Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Catharina

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Waarom ik weduwe wilde worden

Wat een prachtverhaal over hartsvriendinnen. Ik vind het geweldig wat je hebt gedaan. Dat is ook Liefde. En natuurlijk is dat mogelijk ook al heb je geen liefdesrelatie. Ik zou er nooit aan gedacht hebben maar wat een prachtige oplossing. Ik ben diep onder de indruk. Diep respect. Je bent een kanjer.

» Posted By catharina On March 18, 2013 @ 09:48

Exit GroenLinks

Mooi geschreven en heel herkenbaar verhaal voor mij. Zelf kom ik ook van de PSP en Groen Links, maar ben nu voor het eerst lid geworden van een politieke partij en dat is de Piratenpartij. Ik sta nu zelfs voor ze op de kieslijst. Naast al genoemde redenen, is voor mij ook een belangrijk punt dat de piratenbeweging internationaal is. Er zijn nu al Piratenpartijen in 70 landen en het is daarmee eigenlijk mijn enige hoop op verandering.

De kritiek die ik hier zie klopt vaak wel, want ja we hebben nog geen standpunten over alle onderwerpen en ja er staan spelfouten in het programma, maar die standpunten komen er wel en het is juist ook een uitdaging om daar samen aan te werken. Voor mij als vrouw van 50 was het even wennen maar nu zit ik regelmatig op allerlei irc-kanalen te discussiëren met piraten over allerlei onderwerpen en werken we samen online aan teksten voor bijvoorbeeld flyers of persberichten.

Ook het Liquid Feedback systeem, ontwikkelt door de Duitse Piraten en bedoelt om tot een meer directe democratie en invloed van burgers te komen zie ik als veelbelovend.

» Posted By Catharina On August 01, 2012 @ 17:32

Pink Ribbon in cijfers

Heel goed onderzoek mevrouw!

Al 3 jaar geef ik helemaal NIETS meer! Aan NIEMAND.
En dat zouden er meer moeten doen.

Het is ongelooflijk irritant iedere keer weer met borstkanker te moeten worden geconfronteerd, ook als je daar helemaal geen zin in hebt.

ALLE mensen die deze kluit belazerd hebben wens ik …… toe. Misschien wel heel wreed maar het moet maar eens afgelopen zijn met dit zinloze gebedel.
Als je iets wilt doneren: KWF!

» Posted By catharina On November 19, 2011 @ 17:31

Weigeren

N.a.v. de update: Merkwaardig dat een liberale partij die bovendien iets tegen wanpresterend overheidspersoneel heeft, de weigerambtenaar wenst te tolereren.

» Posted By Catharina On November 16, 2011 @ 09:02

De vier ruiters

Wat een idioterie; Paarden op een lopende band zetten en dat dan kunst durven te noemen. #museumwaardig

» Posted By Catharina On June 27, 2010 @ 02:58

Twee vliegen

Quote:
“Het beste bezuinigingsvoorstel is echter nog door geen enkele partij geopperd: het herstel van onze burgerrechten.”

Behalve door de Piratenpartij: http://piratenpartij.nl/partijprogramma
Ook niet onbelangrijk is, dat ze deel uitmaken van een Internationale Piratenbeweging: http://www.pp-international.net/about

» Posted By Catharina On May 28, 2010 @ 11:08

Deelraad

@Namdnal Siroj ik vind dat je volkomen gelijk hebt en ik vind de excuses van Karin, met alle respect toch een beetje slappe hap. Als je op zo’n lijst gaat staan, dan neem je bewust “het risico” om gekozen te worden en als dat dan zo is, moet je er ook voor staan. Anders gewoon niet doen en op andere manieren steun aan je partij betuigen.

» Posted By Catharina On March 06, 2010 @ 22:35

Bewaarplicht ongrondwettelijk

Goed nieuws! In Roemenie weten ze natuurlijk ook heel goed wat het betekent om je vrijheid kwijt te zijn. Hier nog meer: Duitse president weigert internet censuur wet te ondertekenen: http://www.thelocal.de/politics/20091128-23585.html

» Posted By Catharina On November 30, 2009 @ 12:35

De broek van Osterhaus

Of het allemaal klopt weet ik niet, maar volgens deze lijst is de man in ieder geval wel enorm druk: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/2669/now-roll-up-your-sleeves.html#more-2669

» Posted By Catharina On October 10, 2009 @ 00:27

Wantrouwen

Goed verhaal en het is inderdaad bizar, maar ondertussen laten we het allemaal wel gebeuren..

» Posted By Catharina On July 21, 2009 @ 18:28

Zelfmoordpillen

ik vind het een goed idee om deze pil vrij te geven want ik vind dat jezelf deze keuze moet kunnen maken of je deze pil wil gevruiken zelf zou ik het wel doen want het is eebn waarduge dood andes dat ze je van de trein moeten schrapen plus de gevolgen voor andere mensen zoals de machinist van de trein mij zege hebben jullie in ieder geval ik zou hem zelf wel willwn hebben zodat ik zelf kan beslissen hoer rn wanneer

» Posted By catharina On November 20, 2009 @ 08:54

«« Back To Stats Page