Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Cor de Rooij

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

In het defensief

Er is hoop, Karin – de mens is niet van naturen gewelddadig, maar door de machthebbers geconditioneerd en zo gemaakt tot een moordmachine. Wie een ander doodt is zelf al dood van binnen of houdt daar een geestelijk trauma (PTSS) aan over.

Met dank aan Rutger Bregman van De Correspondent voor zijn uitstekende bijdrage over de bevindingen van Kolonel/historicus Samuel Marshall.

» Posted By Cor de Rooij On February 28, 2018 @ 15:15

Naar Mars, of in de diepvries!

Lieve Karin,

Weer eens genoten van een knap staaltje betrokken en tegelijkertijd afgewogen essayistiek van jouw hand. Keep on the good works working.

Lieve groetjes van Cor. :-)

» Posted By Cor de Rooij On November 16, 2017 @ 18:45

De bal ligt nu bij jullie, mannen

#MeToo

» Posted By Cor de Rooij On October 18, 2017 @ 14:41

Tweespalt onder de bewakers

Het intellectueel eigendom is sowieso een gotspe en één van de meest discutabele issues waar de mensheid mee te maken heeft, want is het individu wel in werkelijkheid een ‘creator absolutem’, en kan het zich op basis daarvan alle economische en maatschappelijke waarde die daar uit dat eigendom voortvloeit zich toe eigenen? Kortom, zolang het intellectueel eigendom exploiteerbaar blijft binnen de kapitalistische context, zal er van een vrij gebruik van intellectueel kapitaal geen sprake kunnen zijn, en zullen de vrije en creatieve geesten tot in lengte van jaren door het DRM achtervolgt worden en tot criminelen worden gemaakt.

» Posted By Cor de Rooij On September 21, 2017 @ 14:30

Tere zieltjes

Het was weer eens een STEVIG potje genieten, Karin. |-) Mijn dank hiervoor.

Groetjes van Cor.

» Posted By Cor de Rooij On August 03, 2017 @ 18:12

Tussen broodmes en vrije wil

Goed stuk, Karin. Ben het helemaal met jou eens: Het willen sterven en de uitvoer daarvan is louter en alleen een zaak van het individu, desnoods in samenspraak met een arts. Zelf zal ik misschien nooit voor euthanasie kiezen, maar het primaat van de vrijheid hierin ligt bij het individu, en niet bij kerk en politiek.

Veel schrijfplezier,

een trouwe lezer,

Groetjes van Cor.

» Posted By Cor de Rooij On July 26, 2017 @ 20:14

«« Back To Stats Page