Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Elly van Veen

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Stiekem

Prachtig stuk Karin, en wat heerlijk dat je nu toch weer ruimte in je hoofd hebt gekregen, waardoor er plaats is gekomen voor mooie dingen. Ik hoop dat bij jou het nu ophoudt, en er zonnige tijden aankomen. Morgen ga ik voor de uitslagen naar het AvL. 15!! jaar na dato en nog steeds zenuwachtig…hopelijk morgenavond ook aan de champagne. Proost!!!!

» Posted By Elly van Veen On March 13, 2012 @ 20:07

High-tech kwakzalverij

Lieve Dees, wat mooi en eerlijk , herkenbaar en o zo waar wat je hebt geschreven, dank!!
Blij dat ik je heb leren kennen

» Posted By Elly van Veen On February 12, 2012 @ 12:07

Pink Ribbon in cijfers

Ik had ook een middagje cijfers op een rijtje gezet en was tot dezelfde conclusie gekomen. En idd, het resultaat is nóg bedroevender dan wat nieuwsuur vermeldde.
Maar onder “verzachtende omstandigheden”had ik bedacht, dat er natuurlijk wél een onderzoek moet zijn, wat aan de eisen, die gesteld worden door PR, moet zijn. Tenslotte hoef je niet iedereen geld te geven denk ik dan maar.

Maar waarom zoveel voor nazorg?? Is het niet beter te zorgen dat de nazorg niet hoeft, dus alles naar onderzoek om borstkanker te voorkomen in de toekomst? Dan hoeft die nazorg ook niet meer.

Ik vond het ook een rare zaak dat het KWF zoveel geld gaf, dat kunnen ze beter zelf gebruiken, ook al was het geoormerkt… Door het geld zélf te besteden weet je tenminste waar het terecht komt.

Ik geef al jaren aan het Kwf “geoormerkt” geld en dat voelt een stuk beter dan een roze kotsemmertje , pardon, dweilememmertje te kopen

» Posted By Elly van Veen On November 20, 2011 @ 10:35

Pink Ribbon

@Monique: dat klopt idd, het geld van het KWF en A Sisters Hope is “geoormerkt” zodat het terecht komt waar het hoort.

» Posted By Elly van Veen On November 17, 2011 @ 19:50

Karin, het gaat om nog meer geld. Het is ruim 20 miljoen, want ze hebben ook nog van A sisters Hope en het KWF in totaal 4 miljoen gehad. Heb alles vanochtend eens berekend en het is ruim 20.000.000

Ik heb die club nooit gemogen, er al vaak boze stukjes over geschreven, maar nu komt de aap uit de mouw ( mét gepatenteerd roze strikje)

» Posted By Elly van Veen On November 17, 2011 @ 17:42

«« Back To Stats Page