Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Annie

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De weelderige en de weduwe

True love!!
Prachtig verhaal Karin, heel veel sterkte!

» Posted By Annie On February 13, 2013 @ 16:02

Uit de diepvries

Beste Karin.
Gefeliciteerd met het volbrengen van de chemokuren!
Zoals je schreef heeft het verschrikkelijk veel gekost. Haren, slijmvliezen, tranen, misselijkheid en erg veel vermoeidheid. Na mijn 5 chemokuren volgden 25 bestralingen. Al die tijd heb ik me gevoeld zoals jij vaak heel goed kon verwoorden, met uitzondering van de voorkeuren voor eten en drinken.
Na de behandelingen volgde de opluchting en het gevoel overheerste dat het me gelukt was.

De bevrijding bleef jammer genoeg uit. Na het traject van behandelen, wat een half jaar in beslag had genomen, merkte ik ineens dat ik zelf weer een balans moest vinden. Dat heb ik heel erg moeilijk gevonden. Het was, alsof ik toen ik tot rust kwam pas de vermoeidheid en de angst goed kon voelen. Ik had het gevoel heel erg op mezelf terug geworpen te worden en heb me erg alleen en eenzaam gevoeld. Inmiddels zijn er sinds de laatste behandeling ruim 5 maanden verstreken. De verschrikkelijke vermoeidheid heeft plaats gemaakt voor wisselende dagen. Soms voel ik me goed, maar soms ook niet. Ik pak heel langzaam de draad weer op van het gewone leven en merk dat ik daar nu pas ruimte voor heb en aan toe ben. Ik heb inmiddels (voor mijn doen) een geweldige bos grijzige krullen waar ik ongelovelijk blij mee ben. (jammer dat iedereen ‘die daar verstand van heeft’ me verzekerd dat dit weer veranderd) Wat het belangrijkste is dat ik weer uit het dal van angst en somberheid heb kunnen kruipen en weer zin heb in mijn leven, waarin de angst en onzekerheid een plek hebben.

Ik hoop voor je Karin dat het heel goed met je zal gaan.
Ik wens je heel veel kracht voor de komende tijd en hoop dat je na 10 jaar terug kunt kijken op een intense periode in je leven wat ook veel heeft toegevoegd.

Bedankt voor je geweldige verhalen. Ik heb er telkens naar uitgezien en er zelf veel aan gehad!

Het ga je goed, Annie

» Posted By Annie On September 06, 2006 @ 20:31

Moe & moed

Beste Karin.
Nog een keer een hart onder de riem.
Je doet het goed en je kunt het omdat het moet!
Je hebt geen keus en dan kan een mens veel.
Heel veel sterkte!!!!

Annie

» Posted By Annie On August 01, 2006 @ 04:59

Warmte

Ondanks alle narigheid, weet je de spijker op zo’n kostelijke manier op de kop te slaan met de beschrijving van de wijze waarop zo’n opvlieger bezit van je neemt. Nog meer ongemakken naast alles wat er al was. Ik herken heel vaak erg veel. En ik vind dat je je er machtig doorheen slaat.
Petje af en sterkte verder!

Annie

» Posted By Annie On July 26, 2006 @ 04:35

Chemo 2.0 – 2.3

Beste Karin.
Ik herken veel in wat je beschrijft over smaakverandering. De eerste dagen na de chemo had ik heel veel zin in kopjes cup a soup. Vooral de kippensoep viel in de smaak Soms kon ik wel 3 zakjes achter elkaar verorberen. Misschien heb je er wat aan.

Sterkte!
Annie

» Posted By Annie On June 03, 2006 @ 03:09

www.de-amazones.nl

Hier is nog een amazone.
Ben 2 maand geleden uitbehandeld en kan nu pas ‘verwerken’. Ook ik kan niet stoppen met lezen, zoeken, kijken op t.v. en probeer nu om te gaan met een ‘niet goed’ voorgevoel. Een voorgevoel wat waarschijnlijk voortkomt uit de prognose (46 % kans op overleving binnen 10 jaar) en de onzekerheid over mijn lijf. Nu pas heb ik de rust en mogelijkheid om alles goed tot me door te laten dringen wat er het afgelopen half jaar gebeurd is. De behandeling (amputatie, lymfklieren weggehaald vanwege uitzaaiingen in 10 van de 23, 5 chemokuren en 25 bestralingen) was zwaar, maar duidelijk. Er was geen twijfel mogelijk, ik had geen keus en daarom kon ik het. Nu met het hervinden van een balans: emotioneel en fysiek heb ik het moeilijk. Door het vele zoeken, vind ik ook herkenning en ik spreek me steeds makkelijker uit over wat me bezig houdt tegenover anderen. Het helpt me.
Ik wens jou Karin heel veel sterkte en kracht. Ook jij kunt het!

» Posted By Annie On May 19, 2006 @ 02:17

«« Back To Stats Page