Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Appollonia

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Inkijkje

Janus, lekker belangrijk!

Karin, respect.

» Posted By Appollonia On April 02, 2015 @ 21:30

Valse ridders

alt. johan, hier steekt een enorm probleem de kop op: verhuizen helemaal nie topvallend simpel. Was dat maar zo.

» Posted By Appollonia On August 26, 2012 @ 15:45

@18 Pietie, ik ben belaagd maar ook verkracht. En ik bedoel overduidelijk niet door iemand met een mentale handicap. Dit vind ik zelfs een beledigend gesteld ten aanzien van mensen met zo’n handicap maar ala…..En deze man is, gelukkig nu was, niet te redden in een praktische groepsgesprek. Hoewel dit voor mij natuurlijk een leuk alternatief geweest was. Was het maar zo makkelijk als jij beschrijft. Zo is werkt het helaas niet in de praktijk.

Uiteraard ben ik op ik ook op de hoogte van groepsgedoe en cultuur. Ik schrijf immers dat ik mij decent gekleed had? Dat had ik uiteraard van te voren bedacht; het leek me verstandig. Helaas mocht het niet baten. (Toen wij zeer kort na de Fluwelen Revolutie naar Praag gingen heb ik ook mijn kleding aangepast. Ik wilde de mensen ‘de ogen niet uitsteken’ met m’n leuke mooie kleding. Toch bleven wij anders. Toen was dat zo en dit is terzijde.)

En nee, we hebben ook niet allemaal hetzelfde bloed. Jij hebt waarschijnlijk een andere bloedgroep dan ik. ;)

» Posted By Appollonia On August 22, 2012 @ 22:55

Barbara Jansma:

“Ik denk dat iemand die dat doet ook halverwege elders is, en het niet bij volle verstand vindt passen bij wat hij van zichzelf verwacht.”

Ik reageer niet graag als een onderwerp te ver off-topic gaat maar hier moet ik toch even op reageren. Dit vind ik zo’n kromme redenering. Verbijsterend zelfs!! Vaak zijn verkrachters geen daders die eens een keertje iemand verkrachten maar heeft zo iemand een patroon en doen dit dus bij hun volle verstand. Een verkrachter is wel bij zijn volle verstand in mijn opinie. Een verkrachter is een misdadiger gedreven door zieke fantasieën. Punt.

En ik weet dat er ook vrouwen zijn die over zelf verkracht worden fantaseren. Die zijn uiteraard nooit verkracht anders fantaseer je daar niet over. Die vind ik dus ook een zieke geest hebben om eerlijk te blijven. Het is maar een dunne lijn tussen het gezonde en zieke verstand denk ik wel eens.

Verder vind ik het jammer dat mijn ervaring op vakanties gewoon genegeerd zijn. Het lijkt me namelijk geen toeval dat wat ik meegemaakt in dergelijke steden heeft plaats gevonden. Ik was gewoon een westerse hoer terwijl ik mij nog decent gekleed had. Maar ja, rood haar en sproeten zijn niet Turks noch Egyptisch. Dus zegt het wel degelijk iets over de cultuur in die landen!

» Posted By Appollonia On August 22, 2012 @ 21:18

Ik moet toch zeggen dat ik als vrouw en zelfs in gezelschap van een man een bezoek aan Istanbul, Caïro en zelfs in sommige grote steden in Italie toch wel even iets anders heb beleefd dan London of New York bijvoorbeeld. In de de eerste genoemde steden werd ik voortdurend, maar dan ook voortdurend, zowel in m’n billen geknepen als m’n borsten gegrepen of onder een jurk op lengte!! En maar sissen in m’n oren. Ugh…..En ik liep er uit voorzorg al zeer decent bij desondanks de hitte. Tot grote angst van mijn partner heb ik het ook wel eens op z’n Hollands uit staan krijsen van woede tegen deze “heren”. En dan werden deze mannetjes uiteraard agressief. Mooie steden waar ik een onaangename smaak in mijn mond aan heb overgehouden.

» Posted By Appollonia On August 22, 2012 @ 16:16

Facebook dwang

Hebben ze LC nooit van een moderator gehoord? Die heeft de Telegraaf zelfs. Ik word vaak geweigerd. En ik schrijf niet eens scheldkanonnades…..

» Posted By Appollonia On November 04, 2011 @ 13:42

Hetty; dank!!!

