Statistiek

Comments Posted By Geert

Displaying 31 To 49 Of 49 Comments

Handje contantje

Ik zou welhaast willen toevoegen, dat wie niets te verbergen heeft, ook niets te vrezen heeft :P
Dat we dan mettertijd niets meer te verbergen hebben, komt onze vrees ten goede.
Ik had al eens eerder gelezen over de voorspelling, om met alleen controleerbaar virtueel geld te blijven zitten. of er een tekort aan hebben.
Zelf zal ik er nog wel de nodige problemen mee hebben. Geen internet bankieren voor mij, het veiligheids risico is me te groot, evenals mijn impulsiviteit, die me vooral aanspoort, om niet aan internet bankieren te beginnen. Met cash weet ik wat ik te besteden heb en als het op is, is het op.
Ik snap natuurlijk wel een van de achterliggende ideen van digitaal geld, ik denk dan bijvoorbeeld meteen, aan dat in de armste staten van amerika, de agressiefste campagnes worden gevoerd door creditcard maatschappijen, want er wordt meer verdiend op wanbetalers,dan op afbetalers. De chipknip is ook al zo’n heilzaam iets, waarbij je geld zonder dat je er rente over vangt, op een tussenrekening wordt gezet.
Ikdenk dat ik welweet wie de grootste winnaars zijn, bij de invoering van zo een systeem. ik hoor daar niet bij, dat is duidelijk.

» Posted By Geert On March 02, 2010 @ 20:27

Niet alles is reclame

achja, zelfregulatie…. dat is wel het domste wat we ooit uitgevonden hebben, dat kan individueel misschien werken, bij oprechte mensen, maar daar houd het wel mee op. De zelfregulatie bij het ministerie van landbouw -> q-koorts en bij prorail -> geluidsoverlast, zijn me bekend. Het zijn vooral, heel veel grote wassen neuzen, loze beloftes en elkaar goed in en afdekken. Ons zorgt voor ons. Voor mij is het een zoveelste bewijs, dat de overheid haar doel volledig voorbij schiet. De overheid is steeds minder serieus te nemen.
De mening van de rcc werd geformuleert door Mr.’s…
Rechtsgeleerden en rechters… het macht’s vacuum van het old boys netwerk in Nl. Bij de zaak van Lucia de B, koste het de rechterlijke macht in NL wel zoveel moeite om de hand in eigen boezem te steken, het gaf ergens goed aan, hoe verrot het systeem is. Zelfregulering, dat doet Guusje ook, als ze zegt dat ze de wet wel zal aanpassen, over de politie die illegaal alle gescande kentekens bewaard.
In Duitsland ontstond daar ooit een hele rel over, over oneigenlijk gebruik van dit soort kenteken gegevens. Maar in Duitsland hebben ze iets geleerd van een verleden.
Funtioncreep bestrijd je niet, maar leg je wettelijk vast, als een extra nieuwe feature. Zelfregulering.. Bezwaar van ‘het nieuwe rijk’ daar doe je aangifte tegen, maar ga je niet inhoudelijk op in.

Ach ik kan me voorstellen, dat Guusje het wat ongemakkelijk vond, het tatoueren van het bsn nummer op de onderarm, ik denk dat ze zelf liever de voorkeur zou kunnen hebben, voor de linker oksel.

Ach Tartarus, ik heb altijd gestemd, want niet stemmen was een verkapte stem voor de grootste partij, wat meestal ook niet mijn voorkeur vertegenwoordigd. Als inwoner van de provincie, ben ik ‘Stemvee’, en de partijen die mijn richting vertegenwoordigen, hebben lokaal weinig in te brengen, de SP-er waar ik de vorige keer op stemde, liep over naar een lokale rechtse partij..
Ik weet het nog niet, of ik dit jaar ga stemmen, ik heb namelijk niet meer de fiductie dat het daadwerkelijk iets uitmaakt. ja vroeger, had ik er nog idealen in, maar nu zie ik in alle regionen vooral veel zelfregulerende zakkenvullers.
Die als ze eenmaal het goed betaalde baantje van raadslid hebben, vooral met hun eigen dingetjes bezig zijn. En mijn stem maakt daarin geen ene reet uit, die is hoogstens even belangrijk als ‘stem’ als het ‘stemvee’ weer even belangrijk is. En de schijn wordt opgehouden, dat het wat zou uitmaken.

