Statistiek

Comments Posted By CiNNeR

Displaying 181 To 210 Of 223 Comments

Welkom in uw toekomst

Zat even volledig met mijn bek vol tanden na dit artikel. Wel nieuwsgierig geworden naar de serie, geloof ik.

» Posted By CiNNeR On January 12, 2012 @ 02:51

Innoveer nou!

Hear hear! Al vrees ik dat de industrie er blijvend anders over denkt en tot in lengte van dagen zal proberen de consument te achtervolgen met downloadverboden en boetes.

» Posted By CiNNeR On January 05, 2012 @ 05:27

Plezier

Ik zou denken dat je meer og zou hebben voor na het nieuws, de weervrouw. Die blonde, ze heeft iets onderwijzerigs en kan sexy de ergste stormen en onweer aankondigen. Maar misschien zegt dit meer over mij.

Alvast een gelukkig nieuwjaar Karin!!

» Posted By CiNNeR On December 31, 2011 @ 16:24

Design über alles

Ontzettend met dubbel t zelfs.

» Posted By CiNNeR On May 23, 2011 @ 03:44

Ik dacht precies hetzelfde, een prisma woordenboek. Waar je per keer hooguit een of twee worden in opzoekt. Een stukje lezen krijg je al hoofdpijn voor je bij de derde regel bent aanbeland. Ontzetend jammer en inderdaad schofferend richting de auteurs.

» Posted By CiNNeR On May 23, 2011 @ 03:44

Aangenaam verrast

Loopt de Van Dale niet een beetje achter inmiddels of wordt wellicht jouw woord misbruikt? Orenmaffia is toch niet altijd voorbehouden aan alternatieve genezers.

Maar hoe dan ook, inderdaad erg leuk!

» Posted By CiNNeR On May 14, 2011 @ 01:38

Lustrum

De foto brengt de realiteit dichterbij maar haalt voor mij ook juist het griezelige idee er af. Sterke foto geworden.

En vijf jaar, ik had net als Juzo het idee dat het langer geleden was. Mooie mijlpaal, ik neem er een chocomel op (allergisch voor alcohol). Dat je nog lang mag schrijven en een dikke zoen!!

» Posted By CiNNeR On April 16, 2011 @ 03:39

Camouflage

Ben het op zich met je eens. Maar over “niemand die zeikt en zeurt over mannen in djelleba’s of over mannen met lange baarden, terwijl ook dat vaak religieuze tekens zijn.” Dat hoeft dan ook niet. De meeste mannen dragen de djellaba’s in hun vrije tijd en niet naar hun werk.

» Posted By CiNNeR On June 13, 2011 @ 03:33

Valse argumenten

Vrees dat dit fenomeen niet alleen op de discussie rond Wikileaks van toepassing is. Zag vanavond een stukje over de komende Provinciale Staten verkiezingen en het ging overal over, behalve inhoud en Provinciale Staten. (En bleek maar weer eens dat Half Nederland, inclusief politici, geen benul hebben waar de Eerste Kamer toe dient). En waar gebeurd het tegenwoordig niet eigenlijk.

Daarom, mooi artikel en hopelijk trekt het wat mensen over de streep.

» Posted By CiNNeR On February 15, 2011 @ 02:53

Stuk

Zag de foto en dacht dat je in een bui van razernij de laptop door de kamer had gegooid. Maar dat viel reuze mee ;)

» Posted By CiNNeR On January 09, 2011 @ 01:38

Voorspellingen

Waag me maar niet aan voorspellingen, laat alles eens een keer gewoon over me heen spoelen en zullen wel zien wat er van komt. Wel leuk, verliefd worden. Wat zal je nieuwsgierig zijn wie de gelukkige gaat worden!

» Posted By CiNNeR On January 01, 2011 @ 03:19

Priemjaar

Nog gefeliciteerd!! Enne, prima voornemen.

» Posted By CiNNeR On December 21, 2010 @ 01:39

De boodschapper moet dood

Inmiddels is hij reeds gearresteerd en zullen we zien of hij uitgeleverd gaat worden. Heb het enge idee dat het nooit goed voor hem kan aflopen

» Posted By CiNNeR On December 08, 2010 @ 02:04

Ziekte als decor

@Maurice (10) Niet alleen televisie kan wereldvreemd zijn, veel mensen zijn dat ook :)

» Posted By CiNNeR On November 12, 2010 @ 00:58

@Spaink: Moet bekennen dat ik nog nooit van de genoemde series gehoord had. Zal eens gaan zoeken.

» Posted By CiNNeR On November 12, 2010 @ 00:57

Documentaires over zieken zijn er dan wat meer van te vinden. Maar het vreemde daarbij is dat het altijd om zieken gaat die wel heilig ende verheven lijken te zijn. Alsof er een verborgen boodschap mee moet dat zieken – terminaal of niet – altijd optimistische denkers zijn, die van het kleine kunnen genieten, moedig elke tegenslag het hoofd bieden en altijd o zo sympathiek zijn tegen hun omgeving. Doorgaans kunnen zij iets bijzonders en het liefst is dat talent ontdekt door de ziekte, als is de ziekte als het ware de gever van een hoop goeds. Waarschijnlijk omdat mensen niet willen kijken naar degene die zwaar de pest in heeft over de ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt of naar degene wiens ambities het raam uit moesten om plaats te maken voor verplichte geraniums.

