Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Ietje

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De weelderige en de weduwe

Hoi Karin, wat een ontroerend verhaal. Ik wens je heel veel sterkte.

» Posted By Ietje On February 13, 2013 @ 13:59

Feestje!

Wat fijn, dat je de chemo’s nu achter de kiezen hebt! En dat al die bijwerkingen nu langzamerhand tot het verleden zullen gaan behoren. Ik hoop dat je weer gauw meer energie zult krijgen om je weer op positievere dingen te richten.
Prima column, trouwens, over ‘kanker overwinnen’. Helemaal mee eens, net als met je opmerkingen naar Tess toe. Ze zal ongetwijfeld een zeer liefdevol mens zijn, maar ook ik vind het gevaarlijke onzin, wat ze beweert. Alleen zo’n opmerking al als “Gek genoeg lijkt het erop dat de ziekte die je krijgt ook bij je past”. Schandalig.

» Posted By Ietje On August 30, 2006 @ 05:41

www.de-amazones.nl

Hoi Karin,

Ja, het gaat veel te vaak heel erg fout met borstkanker. Maar in veruit de meeste gevallen gaat het goed. Daar heb ik me al die tijd aan vastgehouden. Natuurlijk is er geen garantie, die is er nooit (dat weet jij beter dan wie ook). Maar alle 14 vrouwen uit mijn lotgenotengroepje bijvoorbeeld (waarvan 13 met borstkanker) genieten nu weer volop van het leven. Ik ook!
Laat je niet kisten door al die nare verhalen met slechte afloop. Ik ben er mee gestopt ze te lezen, ik werd er alleen maar beroerder van.
Karin, ik heb veel bewondering voor je, hoe jij tot nu toe met die kutkanker omgaat. En ik kan me heel goed voorstellen, hoe ellendig je je nu soms voelt. Maar aan die behandeling komt ooit een einde. Dan breekt voor jou ook weer een andere tijd aan.
En tot slot dat ene woordje, dat o zo nodig is:

Sterkte! Zet ‘m op.
Groetjes van Ietje

» Posted By Ietje On May 19, 2006 @ 02:17

Nattigheid

Hoi Karin,

Fijn, dat je er weer een beetje bovenop bent!
Heel herkenbaar, die emotionele incontinentie. Ik was ook zo kwetsbaar, zo gevoelig voor reacties van anderen, je herkent je zelf soms niet meer. Hoort blijkbaar allemaal bij het verwerken. Lekker laten gaan. Maar in ieder geval prettig, dat mensen om je heen zo met je meeleven. Ik vond het veel erger, als mensen helemaal niks vroegen.
Ik hoop dat je op je werk wat afleiding kunt vinden.

» Posted By Ietje On May 16, 2006 @ 02:07

Wachten op chemo

Hoi Karin,

Ik wil je alvast voor volgende week veel sterkte wensen met je eerste chemo. Ik hoop dat je niet al te beroerd bent. Er komt echt een einde aan! Blijf goed aan jezelf denken. Geef jezelf bijvoorbeeld na elke chemo een cadeautje als beloning. En schakel anderen in om je te verwennen.

» Posted By Ietje On May 03, 2006 @ 22:46

«« Back To Stats Page