» Posted By Geert On February 17, 2010 @ 16:10

Narconon bedelt bij bedrijven

jammer van mijn taalfouten, je betaalt met een d, schande, en een e vergeten bij hele van hele wereld.

» Posted By Geert On November 17, 2009 @ 06:31

sektarische hulpverlening, dat is toch een alom bekende ‘hulp’ methode.
Van de regen in de drup, worshipte je eerst je drug, dan worship je nu L Ron. Je leeft langer met je nieuwe drug, Dus je betaald langer belasting, ieder1 blij. Dan is hun site iamdrugfree,nl best wel een contradictie. Want religie is is ook een drug ,dus drugsfree word je nooit. Maar ach van een land wat ooit de beste cocaine van de hel wereld maakte, tot ’47 In een Fabriek ervoor in A’dam, sta ik ook weer niet raar te kijken, dat dit dan nog een goedgekeurd goed doel is.

» Posted By Geert On November 17, 2009 @ 06:28

Taille als tijdsbepaling

Ik heb me aan mijn bezoeken aan A’dam altijd zo verbaast, dat verse groente en fruit daar op de markt spotgoedkoop lijken te zijn.
terwijl ik hier in de provincie, rustig 1 euro voor een paprika mag betalen. en als ik mazzel heb, krijg ik er 2 voor 1 euro. Daar heb je ook een hele grote zak chips voor, die beter vult. Het lijkt er wel op, alsof vers en gezond ook steeds duurder word. Overigens is het al jaren bekend, dat overgewicht vaak voorkomt in lagere sociale klassen.

» Posted By Geert On September 23, 2009 @ 20:29

Gedeelde smart

Ja, vooralsnog is erover praten, beter, dan erover zwijgen.
Als ik ooit dood ga, mag de wetenschap gaan kijken, of ze kunnen zien
of er schade in mijn hoofd was. of ik zo ‘mad als een hatter’ werd door cannabis of door lekkend kwik uit almalgaan vullingen, of door beide, of dat het erfelijk was. we zullen zien.
kwik atoomnummer 80 de link is in het engels, heb je 5 minuten? http://www.periodicvideos.com/videos/080.htm

» Posted By Geert On September 10, 2009 @ 07:04

Over de aanwezigheid van cannabis in het bloed van T, cannabis is tot 30 dagen na gebruik aantoonbaar. Als T in de weken voor zijn verachtelijke daad een maanzaadbolletje had gegeten, waar hij waarschijnlijk het geld niet eens voor had, hadden ze ook opium sporen gevonden.
Uit het levensverhaal van T kwam naar boven, dat het altijd al moeizaam ging, en dat hij enige tijd ervoor net uit diepe schulden was. En vlak voor zijn daad wordt hij ontslagen. –>dejavu?<–
Ik ga hier niet vergoeilijken wat T heeft gedaan, maar ik kan me wel verplaatsen in hem. Zeker als ik nu mag lezen dat de DSB bank bijvoorbeeld, een geheel eigen onmenselijke methode heeft ontwikkelt, warin mensen met schulden als tubes worden leeggeknepen.
Om toch nog maar wat centen te kunnen vangen. En als zo iemand dan zelfmoord of een moord zou begaan. dan komt dat uiteraard alleen maar door het feit, dat hij wel eens een blowtje heeft gerookt.
Want dat blowtje onslaat onze maatschappij volledig van enige vorm van introspectie over, wat haar aandeel is geweest in deze zaak. ohw meneer blohwde, dat verklaert alles.
Alcohol is helemaal geaccepteert in deze wereld, edoch als ze nu ontdekt zou worden, verdween ze meteen op lijst1.

