Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Geri

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Het gaat allang niet meer om de kinderen

Dat het OM het verboden had dat lees ik nu voor het eerst. Het maakt het allemaal nog vreemder. Inderdaad is het nu eigen rechter spelen en dat kan niet in dit land.

Ik begrijp echt niet dat we deze fantasie figuren Sint en Piet niet kunnen aanpassen aan de tijd waarin we nu leven. Waarbij het leuk is voor iedereen.

Het verhaal is in korte tijd al helemaal aangepast. Gaat het nog om stoute kindertjes die in een zak meegenomen worden naar Spanje? Zoals toen ik kind was, en bang was voor Sint en Piet? Nee toch? Waarom dit dan ook niet aanpassen? ik pleit voor Pieten met hun eigen huidskleur en dan mensen van allerlei komaf dit het spelen. Lijkt me harstikke leuk.

» Posted By Geri On November 22, 2017 @ 17:44

Lezen (Terug naar af)

Ik herinner me dat mijn moeder met me mee ging naar de bibliotheek om te vragen of ik boeken voor oudere kinderen mocht lezen, omdat ik de boeken voor mijn leeftijd allemaal gelezen had. Ik herinner me dat ik als kind over de ideeen van Spinoza en Darwin las. De boeken van Spinoza kreeg ik van mijn opa. Ik heb ze nog. Ik kan me er niet meer op concentreren.
Ook ik heb kasten vol boeken die ik niet meer lees. Heel veel boeken uit de jaren 70, feministische boeken, die ik nu niet meer te verteren vind. Sinds kort heb ik Bol.com ontdekt, helemaal te gek, eindelijk krijg ik boeken thuis over een onderwerp wat mij erg boeit, maar waar ik in de Nederlandse boekwinkels niets vind. Het eerste wat ik doe wanneer ik een boek in handen krijg, is eraan ruiken. MMMM, wat ruikt dat heerlijk. Een e-reader lijkt mij helemaal niets, maar wie weet, ga ik ooit ook om. Want ik moet bekennen, ook ik lees veel meer digitaal dan uit boeken. Hoewel ik nog steeds nieuwe koop en een boekwinkel als luilekkerland ervaar.

» Posted By Geri On May 22, 2011 @ 14:07

Stabiliteit

Helemaal mee eens.

» Posted By Geri On February 01, 2011 @ 16:31

Japie

Japie/Droppie is een bofkont met jou als buurvrouw/nieuw vrouwtje!!!!!

» Posted By Geri On September 25, 2010 @ 20:50

Max & het lijntje

Onze Sarah is ondertussen alweer 9.
Wanneer ik jouw verhalen lees komt alles weer terug. Ik moet er erg om lachen, wat zijn ze leuk, he?

» Posted By Geri On July 15, 2010 @ 20:10

Wennen & verkennen

Ik geniet erg van deze verhalen. Ik heb Sarah (Saar), die nu 10 is. Maar ik herinner me haar kitten tijd nog erg goed. Veel plezier verder met Max.

» Posted By Geri On May 07, 2010 @ 10:56

«« Back To Stats Page