Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Branko Collin

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Ondermijning als verdienmodel

Arnoud Engelfriet heeft op basis van de door jou ontlokte bewering dat het systeem van Totta zelflerend is een stukje geschreven. Zijn conclusie? Zelflerend bestaat niet in juridische systemen.

https://blog.iusmentis.com/2018/05/04/juridische-beslissystemen-zijn-helemaal-niet-zelflerend

» Posted By Branko Collin On May 04, 2018 @ 13:35

Vuurwapen of vergif

“Omringd door adviseurs”

Bij een zwakkeling als Trump heten dat soort mensen ‘poppenspelers’.

» Posted By Branko Collin On March 30, 2016 @ 22:02

Geldpest

Overheden moeten hun budget rondkrijgen. Een manier is het verhogen van belastingen en het korten van uitkeringen, salarissen en subsidies. Dat is een methode met een grote electorale ‘footprint’.

Een andere methode is het verpatsen van nuttige, door de belastingbetaler over langere perioden gefinancierde en winstgevende onderdelen van het rijk. Dat botst lang niet zo met de kiezer, sterker nog, je kunt het als een besparing verkopen, omdat je ook van allerlei lopende kosten af bent.

» Posted By Branko Collin On August 20, 2014 @ 12:09

Betalen zonder moeite

Waar de banken volgens de Volkskrant bang voor zijn is dat straks een andere partij de standaard bepaalt en daarmee de gatekeeper wordt. In de VS bijvoorbeeld zijn het de telefoonmaatschappijen die dit jaar contactloos betalen introduceren.

Ik kan me daar wel iets bij voorstellen, alleen snap ik niet waarom ze dan op een markt met slechts 16 miljoen mensen beginnen.

» Posted By Branko Collin On August 28, 2013 @ 14:58

Kwaadschiks

Conclusie kan luiden dat er vóór en tegenstanders zijn. De tegenstanders hoeven niet mee te doen, maar proberen uit alle macht om grondrechten als een eerlijke gezondheidszorg en gewaarborgde privacy ook voor anderen onmogelijk te maken.

Lijkt een beetje op: ik weet dat auto’s gevaarlijk zijn, ik weet dat ik een belabberd chauffeur ben, maar ik wil toch naar de sigarenboer op de hoek rijden, en wie er voor mijn wielen komt verrekt maar.

» Posted By Branko Collin On November 30, 2012 @ 11:31

Mij lijken die gegevens heel interessant. Hoe word ik zorgverzekeraar?

» Posted By Branko Collin On November 28, 2012 @ 11:12

De leugens na 9/11

Overigens weet ik niet of ik wel een overheid wil die adequaat op elke noodsituatie kan reageren. Tenminste niet als de prijs daarvoor het opgeven van vrijheden is. Wat ik wel wil is een overheid die in tegenstelling tot de Amerikaanse noodsituaties correct inschat en er meteen op reageert.

Wat dat betreft is Katrina een wat raar voorbeeld. Weliswaar een echte noodsituatie, maar niet echt onverwacht. Er razen jaarlijks heel wat tornado’s over de Golf van Mexico, ‘t is niet voor de eerste keer dat de VS daarmee te maken hebben.

» Posted By Branko Collin On September 20, 2006 @ 22:41

“zolang je niet weet…”

Dat is natuurlijk de sleutelvraag. Dat is honderd keer de sleutelvraag. Als al die complottheorien iets uitwijzen is dat een heleboel niet mensen niet weten wat er aan de hand is. Daarom zou het beter zijn als de MSM zouden proberen die uitleg te geven. Vreemd dat ze dat zelden doen. Was will der Leser? zal toch een vraag zijn die een hoofdredacteur en een uitgever zich geregeld stellen. Hier krijgen ze het antwoord op een presenteerblaadje, doen ze er nog niets mee.

Gefeliciteerd nog met je ISOC-prijs. Je hebt ‘m verdiend! En inderdaad, standing on the shoulders of giants, maar als jij daar niet op had gestaan, had daar wellicht iemand anders gestaan, en was die er zo met de bal vandoor gegaan? Je hebt hem toch echt helemaal zelf gewonnen.

» Posted By Branko Collin On September 20, 2006 @ 22:40

«« Back To Stats Page