» Posted By Geert On September 10, 2009 @ 01:04

Eens een dief, altijd een dief…. ooit bekrompen, altijd bekrompen heh juzo /_-_\
Blowen kan misschien slecht voor je zijn. Een tandarts die als een slager tewerk zou gaan, richt op zijn minst evenveel psychiese schade aan. Als tandartsen eens zouden beseffen, dat ze in iemands hoofd bezig zijn, zou er wel eens veel minder angst voor de tandarts bestaan:P
Het alternatief voor mijn blowen zou het gebruik van ritalin zijn, dat is een amfetamine = speed. Leg mij even uit, wat het verschil is tussen zelfverkozen cannabis en speed op recept.
Juzo.. jouw regeltje, psychs melden blijvende demolishing brains & thoughts of selfdestruct. zou zo uit de bijsluiter van xeroxat kunnen zijn overgeschreven. en dat is nog wel een medicijn tegen depressie. Het is overigens tegenwoordig verplicht om het in de bijsluiter te vermelden, dat je van je voorgeschreven anti-depressiva zelfmoordneigingen kunt krijgen.

» Posted By Geert On September 10, 2009 @ 00:05

Uitgesteld kijken

Als het aan Tim Kuik ligt, word dit ook allemaal verboden en vervolgd. Is allemaal ‘stelen’ natuurlijk, kan hij straks de televisie omroepen ook tot zijn klanten gaan rekenen.
De industrie houd krampachtig vast aan het verouderde business model, wat totaal uit de tijd is.
Ik ben een nachtmens, en s’nachts de televisie aanzetten is wel het stomste wat je kunt doen, hier in de provincie. Ik hou niet zo van de reclames met kirrende vrouwen, die de helft van de kanalen vullen. De herhalingen van het nieuws en de aktualiteiten programma’s gaat nog wel, al is dat ‘in beeld’ ook zwaar irritant. Ik had al becijferd dat als ik alles van de kabel eruit mikte, ik dan toch weer 180 euro per jaar bespaar. ‘t is dat ik zo slecht kan regelen, anders had ik het al gedaan. Nu betaal ik 16 euro per maand voor een werkloze tv.

» Posted By Geert On August 05, 2009 @ 17:19

Oordelen over de rechter

Ook een rechter mag participeren aan een ongewoon seksfeestje, en daar heeft helemaal niemand iets mee te maken.

Helemaal mee eens, maar zolang dit soort feestjes/gedragingen in het geniep plaats vinden en niet erg geaccepteerd zijn, maakt dat een deelnemer hoogst chantabel………

» Posted By Geert On May 12, 2009 @ 19:37

Brits EPD lek

Ja Engeland loopt voorop als het gaat om het verlies van onversleutelde data, het is daar aan de orde van de dag. ik geloof dat de engelse overheid gemiddeld al over de helft van haar onderdanen data is verloren, bij diverse departementen.
Achja, wij brengen ons Landelijk Schakel Punt, onder bij een amerikaans bedrijf, die valt onder de extraterritoriale amerikaanse wetgeving. Wij verliezen het dus niet, wij geven het gewoon weg.

» Posted By Geert On December 02, 2008 @ 19:18

Koninginnetje

..Lijkt te spelen. als je het openlijk vraagt krijg je meestal een politiek correct antwoord. al zijn er dus kassa’s die onderaan het bonnetje weergeven, dat de customer een dumb nigger is. en als je daar op goegelt kom je nog weer op zat paginas, waar ze het over chimps hebben. Ik hoop voor je joan, dat je live mag meemaken, dat obama het wordt, ik gun het je, en ons ook. ik zou je graag een desillusie willen besparen, maar ik heb zo maar es mijn scepsis.

