Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Barbara Jansma

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Luchtledig

Beleid is natuurlijk niet hetzelfde als trend. Beleid reageert, en trend verandert waar je bij staat. Of blijft plakken waar je bij staat. Beleid ziet amper om in verwondering, laat staan vooruit, en dat siert haar niet. Leve de e-cig en de duizend minder longkankerdoden, en leve pittige teksten die doen betwijfelen.

» Posted By Barbara Jansma On July 15, 2017 @ 16:04

Sociaal

Eigenlijk moeten ze ouderschap ook zwaar beboeten, als dat tenminste niet uit een PGB wordt betaald, en als je kind hulpbehoevend is.

» Posted By Barbara Jansma On March 04, 2015 @ 17:53

Een paar centimeter

Fijn dat je er nog bent en de verkoper een bonus hebt gegeven :-)
Ja, herkenbaar is het zeker, ik leef al heel lang zo, en nog iemand waar ik zorg voor draag, en dan wordt het andere en ingewikkelde koek, dan heb je niet meer alleen jezelf ermee. Dus trek ik aan bellen en koop ik de loyaliteit van mensen die er verstand van hebben. Het is doodeng. Die dunne denkbeeldige lijn tussen het hebben van een leven en ernaast staan, of het hebben van een dak boven je hoofd of niet.

» Posted By Barbara Jansma On February 11, 2015 @ 19:05

Arme Max

Goed zo! Nu nog leren mikken :-))

» Posted By Barbara Jansma On August 17, 2013 @ 14:59

Wantrouwen

Ben erg benieuwd wat je van dit artikel vindt:

http://www.globalresearch.ca/my-creeping-concern-that-the-nsa-leaker-edward-snowden-is-not-who-he-purports-to-be/5339161

Of het waar is of niet, het effect van deze spionage en het bekend zijn ervan is toch wel dat mensen zelfcensuur gaan toepassen, en de vraag is of dat verstandig is.

Maar als ik jou zo lees, en begrijp dat ook patiëntengegevens, alle gegevens, toegankelijk zijn voor overheden, slaat het me koud om het hart. Waar is het gerecht nog, hoe worden burgers nog beschermd tegen de willekeur van de macht?
……..

» Posted By Barbara Jansma On June 19, 2013 @ 17:39

Zaad onder licentie

Het is een misdadige wet, zelfs al hebben ze het onder druk van de burgerlijke opinie wat afgezwakt zodat de kleinste bedrijfjes en particulieren vooralsnog niet strafbaar zijn als ze hun eigen zaden gebruiken.
Het is misdadig omdat op deze manier genetisch gemodificeerd spul ons in de maag wordt gesplitst, misdadig omdat machtige bedrijven voedsel patenteren, misdadig omdat in deze crisistijd mensen des te meer afhankelijk zijn van hun eigen zaaigoed, misdadig omdat hierdoor ieder initiatief en zelfredzaamheid wordt beboet. Misdadig.

» Posted By Barbara Jansma On May 22, 2013 @ 18:27

Waarom ik weduwe wilde worden

potverdomme wat een vreselijk en goed gebeuren. En ontzettend goed opgeschreven. Dank je wel, dank jullie allemaal wel. Ik ken je niet, ik ken Chris niet, de vrienden niet, maar dat dondert niet. Ik zou het ook zo willen kunnen en willen kunnen doen als het.. Jezus mens.

» Posted By Barbara Jansma On March 16, 2013 @ 18:47

Voor eeuwig

Wat een ellende. Facebook heeft dat inderdaad zodanig dichtgetimmerd dat ze zelfs de amerikaanse auteursrechten weet te omzeilen. of met voeten treedt.
Hoe is het als je via je account je eigen content verwijdert? Is het dan ook ‘niet meer zichtbaar voor mensen’? Ik dacht begrepen te hebben dat het dan daadwerkelijk verwijderd wordt van hun servers maar misschien vergis ik me. Als ik me daarin niet vergis, zou het goed zijn je inloggegevens aan iemand te geven die in geval van overlijden alles ingelogd kan verwijderen alvorens het account op te heffen.
Hier moet wat mee.
Oh, en mocht je fb willen verlaten, er is een alternatief netwerk, diaspora.com, die heel duidelijk is over auteursrechten en privacy, maar wel inmiddels kan accorderen met je fb-netwerk. Dan krijgen je contacten op fb de link van je updates zonder dat je content van een ander wordt dan van jezelf.

» Posted By Barbara Jansma On March 06, 2013 @ 17:35

De weelderige en de weduwe

heel erg sterk, al had die paus er van mij niet tussengehoeven maar ik begrijp het wel. Tjeezus wat een ausdauer en liefde van en tussen jullie. Een geschenk.

