Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Flo

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Malaise in de marktwerking

@Tanja

Paulianeus handelen is meer regel dan uitzondering bij faillisementen.

Verder spijker op z’n kop !

» Posted By Flo On October 31, 2018 @ 11:49

Seks, macht en gender

Alea iacta est.

» Posted By Flo On September 05, 2018 @ 11:04

Beerput Nederland

Zolang ambtenaren nooit strafrechterlijk kunnen worden aangesproken op door hun bedacht beleid cq uitvoering daarvan blijft het dweilen met de kraan open.
Baan voor het leven en vrij experimenteren voor het eigen CV met andermans geld. En inderdaad “zelfregulering” is een wassen neus, blijkt keer op keer. Kapitalisme is het beste van slechten, maar zonder degelijke remmen vliegt het gierend uit de bocht, dat heeft de historie meerdere malen bewezen.

» Posted By Flo On December 13, 2017 @ 14:37

Moslims in het blauw

Elke fysieke geloofsuiting is een vorm van gestold bijgeloof, prima, mag allemaal, maar hoort achter de voordeur wat mij betreft. De overheid dient neutraliteit uit te stralen en voor elk geloof geldt, zoals de geschiedenis helaas leert: Je geeft ze een vinger en ze nemen de hele hand.

» Posted By Flo On May 24, 2017 @ 13:20

Hand in hand

Het is een aflaat en gratis publiciteit, meer niet.

» Posted By Flo On April 05, 2017 @ 11:10

Zelfstandig

Karin,

Ik ben het inderdaad wel met je eens, er moet wel iets gebeuren, mijn punt was alleen dat het uit de mond van de werkgevers organistaties wat vreemd klinkt.
Ze hebben deze situatie zelf veroorzaakt en willen vervolgens de mensen in vaste dienst er voor op laten draaien. Er zijn op het moment te veel zzp’ers die eigenlijk een verkapt dienstverband hebben, die moet je inderdaad beschermen.

» Posted By flo On October 18, 2014 @ 17:05

Karin,
Aan de oppervlakte lijkt het idee mooi, maar vergeet niet dat de werkgevers organisaties nu eigenlijk een sigaar uit eigen doos presenteren. Ze weten al jaren dat grote bedrijven hun personeel uit bezuiniging het zzp’er bestaan in duwen.
Nu presenteren ze alsof het een fact of life is waar zij nix mee te maken hebben dat “de nieuwe trend” in de arbeidsmarkt moet opgevangen worden door de overgebleven werkenden. Klinkt natuurlijk prachtig dat juist zij die “signalen” oppaken en daarbij willen “helpen”….uit andermans portemonnee…

» Posted By flo On October 15, 2014 @ 13:11

Regels

Ja, zo had ik dus laatst op een vliegveld in Duitsland een beveiligings ambtenaar die na heel lang speuren een piepklein etiketje met een doodshoofd tegenkwam op mijn flesje e-liquid en het daarna dus prompt in beslag nam onder het mom van levens gevaarlijk. Ik probeerde hem nog uit te leggen, dat het alleen gevaarlijk is als je het opdrinkt, maar dat had uiteraard geen zin. Ik had het betreffende flesje notabene op een vliegveld in Polen gekocht. Sindsdien hevel ik het over in neutrale flesjes zonder etiket en dan is er nix aan de hand. We beginnen steeds meer op de US te lijken, er wordt niet meer zelf nagedacht en alles wordt achter seniele regeltjes gestopt om claims te voorkomen.

» Posted By flo On April 19, 2014 @ 18:38

Nicotine & dampen

@vonck: Dat is geen cohort studie, maar in vitro. Op in Vitro studies heb ik altijd maar 1 antwoord: https://xkcd.com/1217/

F.

» Posted By flo On April 20, 2014 @ 09:24

K. dank voor deze links, de rokers paradox was ik inderdaad ook al eerder ingedoken, maar die recente van dit jaar had ik nog niet gezein.

F.

» Posted By flo On April 19, 2014 @ 12:23

Kapot

Interessant is natuurlijk hoe bedrijven hier op gaan reageren als ze zich eindelijk eens gaan realiseren dat politiek gewoon economie is (It’s the economy, stupid – James Carville) en dat er dus meegeluisterd kan en waarschijnlijk ook zal worden naar strategie – en investeringsplannen vanbedrijven in andere landen, die mogelijk van belang kunnen zijn voor corporate Amerika. Of wordt ik dan weer voor alu-hoedje uitgemaakt als ik een dergelijk doem scenario schets :)

F.

» Posted By Flo On September 11, 2013 @ 21:52

Uitvreters

@Esther van den Bergh. Ik beschuldigde je niet persoonlijk hoor, het was meer de algemene tendens die ik af en toe bespeur, helaas ook in de reacties hieronder :)

» Posted By Flo On November 13, 2012 @ 18:31

Voor de goede orde, de zorgkosten casus ging om nivelleren zonder doel. Het was geen bezuiniging, die zou er daarnaast nog boven op komen. Dus nivelleren omdat het zo lekker bekt bij de linkse kiezer, populisme dus. Daarnaast is het niet zo dat middeninkomens per definitie zo rijk zijn. Een hoger inkomen betekent niet automatisch dat je extra veel overhoudt, die fout wordt nog al eens gemaakt.
Voor alles betaal je de hoofdprijs, omdat je net te veel verdient en geen enkele toeslag krijg je omdat je te veel verdient. Heel veel mensen kunnen dus helemaal niet inleveren en ik vind het ook echt te makkelijk om het zo te stellen.
Dan heb ik het nog geeneens over het gebrek aan respect, de “rijken” moeten “gepakt” worden, “nivelleren is een feest” etc etc. Vergeet niet dat het wel de mensen zijn die het verdienen voor de zwakkeren in dit land en dergelijke oorlogstaal dodelijk is voor de solidariteit. Graag wat meer nuance dus.

» Posted By Flo On November 13, 2012 @ 14:42

«« Back To Stats Page