@grom, ik ben het met je eens, dat het hier in rap tempo minder wordt. En hoe het komt dat we meer weten over onze computer etc, dan over vrouwen.
heh wat leerde je in je jaren op school erover? bloemetjes en bijtjes geloof ik. ik heb op school weinig geleerd over mijn driften. laat staan dat je iets geleerd werd over hoe je voor kinderen moest zorgen. het onderwerp werd ten alle tijden angstvallig vermeden. daar moest je vanzelf maar achterkomen, als het zover was. of je hoorde het tzt wel van je ouders.
Ja, bij de biologie werd wel duidelijk gemaakt dat we zoogdieren waren, maar dat was het zo’n btje wel.
En de vanzelfsprekendheid warin je duidelijk werd gemaakt, dat ‘dat’ een zaak was, van moeder op dochter, was voor veel scholen een welkome uitvlucht ,om het onderwerp verder niet te behandelen.

In 1930 was het zelfs nog uitzonderlijk, dat meisjes verder leerden op de HBS, het overgrote deel was na de lagere school klaar.
Dat zelfs in de jaren tachtig, mijn vader nog verzuchtte, dat het gros van zijn leerlingen alleen maar op school zat, omdat ze tot hun 17e leerplichtig waren. geinfesteerd met de gedachte, dat ze niets hoefden te leren, omdat ze strax tog voor de kindertjes gingen zorgen.
En dan de gedachte dat de moeder onmisbaar is. wat in de zoogperiode, “natuurlijk ‘gezien'”, het geval is. al zou ik het met een flesje nog wel kunnen redden hoor. (hoort al schamperend gelach) Ik mis zeer waarschijnlijk een hoop intuitieve finesses. al is het alleen maar, omdat ik niet 24/7 dmv navelstreng verbonden ben geweest. Dus wat ‘voel’ ik er nou van.
Ik laat gemakshalve even buiten beschouwing, of je als moeder het kind wilt of niet.
Dat dus maar 10% van de alleenstaande mannen voor het kind zorgt. kun je voor een deel terugvinden in dat gedachtengoed, of laat ik zeggen dat gedachtenfout.
in ieder geval heeft dat gedachtenfout eeuwenlang gezorgd voor evolutionaire verschillen tussen onze hersenen. ik ken ook niet zoveel mannen die echt kunnen multitasken trouwens, terwijl vrouwen die gave bezitten, omdat ze ten alle tijden om moeten kunnen switchen als hun kind darom vraagt.
Ik ben het met je eens, dat je recht hebt, om het te laten weghalen, als je het niet wil. Temeer omdat de toekomst perspectieven van ongewilde kinderen toch al veel lager zijn, dan die van gewilde.
En aan de staat moet je opvoeden niet overlaten. Zolang de staat denkt, dat ontspoorde kinderen, in alle gevallen, beter in de gevangenis kunnen wachten op een plaatsje in een jeugdinternaat, dan thuis. heb ik geen fiductie in het opvoedingsvermogen van de staat.
Neem nou dat geval van die zwakbegaafde ouders uit Geldermalsen. pffff, je kunt zo’n kind beter aborteren, dan dat je je eraan gaat hechten, om het vervolgens uit handen te moeten geven aan instituties die geregeerd worden door regels ipv gevoel. En waar je niet eens de kans krijgt, om te bewijzen dat je intenties goed zijn. Het zou me niks verbazen als het uiteindelijke gevolg zal zijn, dat de nederlander uitsterft door overmatige staatsbemoeienis.

Wat betreft de kans op zwangerschap. (onveilig ook nog)?
Ik citeer uit een stukje van ‘van bommel’op marroc.nl
Vraag:
Zijn voorbehoedsmiddelen in de islam toegestaan?
Antwoord:
Geboortebeperkende maatregelen worden in de koran en profetische uitspraken onder voorwaarden binnen het huwelijk toegestaan. In de overlevering worden onthouding en coïtus interruptus (‘azl) besproken en toegestaan op voorwaarde van wederzijds goedvinden van man en vrouw. Omdat de profeet het recht van de vrouw op seksuele bevrediging heeft vastgesteld, hebben verschillende moslimgeleerden hiervan de contradictie aangegeven en verklaard dat ‘terugtrekking vóór het orgasme bij de man ook dat van de vrouw kan voorkomen, waarbij vanuit de toestemming op coïtus interruptus de ethische toestemming voor andere contraceptiva door middel van analogie kon worden afgeleid. Toen in Europa de christelijke ethiek ten gunste van geboorteregeling veranderde, kwamen bijna alle ideeën op dat gebied uit de moslimwereld.

