan zelf nauwelijks beschikken over de informatie die over je bekend is.

» Posted By Jan On October 09, 2014 @ 16:17

Man cave

en dan ook op http://www.instructables.com/ zetten

» Posted By Jan On July 21, 2014 @ 17:13

Geste

Ik snap het niet dit soort oplossingen. Men (de politie) moet al weten dat een vrouw onder dwang werkt, eer men een boete kan geven.

Als men het weet, moet er gelijk een eind gemaakt worden aan de dwang.

» Posted By Jan On July 21, 2014 @ 11:40

Zelf maken

https://www.ifixit.com/Manifesto

» Posted By Jan On June 18, 2014 @ 15:55

Halsema

Ik respecteer karin’s website en eigen mening die ze heeft net als die van Femke, Anja Meulenbelt, etc. Maar waarom moeten ze ook in het Parool, Sargasso, KRO welingelichte kringen, NRC verschijnen? Zijn deze feministes zo interessant? Op mij maakt dit pseudo-intellectuele geklets totaal geen indruk. ik lees allang geen opinies meer en geen kranten meer.

Er is sinds mei 1968 een verwende en verwaande generatie opgestaan die overal een mening over heeft.

» Posted By jan On May 16, 2014 @ 23:08

gelukkig is de feministische kokerjuffer blow en krijs generatie aan het uitsterven. Mevrouw de kritische wereldbeschouwer – lees moreel verheven betweter – heeft niet door dat we in een nieuw paradigma zijn terechtgekomen.

» Posted By jan On May 16, 2014 @ 22:57

Theater

Karin zeur toch niet zo, natuurlijk is het voor de veiligheid om gescreend te worden. Soms gaat het wat ver maar ik ben blij dat die strenge screeningen er zijn. Wees toch blij dat je uberhaupt geld hebt om te reizen. Zoveel mensen hebben nog nooit een vliegtuig van binnen gezien.

» Posted By jan On May 03, 2014 @ 20:20

Meet uzelf

Karin natuurlijk mag je het gebruiken

» Posted By Jan On April 17, 2014 @ 13:04

Maar ik ben het wel met je eens Karin.
Even simpel, iedereen heeft een weegschaal en toch neemt het aantal mensen met overgewicht toe.
Ik vraag me ook af hoeveel mensen slaaf zijn van hun weegschaal, terwijl zij beter niet op de weegschaal kunnen gaan staan.

» Posted By Jan On April 17, 2014 @ 11:50

Het lijkt me nog niet eens zo irreeel. De gadget/technologie markt is een erg lastige markt, Apple heeft het daar goed gedaan. Ze zullen ook op zoek zijn naar nieuwe markten. Gezondheid is een hele grote.
Het zou me niets verbazen als Apple er echt mee kwam.
Kijk ook maar eens naar Philips, zij hebben zich ook op deze markt gestort en het legt ze volgens mij geen windeieren.

» Posted By Jan On April 17, 2014 @ 11:25

Speelbal

Prachtig verwoord en heel voelbaar,hoewel ik Karin niet persoonlijk ken ,maar wel FB vriend,en haar volg ,en zelf de ervaring heb meegemaakt ,hoe het is om iemand te verliezen,dat brengt je helemaal uit je evenwicht,en is het fijn om vrienden ,om je heen te hebben die je kunnen steunen,hoewel je het allemaal zelf moet doen, krijgt het een plek om door te gaan.In ieder geval leef ik mee toch wel ver weg,en hoop dat het het niet alleen het leed verzacht maar ook dat je weer de kracht kunt vinden om te genieten van alle mooie dingen die er ook zijn.

» Posted By Jan On April 03, 2013 @ 17:21

Waarom ik weduwe wilde worden

Gecondoleerd mevrouw Spaink. En dank u wel.

» Posted By Jan On March 17, 2013 @ 18:10

Het is zondagochtend, stil in mijn huis, prettig stil, ook in mijn hart nu ik je geschiedenis heb gelezen. Dank je wel.

