Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Ellenk

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De smaak van woorden

Heb je Oliver Sacks gelezen: zijn boek musicofilia behandelt dit fenoneem en die man schrijft heerlijk toegankelijk. Is echt erg leuk om te lezen. Allerlei tonen/noten hebben hun eigen kleur. Maar hij schrijft nog over veel meer bijzonderheden waarbij muziek een vreemd loopje met je brein neemt. Echt een aanrader.

» Posted By Ellenk On September 26, 2009 @ 17:11

Vloeken helpt

Persoonlijk zweer ik bij het zwaar vrouwonvriendelijke woord Kut.
Ik kan er niks aan doen en neem het mannen om me heen ook kwalijk, maar het helpt geweldig :)))

» Posted By Ellenk On July 13, 2009 @ 22:42

Na afloop…

Heb net het juryrapport zitten lezen. En natuurlijk weet ik wel wie je bent, ik volg je met meer en minder intensiteit al jaren. Maar man of ik bedoel eigenlijk, maar vrouw, wat staat het hier prachtig bij elkaar. En geen ongelogen woord. Meer dan terecht heb je deze prijs gewonnen.
XXX
Ellen

» Posted By Ellenk On May 23, 2009 @ 18:27

Eigen bijdrage

Ja, ook hier in de buurt, Brabant, gaat dat zo en gelukkig weten de meeste mensen dat je echt beter zwart kunt inhuren als je een modaal inkomen hebt. Ook bij op http://www.de-amazones.nl is hier al veel over gediscussieerd.
Zéker omdat de vrouwen die in dit vak werken echt héél slechte arbeidsvoorwaarden hebben. Niet gewoon slecht maar echt dramatisch slecht en dat dit in Nederland zomaar mag is werkelijk ongehoord.

» Posted By Ellenk On April 19, 2009 @ 15:36

Van Praag-prijs

En verdiend!
Van harte, écht!

» Posted By Ellenk On January 20, 2009 @ 20:40

«« Back To Stats Page