Omdat de profeet het recht van de vrouw op seksuele bevrediging heeft vastgesteld, leest toch wel veel vooruitstrevender dan “onze” aangeleerde ethiek hierover.
ik droom lekker verder..
Bernadette heeft humor, de vice-president wordt president, en ze hebben onze toekomstige verlossing al samen in Alaska met HAARP bekokstoofd. Grijns.
Wat je rfid betreft, wikkel em maar in alufolie. kooi van faraday principe. kunnen we meteen uittesten, of afwezigheid van een signaal fouillering in de hand werkt. ik neem aan, dat je net als mij, geen bonuskaart gebruikt? en meestal iets contant afrekent. Verder wil ik je nog even op het hart drukken, dat de bobo die hier aan de macht is, toevallig door de meerderheid van ons is verkozen. of in ieder geval het deel van ons, wat altijd trouw gaat stemmen. ook, als ze het niet geheel eens zijn met de gevoerde politiek.

» Posted By Geert On October 29, 2008 @ 23:50

Er is niets ‘feministies’ aan .als je verkozen word op je uiterlijke schoonheid. dat is voor mij nix anders, als een rolbevestiging van de mannelijke denk wereld. warin vrouwen vooral mooi moeten zijn, en liefst ‘no batteries included’ , zodat die mannen zich vast kunnen klampen aan hun eigen minderwaardigheidsgevoel van superioriteit. mevrouw Palin heeft vast gesolliciteerd bij een overwegend uit mannen bestaande sollicitatie commissie. die staan er namelijk om bekend, om uit het lood te worden geslagen door uiterlijke schoonheid. en vergeten dan te checken of ze ook nog brains heeft.
Ik moest denken aan zo’n onderzoek wat ooit plaats had gevonden, 2 zussen 1 mooi en de ander minder mooi, ter compensatie, had de minder mooie, beter haar hersenen leren gebruiken. en dan solliciteren bij een aantal identieke bedrijven. en natuurlijk, werd die knappe ongeacht haar lagere capaciteiten meer aangenomen, want dat werd ruimschoots gecompenseerd door haar uiterlijke schijn.
Hm, we mogen het feminisme in nederland eigenlijk niet vergelijken met dat van de US of A. Wij kunnen wel steen en been klagen over de bekrompenheid van onze christelijke bestuurders. vergeleken bij de geldende orthodoxie in de states, zijn wij erg vooruitstrevend.
Maar ik wil ze niet de kost geven, al die zwevende kiezers, die gaan stemmen op haar stralende lach. al is het alleen maar vanwege het ressentiment, dat de optimale kandidaat, de verkeerde kleur heeft.

