Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Babette

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Doe het niet

Met jouw betoog bedoel ik, Karin!

» Posted By Babette On March 23, 2017 @ 00:57

Hartgrondig mee eens!

» Posted By Babette On March 23, 2017 @ 00:56

Middelvinger

Mooie analogie: het korte verhaal “Multivac”van Isaac Asimov

» Posted By babette On September 29, 2016 @ 11:25

Toekomst

Karin, ik vrees dat de verwachte zeespiegelstijging van slechts één meter komende anderhalve eeuw een zeer conservatieve verwachting is als de conventionele energiewinning zo blijft. ..
Het heeft mij altijd verwonderd dat bij het uit de grond stampen van hele nieuwe wijken bijvoorbeeld slechts een fractie van de huizendaken op het zuiden is gericht, terwijl de huizen voor langere termijn zijn gebouwd. Werkelijk een gebrek aan langere termijnvisie (wellicht pleonasme). Dit had zonder Den Haag gedaan kunnen worden. Men heeft weinig verbeeldingskracht. Dat kost óók een duit, net als onwetendheid.

» Posted By Babette On September 03, 2015 @ 17:11

Woede en schaamte

Hai Karin,
Moeilijk is dat je niks kunt afdwingen, zeker niet in de rouw. Alles wat je schrijft klopt en is zo natuurlijk als de lucht. Ook de dingen die je niet bij jezelf wilt hebben zoals het ongebreidelde en ongerichte, en ja, ook het zelfmedelijden. En de angst je ouders te verliezen. Geen enkel argument kan dit tegenhouden. De dood van geliefden is een natuurramp die ons (allen) overkomt alleen niet tegelijkertijd. De pijn en angst die je voelt is iets waar je doorheen moet , kan en zult gaan. Sterkte. Er komt een tijd dat je hier op terug kijkt. X Babette

» Posted By Babette On May 29, 2014 @ 08:13

Bijgewerkt

Fijn! :-)

» Posted By Babette On April 20, 2014 @ 21:22

Antwoord aan Pink Ribbon

Karin, goed stuk en heel raak. Toch ben ik ban dat Susan hier niets mee zal doen, gezien de ervaringen met haar van Sanne en Dees. De moed zinkt me in de schoenen wanneer ik zie hoe zij goede kritiek omzeilt en afwijst; is zij wellicht slecht een vooruitgeschoven gezicht van de oude garde?

» Posted By Babette On November 01, 2012 @ 08:52

Haar, on the move (2)

Karin, dat van dat rechtstandig de lucht in herken ik!
wat ik altijd deed was na het wassen/nat maken van het haar een mutsje op (het droogt op deze lengte toch nog lekker snel ;-)) en dan droogt het mooi langs het hoofd op. Beetje frans vond ik dat.
Later kreeg ik langere krullen (heb nou zo’n 10 cm) en dat doe ik nu juist weer naar achteren (beetje ouderwets italiaans vind ik zelf :-D )
Misschien heb je wat aan deze tip ?

Lieve groet van Babette (babo)

» Posted By Babette On February 17, 2007 @ 22:42

«« Back To Stats Page