» Posted By Barbara Jansma On February 13, 2013 @ 20:35

Help uzelf!

Goed!

» Posted By Barbara Jansma On November 20, 2012 @ 20:22

Hou ‘s op met dat roze!

Zou het kunnen komen doordat een borstje lief is en leuk is en waard om voor te strijden, en een alvleesklier of een darm op je helm er minder uitziet? Komt het dan doordat de charme van de medische wetenschap in een borst is gelegen, een mannending is? Waar raken we het toch kwijt. Het idee dat pijn gewoon pijn is. En niet een nieuwe hype.
Sterkte Roland.

» Posted By Barbara Jansma On October 09, 2012 @ 18:24

Ik heb vreselijke behoefte aan een leuk-knopje voor veel reacties, en ook een aai-knopje, en ook eentje voor een high five.

» Posted By Barbara Jansma On October 09, 2012 @ 17:44

Die Yvette ken ik niet, maar je zal ze de kost moeten geven die vinden dat hippigheid en joligheid de dood verslaat. Ingehuurde juichdames. Speel niet teveel op de mens, zou ik willen zeggen, want een steen door der ruit wil je ook niet mag ik aannemen.

» Posted By Barbara Jansma On October 09, 2012 @ 17:25

Goed gesproken! Geen teaparty-taferelen rond verloren tietjes en levens.

» Posted By Barbara Jansma On October 09, 2012 @ 17:15

Druk op de knop

Men maakt nieuws en iedereen weet flink te kletsen zolang het vuurtje knappert. Leuk stuk, en terechte ergernis.

» Posted By Barbara Jansma On September 18, 2012 @ 19:53

Valse ridders

Thian, dank je wel, dat weet ik ook eigenlijk wel, en er zit nog meer en vreselijks aan vast, maar ik vond geen beter woord voor wat ik bedoelde.
Verplaatsen van eventuele schuld dan.
Maar als ik je zo lees dan denk ik dat in heftige momenten als een verkrachting en in het verwijten aan ieder ander waar je zelf minstens over nagedacht moet hebben toch wel zoiets plaats kan vinden.
Ik sprak laatst met een bijzonder vredelievende man over dit, en die had er over nagedacht, of hij zich een verkrachting kon voorstellen, en omdat hij nergens voor wegliep moest hij erkennen dat hij zich er iets bij kon voorstellen. En ik kan me dat voorstellen. Maar ik kan me dus niet voorstellen dat iedere man die er iets over zegt zich dat ineens niet kan voorstellen maar wel dat een ander dat doet. Daar zit iets heel vreemds aan. Aan een verkrachting ook. Ik denk dat iemand die dat doet ook halverwege elders is, en het niet bij volle verstand vindt passen bij wat hij van zichzelf verwacht.

» Posted By Barbara Jansma On August 22, 2012 @ 19:02

Dit lijkt erg op een wonderlijke vorm van depersonalisatie. Alles waar je in jezelf bang voor bent duw je gauw op het bordje van een ander, liefst arm in arm met je troepgenoten. Mijn ervaringen zijn erg anders, ben belaagd door witte heethoofden en gered door zuiderlingen.

» Posted By Barbara Jansma On August 22, 2012 @ 15:29

Platenkoffer

Coil! Lang geleden….

» Posted By Barbara Jansma On August 01, 2012 @ 17:46

Misdrijf

Wat ik denk, de gretigheid waarmee mensen zichzelf voedsel onthouden om er maar gezond want mager volgens de maatstaven uit te zien en de gretigheid waarmee mensen zichzelf voedsel gunnen en dik raken, het is precies dezelfde gretigheid. En de gretigheid elkaar te veroordelen is diezelfde gretigheid. We zitten allen gevangen in hetzelfde, reageren op dezelfde standaard normen, de ene dun, de ander dik, en ik ken het beide nu. En mijn recalcitrantie komt voort uit diezelfde norm. We zijn allen gelijk. Bah.