» Posted By Geert On October 28, 2008 @ 20:55

Whoops

draait twee plaatjes.. ‘de Positievoos – onze god is de beste’ gevolgd door ‘Bram Vermeulen – Onzin’.
20 eeuwen kerstening heeft het er bij ons wel ingepeperd.
Dat we kuddedieren zijn is flink uitgebuit. en toch raar dat alle gepredikte barmhartigheid, liefde en mededogen, vooral geld voor mede kuddedieren. het is op zijn minst gezegd controversieel te noemen.
Het moraliseren is gedurende eeuwigheid gewoon doorgegaan, vroeger te vuur en te zwaard. en nu door gemeenschappen, populisten, postbus51, en de gezondheids maffia. Bijgeloof, dat andersdenkenden des duivels of terroristen zijn. genereert angst. De Angst van het niet tot hetzelfde kleine wereldje te behoren. de angst dat er onheil over je afgeroepen wordt, omdat je ‘enge buren’ hebt.
hah! je kunt jezelf ziek geloven, je kunt geloven, dat nu je ziek bent, net nadat je in Lourdes bent geweest, dat het wel een teken van god zal zijn. en je hebt er vrede mee, want god geeft en god neemt. je kunt denken dat het je tijd is, en vergeten ertegen te vechten. Als import brabander, weet ik dat je niet beoordeeld wordt op je ‘Mens’ zijn. Maar op het simpele feit, of je wel of geen onderdeel bent van de beperktheid der kudde gods. 300 jaar geleden was je dan een heks, tovenaar of ketter en kreeg je wel wat je verdiende, de brandstapel, of een unieke kans te blijven drijven om dan alsnog op de brandstapel te eindigen. Maar de moderne kuddemens probeert op zijn manier wel jouw leven in een hel te doen veranderen. Want je zult weten, dat je anders bent. en als evenbeeld en plaatsvervangers gods, denken zij daartoe het volste en vanzelfsprekendste recht te hebben. pfff, en het later gek vinden, dat mensen anti-autoritair of extreem geworden zijn, of geen deel meer willen uitmaken van deze maatschappij.
Maar dan is er wel weer een andere moraal, die dat kan, en mag corrigeren.
Dat het in het katholieke brabant zo erg was, lag vooral in de tijd ervoor, eeuwenlange onderdrukking door protestanten, die katholieke kerken regelmatige als stallen gebruikten. er zijn niet voor niets zoveel schuilkerken in nederland. Onderdrukking is een vorm van geweld en levert altijd tegen geweld op. geen wonder, dat ze na hun bevrijding, geldingsdrang hadden en hun gram wouden halen. als mens heb ik daar begrip voor, het verlangen naar gerechtigheid is een verblindend menselijke eigenschap.
Maar als je niet vrij mag zijn in wat je denkt, dan wordt de ene gehersenspoeld/gebroken/opgesloten of vermoord en de andere komt vanzelf rigoreus in verzet. Sommigen laten zich namelijk niet opsluiten in een benauwend denkraam.
het idee van geschapen zijn naar evenbeeld, is een projektie en behelst alleen het lichaam met een sterke fixatie op voornamelijk de buitenkant ervan. Met alle vooroordelen vandien.
Veel geloven eigenen zich de vrijheid toe, je geest te moraliseren en te manipuleren. en zijn daardoor dwangmatig en beperkend.
Ik heb geen begrip voor geloofs vormen die zichzelf op een ongeloofwaardige manier tegenspreken. Ik ben niets, en het zal ook nooit meer iets worden.

» Posted By Geert On October 28, 2008 @ 17:36

Napels zien, en dan sterven. kwam in me op.
de gelukzaligheid, om in, en Lourdes, en in de here te zijn geweest.
Is er voor een gelovige, die daar naar toe, zou kunnen hebben geleefd, nog iets hogers te bereiken dan deze ultieme vorm van ataraxia?
En wie garandeerd je dat ze om uitstel hebben gebeden, misschien beden ze wel om verlossing. en kregen ze die, uit barmhartigheid. Joost zal het weten. Maar als je erin gelooft, heeft het voor jou een vorm van magie. voor een ongelovige niet, voor hen is het slechts toeval. verkeerde personen op de verkeerde plaats, basta.