» Posted By Jan On March 17, 2013 @ 11:09

De weelderige en de weduwe

Hoe herkenbaar kan iets zijn…Hoe ontroerend het voor mij is om dit te lezen..wij zitten in dezelfde situatie..30 jaar samen..5 jaar getrouwd, ook omdat je dan simpelweg meer rechten hebt..Hij zit op dit moment ook in een laatste fase..Ook hij denkt aan zelf beslissen…Dank voor je dappere woorden, die ik helemaal begrijp..XX

» Posted By Jan On February 13, 2013 @ 12:19

Misdrijf

Wat ik mis in de discussie is de rol van de zgn. glucose-fructosestroop, een goedkope zoetstof op basis van maïs, die door sommigen verantwoordelijk wordt gehouden voor een hoop leed, met name als het gaat om de obesitas-epidemie en de stijging van het aantal diabetespatiënten.

Ik begon een aantal jaar geleden bewerkt supermarktvoer te mijden- aanvankelijk puur om gezondheidsredenen, maar ik was net zo verbaasd als de mensen in mijn omgeving over de kilo’s die er schijnbaar vanzelf afvlogen. Mooi meegenomen :)

Terugredenerend heb ik voor mezelf vast moeten stellen dat de glucosestroop (ook aangeduid als glucosestroop; High Fructose Corn Syrup (HFCS); of misleidend als ‘maïs’) al die jaren de dikmaker was.

Als je de etiketten bestudeert zie je het spul overal terug. Dat is geen hyperbool, het zit écht in bijna alles.

Dan is de vraag al helemaal gerechtvaardigd, wat een aanspraak op ‘eigen verantwoordelijkheid’ waard is. Ik wil de schuld niet volledig bij de fabrikanten leggen, maar om de industrie helemaal buiten schot te laten is wel erg makkelijk, zoals Karin terecht al vast stelt.

» Posted By jan On July 20, 2012 @ 12:45

Hackwinkels

Ze komen beide voor.. het zijn net mensen ;-)

» Posted By Jan On July 11, 2012 @ 13:42

Samenhang

@ sjaak,

tis in elk geval niet mijn schuld dat de discussie dood loopt.

» Posted By jan On February 20, 2012 @ 18:26

ach de intellectuelen gaan me verwijderen, ook een vorm van intolerantie, onze karin nogwel

» Posted By jan On February 18, 2012 @ 16:33

jouw humanistische benadering is een waan en karin slaat volledig de plank mis. samenhang in de wereld veronderstelt per definitie religieus denken.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 23:02

Het lijkt me het beste, als de bijbel humanistisch = humaan = menselijk wordt uitgelegd.

mij niet

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 21:51

nou dat weet ik zoniet, de samenhang is best wel bijbels en hoort hier dus thuis.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 21:23

@ Volkerenmoord is WEL de bedoeling van bijbelse samenhang, zie Jesaja 45:7.

En het voorbeeld van de samaritaan heb ik uitgelegd. Sorry, ik weet meer van de bijbel dan jullie. die hoeft niet op een humanistische manier te worden uitgelegd.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 20:38

@ 22

heb je die arrogante betweterige houding weer van linkse betweters. eerst geef je een fout voorbeeld van de samaritaan, de klok en klepel en als je er niet uitkomt, doe je net of IK goed op mezelf moet passen.

Linkse hippy hypocrisie. Soms kost het me enorm veel moeite om NIET op Geert te stemmen.

@ sjaak, doodgaan hoort ook bij samenhang.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 19:59

over samenhang gesproken, de Samaritaan ZELF was de naaste van de man die langs de kant van de weg lag en NIET andersom. Het gaat hier om genade versus wet. Zelfredzaamheid werkt niet, ook niet als het van idealisten van Avaaz komt. Een mens heeft meer nodig dan satelliteverbindingen, namelijk genade.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 12:45

die samenhang die karin ziet, wordt steeds duidelijker naarmate we de eindtijd naderen voor zover we er al niet in zitten.

dat geklets over die samaritaan hangt me de strot uit en was bovendien een voorbeeld voor israel, niet voor ons. ga een willekeurige kerk binnen en de samaritaan wordt tevoorschijn gehaald.

» Posted By jan On February 17, 2012 @ 08:43

 Page 2 of 3  «  1  2  3  » 
«« Back To Stats Page