» Posted By Appollonia On November 03, 2011 @ 14:00

Pieter, ik ben dit al eerder tegengekomen op het web. Helaas is het me ontschoten welke website of krant dat was. Het is toch ook onplezierig dat bijna overal je Facebook profiel opduikt met foto zodat je met je acccount kan inloggen? Ik gebruik mijn eigen foto niet maar een andere afbeelding. Dadelijk wordt een eigen foto ook nog een plicht om een Facebook account te mogen “hebben”. Ook moet je nu waken waar en bij wie je reageert en vooral wat je zegt i.v.m. met privacy. Wat het is niet meer mogelijk je hele profiel af te sluiten. Maar ja, dat is jouw probleem niet en het duurt niet lang of het mijne ook niet meer. Straks komt de video chatroom (geloof ik?) en dan gaan mensen druk op je leggen daar ook nog te verschijnen. Ik heb de chat altijd offline voor mijn rust. Maar dat is een ander verhaal….

Die ‘F’ die ik zelfs bij mijn kapper op de deur geplakt zie staan begint voor steeds mij meer en meer de ‘F’ van ”Fuck’ te worden….Neem me niet kwalijk als je dit grof vind :)

» Posted By Appollonia On November 03, 2011 @ 13:58

Ik hoop alleen maar van harte dat deze beweging iets goeds aan de gang weet te krijgen. Dat is alles. Toen ik op het Beursplein was werd ik ook niet echt wijzer eerlijk gezegd. Het is dus niet FB alleen.
Maar dit artikel gaat niet over de Occupy beweging maar over de manier waarop FB met gebruikers omgaat toch? Ikzelf gebruik daar mijn eigen naam wel maar heb verder altijd weinig tot geen privé gegevens prijsgegeven. En dat ga ik ook nooit doen en nu al helemaal niet meer.

» Posted By Appollonia On October 28, 2011 @ 20:28

Occupy op FB is open en bloot te lezen en je kan zelf een kijkje nemen op het Beursplein. Er valt dus niks te infiltreren en ik ken ook niet zo’n persoon; iedereen kan alles lezen en verder bemoei ik me er niet mee. Ik lees alleen maar zo nu en dan en daar word ik niet vrolijk(er) van. Sorry voor de mensen met wel goede bedoelingen en vooral goede ideeën. Als dit zo doorgaat wordt het een misser helaas vrees ik.

» Posted By Appollonia On October 28, 2011 @ 15:53

Ja Hetty, ik schreef soap! Ik dividenden en aandelen? Hahaha, don’t jump to coclusions too fast. Nee, ikke niet. Maar ik ben er wel een schreeuwlelijk tegen gekomen die mij een volslagen idioot vond dat toen ik dus niet (toen nog) ons beetje spaargeld wilde beleggen omdat ik het gebakken lucht vond enz. Die met genoegen praatte over de klanten die hij tilde. Laat ook maar….zucht…

Ik vond het nogal een gekrakeel, dus bijna soapachtig, hoe mensen eruit gegooid werden, er zelf uitstapte en nog meer van dat geblahblahblah….. Ik ben net zo ontmoedigd over de huidige economie als die mensen maar ik heb wel twijfels bij hun aanpak. En hier laat ik het bij want waar ben ik beland geraakt zeg terwijl het mij slechts om dit artikel ging?

Niks ten nadele van jou Karin dit even voor de duidelijkheid. Dank voor je moed en alles wat je boven water haalt.

» Posted By Appollonia On October 28, 2011 @ 01:43

@juzo: grappig vind ik dat je Occupy noemt waar veel mensen (Occupy Amsterdam) een valse naam gebruiken. Wat dus niet mag ironisch genoeg.

Off-topic: jammer dat ik het moet zeggen: ik vind het bijna een soap zoals dat er toegaat dat…oeps…sorry Karin :)

» Posted By Appollonia On October 26, 2011 @ 23:54

En waarneer en waar is dat aangegeven?
Ik gebruik mijn eigen voornaam maar een ander familie achternaam. Ook mijn geboorte datum is niet correct. Ik heb al andere gegevens weggehaald ook te laat denk ik. Maar ik had nauwelijks gegevens ingevuld dus dat zal wel verdacht lijken dan? Ach jee…….

Karin, het is Freddie Mercury. Er is echter ook een Freddy Mercury fan pagina op FB. Bulgaarse fans die de naam verkeerd geschreven hebben. Ik ga nu even checken of die er nog wel is? Of mag dat dan weer wel?

» Posted By Appollonia On October 17, 2011 @ 05:18

«« Back To Stats Page