lol. pim van Lommel, met zijn bijna dood ervaringen. Ik las het stukje erover op Geurts weblog, lang leve het latente geheugen, toen oude denkweggetjes ineens gereactiveerd werden. daar had ik es wat van op televisie gezien, en dat ik terug kon halen hoe ik toen al zocht naar parallelen met mijn eigen bijna dood. En dat ik niets gemerkt had, van alles wat ie beschreef. maar ach het kan de slopende infectie zijn geweest, of de morfine. of mijn aangeboren scepsis.
Ik moest denken aan, dat je mensen zulke herinneringen ook kunt aanpraten, net zo goed als dat een, bij voorbaat onschuldige verdachte, uiteindelijk, zichzelf kan criminiseren, met de gegevens die hij leert uit de verhoren.
Als je gelooft in hogere machten, wordt het alleen maar makkelijker om tekenen te zien van die hogere machten, terwijl het slechts je interpretaties of tunnelvisies zijn.
Soms denk ik wel eens dat lopen op alleen de donkere tegels veilig is. of dat ik niet over strepen mag fietsen. dan haal ik capriolen uit. maar een misstap of geraakte streep geeft alleen maar een gevoel van onbehagen. en roept nimmer een godsgericht af. iets voelt goed of niet, ‘t is maar wat je gelooft. voor een gedeelte zijn het gewoon dwanggedachten. de jouwe, of die van staat of kerk, of van Pim van Lommel. of het is selectief geheugen. het gevoel van magie wat me soms bekruipt, als ik toevallig om 14:14 op de klok kijk, en me herinner,dat ik gisteren ook al om 17:17 op de klok keek. terwijl ik gemakshalve vergeet, dat ik nog onmetelijk veel andere keren op de klok heb gekeken.
Geloof is sterk, het kan maken en breken. het kan zorgen dat een placebo werkt. of dat je beter word, of dood gaat, als je er niet meer in gelooft,of dat je gelooft dat het morgen beter word. of dat je gelooft, dat het vandaag nog niet eens zo slecht was.

» Posted By Geert On October 26, 2008 @ 18:11

Vaccinatie

Was in oktober een uitzending van ‘zembla’ over.
En opvallend was, dat de farma industrie geen reclame mag maken, voor het ‘medicijn’, maar wel voor de ziekte. Dus werd er een uitgebreide reclamecampagne gemaakt = angst gezaait, over de ziekte. Ook werd in zembla de gedachte gevoed, dat bobo’s in de gezondheidsraad waren beinvloed door de farma industrie.
Op de site van ‘waterput’ op http://home.tiscali.nl/gibbon/waterput/0058-gevaren-baarmoederhalskanker-vaccinatie.htm Worden ook nog wat kritische punten aangeroerd. Het is eigenlijk wel een btje raar, dat dit vaccin, maar 3 en een half jaar is getest.
Dat de FDA in 2003 al wist, dat hpv zelf, niet was gelinkt aan baarmoederhalskanker, maar alleen de ‘persistente’ HPV infectie, de kans op baarmoederhalskanker kan vergroten.
Die zou je d.m.v. uitstrijkjes, ook kunnen afvangen, zou ik denken.
Maar dat er toch zulke pretenties aan worden op gehangen. Ik las ook ergens, dat als je de vaccinatie krijgt, terwijl je al hpv besmet bent, de kans op kanker juist met 44.6% zou Toenemen. Ook zijn er gevallen van mensen die doodziek werden na vaccinatie. al mogen die natuurlijk, niet direct gelinkt worden aan het vaccin, vanwege ontbrekend bewijs. pfff warom denk ik nou toch meteen weer aan seroxat, waarvan de mogelijke suicidale bijwerking, door de maker was geschrapt uit de rapportages, omdat het de verkoop zou kunnen schaden.

Nouja, op termijn komen we er wel achter, als we het EPD erop gaan dataminen. onder de wel en niet gevaccineerden.
Dat gaat waarlijk een schat aan informatie opleveren, zoveel proefkonijnen bij elkaar, daar kun je als industrie alleen maar van dromen.

