Statistiek

Comments Posted By Ans

Displaying 181 To 189 Of 189 Comments

Zelfmoord gaat niet op recept I

Ik wou maar zeggen, schaam je nergens voor! Liefs, Ans.

» Posted By Ans On February 03, 2009 @ 16:52

Lieve Magnani, hoe gaat het met je, wanneer begint dat dagprogramma? Probeer er maar niet te veel tegenop te zien en je humor te bewaren. Er is een gedeelte wat je gewoon voor jezelf mag houden, dat hoeft niemand te weten, toch? Ik ben ook weird of ziek of beschadigd of hoe je het noemen wil. Nou en? Zoveel mensen zijn dat. Liefs en een knuffel van mij.

» Posted By Ans On February 03, 2009 @ 16:28

Ik vind ook dat hier soms vreemd geschreven wordt, uit de hoogte en bozig, geroddel over anderen. Natuurlijk kan iemand zich niet inleven in een zelfmoordenaar, want dan zou hij het immers zelf ook zijn?! Op deze manier geef je niemand een kans om begrip op te brengen. Als je dood wilt dan ben je ernstig ziek, maar daar wordt niet over geschreven, want dat wil niemand toegeven (wat waarschijnlijk weer onderdeel is van dezelfde ziekte). Het is ingewikkeld, voor iedereen.

» Posted By Ans On February 03, 2009 @ 12:57

Lieve Darella, ik leef met je mee, wat een vreselijk verhaal. Onvoorstelbaar gruwelijk voor iemand die toch zoveel liefde in zich draagt voor jou. Kan me voorstellen dat je helemaal verward bent erover.
Karin oppert dat je het misschien jammer vindt voor hem dat er niemand bij was. Mijn moeder pleegde zelfmoord en ik moet zeggen dat ik erg blij ben dat ik daar niet bij was, ze heeft zich onder een trein geworpen. Dus dat was allerminst romantisch geweest…
Wat mij troost is het besef dat het zo’n ongelofelijk moedige daad was, zo krachtig, juist in eenzaamheid. Het is bijna gek om te zeggen maar ik ben trots op haar dat ze dat durfde. Zelfmoordenaars maken een krachtig besluit dat ze er niet meer bij willen horen, dan moet je ook de moed hebben om in je eentje te gaan. Ik geloof er overigens niet in dat er geen hoop meer was voor mijn moeder, ik denk dat als ze over die gigantische dip was heen gekomen dat ze nu een heel mooi mens was geweest. Maar het is niet aan mij om spijt te hebben.
Diep triest blijft het gewoon, je komt er nooit overheen en je vergelijkt jezelf altijd met je ouders. Gelukkig zijn wij unieke individuen. Het gaat vanaf nu over jou en jouw leven. Jij bent vast ook een heel mooi mens!

» Posted By Ans On February 01, 2009 @ 12:18

Lieve Magnani, ga je echt naar dagbehandeling? dat is goed nieuws lijkt me? Hopelijk voor jou hebben ze ook humor daar, ik duim voor je! Heel veel liefs en sterkte en hou je taai.

» Posted By Ans On January 31, 2009 @ 21:37

Met dat ‘weird’ doelde ik op de laatste berichten van Joan en van Henk voor alle duidelijkheid!
Magnani, ik ben wel benieuwd wat je met dat schilderij op zolder bedoelde. Volgens mij heb je veel humor in je.

» Posted By Ans On January 31, 2009 @ 14:26

Ik moet er niet aan denken om Tom Cruise over de vloer te hebben. Die krijgt van mij echt geen kus!
Magnani, ik moest lachen om je bericht, een schilderij op zolder?
Misschien is iedereen (inclusief ikzelf) die hier leest en schrijft wel een beetje weird, kan zo maar kloppen. Nou en?

» Posted By Ans On January 31, 2009 @ 12:56

Lieve Magnani, ik vind je een mooi mens, zoals je schrijft en zoekt. Zet jezelf op 1, dat is alles wat ik kan zeggen, je hebt het verdiend. Je bent niet je moeder, jij bent jij en zeer de moeite waard!

» Posted By Ans On December 29, 2008 @ 16:07

Ook voor mij zeer waardevol om te lezen allemaal Joan.
In mijn familie 3 zelfmoorden, waaronder mijn moeder, en veel psychisch leed. Ik neem heel moeilijk afstand maar verlang er wel naar. Ga het in 2009 maar gewoon eens lekker proberen denk ik.

» Posted By Ans On December 29, 2008 @ 00:19

«« Back To Stats Page