Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Danny

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Voorkom een lockdown, kabinet!

Het is het begin van een winter met maatregelen. Ze beginnen naar mening nu weer soft. Het is de vraag of en in welke mate de griep gaat toeslaan. Als die ook substantieel bijdraagt aan de IC bezetting, is wat nu is aangekondigd het begin van een lange winter. Het is niet alleen corona, het is breder dan dat.

» Posted By Danny On November 12, 2021 @ 08:32

Voor de neezeggers

Ik snap het gewoon niet meer. De mensen die gevacineerd konden worden en wilde worden hebben deze kunnen halen. Iedereen die zich wilde beschermen heeft dit kunnen doen. Waarom willen we dan nog indirecte dwang uitoefenen op degene die er niet voor kiezen om zich te laten vaccineren. Angst voor mutaties is een drogreden, aangezien er altijd mutaties zullen blijven zijn.

Er is geen respect meer voor de mensen die ervoor kiezen om op hun eigen immuunsysteem te vertrouwen. Op de natuur.

» Posted By Danny On September 17, 2021 @ 20:07

Wie stikstof zaait, zal vuur oogsten

In mijn ogen is er maar een oplossing en dat is een radicaal andere manier van leven en denken. Een ander systeem.

» Posted By Danny On July 08, 2021 @ 08:50

In, spin, de lockdown in

Je kan het flauw noemen, het is wel waar het heen gaat. Vandaag al een bericht op de nos dat vaccins hier in de toekomst op mutatie van het virus moeten worden aangepast en je dan een soort jaarlijkse inenting krijgt net als bij de griepprik.

» Posted By Danny On December 20, 2020 @ 10:31

Ik denk dat het coronavirus er altijd zal zijn (zoals er altijd al varianten van zijn geweest). Daarom verwacht ik zoals bij het griepvirus dan ook dat er elk jaar een nieuw vaccin op de markt komt. Deze kan dan mooi aan de kwetsbare groepen worden verleend, gelijktijdig met de griepprik.

De huidige variant is dodelijker, maar zal net als bij de Spaanse Griep op een gegeven moment verdwijnen.

» Posted By Danny On December 18, 2020 @ 12:31

Voor de bühne

Misschien stoppen met hem aandacht geven, zowel negatief als positief. Geef deze gast gewoon geen podium. Zorg dat hij zich niet als slachtoffer kan neerzetten of terecht kan worden gewezen op zijn uitspraken. Negeren

» Posted By Danny On November 27, 2020 @ 08:24

Bijgeloof en beschaving

We kunnen hoogopgeleid zijn en cognitief heel goed ontwikkrld zijn, maar wat zegt dat over onze emotionele ontwikkeling?

» Posted By Danny On October 23, 2020 @ 15:48

Minkukels

Ik ontken de ernst van corona niet, maar ik ben wel tegen het gedram dat mondkapjes zouden werken.

Ik ben voor een 1,5 meter samenleving en thuis blijven bij klachten.

Ik sta achter het RIVM en niet achter politieke keuzes die zijn gemaakt onder druk van de samenleving.

Brons RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/mondkapjes

» Posted By Danny On October 08, 2020 @ 09:27

Wat wil je met dit artikel bereiken?

Het verantwoordelijk stellen voor besmetting van anderen door mensen die geen mondkapje dragen is echt flauwekul en belachelijk. Mensen met een mondkapje kunnen ook gewoon anderen besmetten. Er is geen enkel bewijs voor of het wel of niet dragen van een mondkapje echt helpt. In landen waar zo’n plicht is ingevoerd lopen de aantallen ook weer op (bijvoorbeeld Frankrijk). Ook het RIVM staat nog steeds niet achter mondkapjes.

Dat Duitsland het zo goed doet, kom niet door het mondkapje maar door een veel strakker beleid én omdat Duitsland geen Nederland is. Nederland is ook geen Duitsland. In Duitsland rijden ze ook nog steeds 200 km/uur op de snelweg en vallen er meer verkeersdoden. Heb wat meer vertrouwen in ons RIVM.

Dus je kan wel gaan roepen dat we als samenleving van alles moeten en daar zelf schuldig aan zijn als we dat niet doen, dat klopt natuurlijk voor geen ene meter. De verantwoordelijkheid ligt bij de overheid en niet meer en minder. Zij moeten helder eenduidig beleid formuleren en geen verwarring zaaien en zigzaggen. Dit is niet de schuld van iemand.

Een beetje altruïstisch ego van jouw kant. Je creëert hier alleen maar meer verdeeldheid mee.

» Posted By Danny On October 07, 2020 @ 14:27

De top van de ijsberg spuit

Bedankt voor dit informatieve stuk, wilde eigenlijk alleen maar weten waarom vrouwen soms “sproeien” en of het dan urine was of niet. Ik vermoede al dat het geen urine kon zijn ^_^ PS @M het kan niet slecht zijn voor je gezondheid, en je droogt er ook niet van uit, anders zou het geen doodgewone lichaamsfunctie zijn, ik ben geen expert >_> maar dat lijkt mij het meest logish :)

» Posted By Danny On March 17, 2012 @ 22:19

«« Back To Stats Page