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 01:02

Janus, dat is lief, dat je dat zegt. Ik hou inderdaad van mijn zus, en ik hou niet van taboes. Ik blijf lekker koppig te dik en iedereen die er iets van vindt kan de zenuwen krijgen. Truste :-)

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 00:42

Nou goed, voor het slapen gaan en om het af te leren, ter leninck ende vermaeck, nogmaals, er is een tendens om in de private sfeer in te grijpen, middels zware kritiek op burgers waar de overheid het laat afweten, en daar gaat dit blog over. Gij, Tantarus, zit met de hand op de knip iedere verdere gedachte om te buigen richting diezelfde knip. Het gaat om hoe bemoeienis van hogerhand zich precies moet uiten om problemen te voorkomen. Dat is een filosofische en maatschappelijk prangende vraag, waar u geen antwoord op belieft te geven. Die organen komen om de hoek kijken, terwijl u ook heeft kunnen lezen dat er teveel lijken zijn van mensen die zich aan de wetenschap hebben gegeven na hun dood. Kunnen ze niks mee. Snoep ligt te gillen in de winkels, kinderen krijgen troep in de kantine op school, niks deugt, en iemand is een keertje te dik en het land is te klein in deze komkommertijd. Mensen die kinderen krijgen gaan naar de ggz of hoe heet dat, hebben een huisarts die ze wel eens zien, worden opgeroepen voor prikjes voor hun kinderen, en iedereen zag alles al, en ineens is er een enorm drama aan de hand. Ik zeg, dit is de teneur van zondebokken zoeken, omdat de economie op zn gat ligt, en ik heb het al gezegd ergens hierboven, ik blijf niet aan de gang, maar het is wel zo. Op 1 vandaag was een topic over hoeveel geld vrouwen in de overgang wel niet kosten…. Ik zit er in, ik werk me uit de naad, meer productie dan ooit te voren, afvallen wordt lastig op die leeftijd, op mijn 66-ste ben ik waarschijnlijk dood en ik kan niet wachten, ik spaar voor pensioenen, en die verdwijnen naar iemand als jij, die het zo goed voor mekaar hebt, en ik vind dit een waanzinnig dom gesprek. Waar is iedereen?

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 00:27

En onthou, dat de mensen die vroeg sterven met hun overschottende pensioentje de rijke dunne 100-jarigen spekken. Leef er fijn van, zou ik zeggen.

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 00:09

Fijn zo. Economie als gedachtenmaker. Ga zo voort. Ciao.

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 00:07

ik erger me wild, en dat mag ik, want dat wil ik, want ik vind dat dat nodig is. En mijn vraag was een vraag en geen mening. Daar zit een verschil. Geërgerd zijn is een manier om kort te sluiten, niet om iemand dwars te zitten. Laat maar. Dit verveelt me, want er komt niks beters uit dan er nu allang ligt. Truste.

» Posted By Barbara Jansma On July 22, 2012 @ 00:03

nr. 83, ik heb alles gezegd dat er te zeggen valt. Ik kan wijzen op de post waar u op reageerde daarnet, wacht ik zoek het wel op, nr. 66 was dat, en daar gaat het om. Nergens anders om. Mensen hebben recht op hun eigen weg, hun eigen gekkigheid, hun eigen risico’s, vind ik, en al dat gezeik wat alles kost tegenwoordig, en iedereen die zich met alles meent te moeten bemoeien, terwijl niemand een poot voor een ander uitsteekt. Schei toch uit.

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:54

Ik heb geen eetprobleem, ik was dun omdat ik niet at, en nu ben ik dik omdat ik samen met mijn zoon ontbijt. As op mijn hoofd. En donder op met dat moralisme. Waar zit uw probleem, waarom zit u hier te donderjagen over dingen die u niet raken? Niks te doen? Bang voor de stilte? Sorry hoor, maar over die dingen gaat het dan blijkbaar. Mag ik in uw navel poeren of staart u er liever zelf in?

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:50

en blijf goedkoop, wil ik nog even toevoegen

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:42

En mij van frustratie verdenken is een heel handige manier nergens op in te hoeven gaan. Ik ben hier klaar. Heb het goed en weest slank en wordt oud en beleef interessante tijden!

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:35

Kent u, Tartarus, zelf iemand die te dik is? Die kinderen heeft?
Ik ben te dik momenteel, en ik zal vertellen hoe dat komt, omdat niemand die ik ken me hier meeleest. Mijn zus is allang te dik en ik dacht dat ze doodging. En ze was ongelukkig en ik was dun en ik dacht, als ik nou ook dik ben is ze niet alleen en gaan we samen lijnen. Dat dacht ik echt. Nu ben ik dik, en oud, en afvallen is niet zo eenvoudig, want als je zoveel leest weet je dat, maar mijn zus is niet meer alleen. Achter dikzijn zitten meer verhalen dan u zich voor kunt stellen.

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:33

o, en ik wil u graag nog een open doel aangeven, het schijnt dat vrouwen in de overgang de staat erg veel geld kosten. Schaar mij daar maar onder. Onder een zelf uitgekozen tapijt.

» Posted By Barbara Jansma On July 21, 2012 @ 23:17

«« Back To Stats Page