» Posted By geert On December 02, 2008 @ 15:11

Site updates (April 2014)

De up or down grade van 2018/19, staat hier niet vermeld.
Die, warin er klaarblijkelijk wel een mogelijkheid bestaat tot reageren,
gezien de column ‘recente reacties’
Maar waar nergens (tot op deze pagina na) reacties zichtbaar zijn.
Laat staan ener invulveld voor het invullen van reactievelden

» Posted By Geert On January 06, 2019 @ 23:25

Zelfmoord gaat niet op recept I

Ik kwam hier eigenlijk helemaal niet voor, ‘t was dat mun oog erop viel. al was het eerlijkheidshalve gezegd, ooit wel ‘first contact’.
En het is herfst, dat beinvloed mijn stemming. ik ken de signalen evenals de rituelen die erop volgen. als ik een zelfdestructie cyclus blijf hangen. getriggered door stress. afgeleid via joy division, adrian borland, pink floyd en veel melancholie. om dan uiteindelijk in de methodsfile te eindigen. Alwaar ik dan mijmerend over de toekomstige definitiefheid van mijn dood, weer met beide benen op de grond kwam.
Zoals met de meeste aan het internet prijsgegeven informatie, is ze nooit echt weg, digitale echo’s zijn er altijd. ze circuleren en steken altijd weer de kop op.
Maar buiten alle, door overheden en goden ingegeven argumenten om zo’n lijst, Niet te plaatsen.
Vind ik het tegen geluid ook heel belangrijk.
Dat je niet alleen maar de eenheidsworst tegenkomt. van mensen aan de andere kant van de balie. verspreid over duizenden aan pharma-marketing onderhevige pagina’s. die je toe lijken te schreeuwen, kom naar ons, met je geld en depressie. En als je daar dan komt met je crisis, begrijpen ze je niet.
Er schuilt ook nog iets anders in, het ongrijpbare gevoel van verbondenheid. De wetenschap dat mensen, die ‘daar’ in een gelijkwaardige positie hebben gestaan, die lijst hebben gemaakt. Dan ben je ineens niet meer zo helemaal alleen.
Als je de lijst met methoden leest, soms gruwelijke dood tot gevolg hebbend, zoals die halve liter chloor.
Dan kan je eigenlijk niets anders dan beseffen, dat het allemaal heel erg definitief gaat zijn. Je kunt niet lezen over doodgaan, zonder daarover te reflecteren.
afwegingen makend tussen wat je bind en wat je afstoot.
Zo zou je al veel impulsieve mensen tot nadenken kunnen stemmen.
Uiteindelijk, als je op dat punt balanceert, doet zo’n lijst er ook niet toe, een mens zijn fantasie is grenzeloos. zonder lijst verzin je ook wel wat. maar om hem daarvoor te verzwijgen. Omdat je leven aan god, de staat, of een moraal behoort. druist in tegen mijn rechtvaardigheidsgevoel.

ik ben raar en trek een parallel ,met het gevoel, dat een verslaafde krijgt, als hij weet, dat hij gaat gebruiken.
De weldadige door autosuggestie opgeroepen rust, die over je heenkomt, als je weet, dat je er mee bezig bent. of gaat zijn. Omdat radeloosheid daar vaak eindigd.
Dat vanzelf het moment gaat komen, dat het je allemaal, ineens niks meer kan schelen. een geweldadige leegheid, die in de fases ervoor zo ontbrak. kan je kracht geven om verder te gaan, naar een dieper dal, waar je dezelfde overweging weer kunt maken. Of naar de hoogste top. weten wij veel.
Hoe banaal ook, het is een overlevings strategie. sommigen moeten heel diep gaan voor ze heel hoog kunnen. Je kunt het sturen, positief of negatief, naar gelang je stemming, halfvol of halfleeg. maar morgen is er een nieuwe dag, met nieuwe kansen en prijzen.
en jezelf dood leven is zo slecht nog niet.

» Posted By Geert On October 26, 2008 @ 16:39

De Key graaft bij de Kamer van Koophandel?

Karin,

Ik wens elke klojo aan deur of foon een reactie toe als die van jou………..
Dat zal ze leren zich ongevraagd in jouw of ons leven te mengen…

Geert

» Posted By Geert On October 20, 2006 @ 17:52

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page