» Posted By CiNNeR On November 10, 2010 @ 02:17

Toeval

@Spaink: dat heb je mooi verwoord in de reactie, was er bijna bij. Mis veel van mijn overleden huisdieren nog wel eens. Ze hebben me allemaal zo onvoorwaardelijk veel liefde gegeven, ze hebben allen een eigen plekje in mijn hart.

» Posted By CiNNeR On October 31, 2010 @ 02:05

Zeker een ontroerend mooi moment. Schrok je er niet ook van? Kan me voorstellen dat het ook het verdriet om Tweety even heel dichtbij bracht.

» Posted By CiNNeR On October 27, 2010 @ 02:22

… enzo

Beroerde tegenvaller dat de herfst deze keer nog harder inslaat, ondanks de antidepressiva. Kan er weinig zinnigs over zeggen, je alleen veel sterkte wensen en mee hopen dat de blues snel voorbij willen trekken. Wel fijn dat Max weer helemaal opgeknapt is.

» Posted By CiNNeR On October 24, 2010 @ 01:23

Max & mes

Ik zou net zo ongerust geweest zijn hoor. Zeker als het diertje hoort op te knappen en dan juist zieker wordt. Inderdaad kunnen ze je zo weinig makkelijk vertellen wat er aan de hand is. En wij kunnen wel uitleggen wat er gebeurd is maar dat helpt ook al zo weinig.

Anders de dierenarts bellen en alles voorleggen, kan nooit kwaad.

» Posted By CiNNeR On October 17, 2010 @ 23:54

Volgens mij is dat vaker, dat baasjes onderhand bezorgder zijn en het moeilijker vinden dan het huisdier in kwestie. Gelukkig is ze weer aan het opknappen!

» Posted By CiNNeR On October 16, 2010 @ 01:14

Onrechtvaardig

@Karin: Denk dat mensen zo reageren – hij had alles, hoe kan het dan – omdat ze er angstig van worden. Als iemand die alles lijkt te hebben, er voor kiest om uit het leven te stappen, dan kan het de zelf wellicht ook gebeuren. Zeker mensen die het fenomeen depressie (gelukkig) niet kennen en zich er weinig bij voor kunnen stellen.

» Posted By CiNNeR On October 16, 2010 @ 01:22

Zwoele Turken

Deger Hammudoglu: we sloegen met zijn allen de plank behoorlijk mis dus ;) Mooi principe wel, dat de oude beroemdheden nog steeds op die manier geëerd worden. Dat gebeurd hier aanzienlijk minder denk ik (eerder een vernietigend stuk in de krant waarschijnlijk)

» Posted By CiNNeR On October 31, 2009 @ 16:47

Neutrale netwerken

In Amerika hebben ze sowieso een wat beter begrip van de term ‘vrijheid’ geloof ik. Waar we ons hier in Nederland als makke schapen overgeven aan Jan-Peter Big Brother Balkenende en ieder ander die onze gegevsn wil verzamelen en ons leven wenst te bepalen. Volslagen belachelijk dit.

@Ferrie: het is fijn dat je een oplossing voor jezelf hebt gevonden. Maar in feite toch te belachelijk voor woorden dat je extra handelingen moet doen omdat je provider anders voor jou bepaalt waar je wel en vooral niet van mag downloaden?! Dat je dan ook nog een preek krijgt alsof je een kleuter bent die iets verkeerd doet, vind ik helemaal godsgeklaagd. Waarom niet wisselen van provider?

» Posted By CiNNeR On October 09, 2009 @ 05:35

Sensation yellow

Dat laatste hoop ik ook ;)

» Posted By CiNNeR On September 12, 2009 @ 03:35

Gedeelde smart

@Juzo: Neem een blowtje, misschien kleurt de bril weer meer roze.

» Posted By CiNNeR On September 10, 2009 @ 14:47

@Geert: Dacht altijd dat ‘Mad as a hatter’ van The Mad Hatter uit Alice in Wonderland kwam. Maar het blijkt andersom, al komt er geen mercury in Alice in Wonderland voor. Leuke link, tnx!

» Posted By CiNNeR On September 10, 2009 @ 13:29

@Geert: dat denk ik ook ja, in dit geval blowen als excuus omdat we als maatschappij stiekem niet veel meer voor elkaar doen of elkaar zien. Dat brent ons misschien ook weer ontopic. Een reden waarom het forum zo enthousiast is ontvangen door de deelnemers ervan, is dat ze (we) daar een plek hebben om gezien en gehoord te worden.

» Posted By CiNNeR On September 10, 2009 @ 01:49

@Sjaak: “geeft veel schade soms” is niet zozeer een generalisate. Maar ik vond het frappant om te lezen hoe van Karst T overgestapt werd naar blowen als boosdoener. Persoonlijk denk ik dat een en ander niet zoveel met elkaar te maken heeft gehad maar wellicht heb ik wat gemist op tv.

Denk dat blowen niet vaker werkelijk schade zal aanrichten als bij andere zaken waar ‘te’ voor staat. Sterker denk ik dat drank veel vaker schade oplevert dan blowen. En in navolging van Geert, ook medicijnen kunnen heel wat vervelende consequenties opleveren.

» Posted By CiNNeR On September 10, 2009 @ 00:18

Buiten dat het wel erg offtopic raakt allemaal, waar komt de hetze tegen blowen vandaan?

» Posted By CiNNeR On September 09, 2009 @ 02:03

«« Back To Stats Page