Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Anja

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Pas op uw voordeur

oké, dan besteed ik geen aandacht meer aan die sukkel.

» Posted By anja On February 09, 2010 @ 19:32

Tja, Juzo, als je er zo over denkt. Dan heb je een vrouw als Fienke echt niets te bieden, want zij kan zeker straks bezorgd zijn dat er iemand bij haar op de stoep staat. Al is het slechts ter controle.
Mag ze uitleggen waarom de scheerspullen op de wastafel staan, terwijl dat niemand een bal aangaat.
Maar we zullen nog wel eens zien of dat wetsvoorstel er doorkomt. Opvallend dat het kabinet er zo stilletjes over is. Zeker geen populair thema zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen.

» Posted By anja On February 09, 2010 @ 16:45

Tja, Juzo, daar is nou juist deze discussie over. Over het ophanden zijnde wetsvoorstel dat huisbezoeken mogelijk maakt bij mensen die van niets worden verdacht. Dan is Fienke met de scheerspullen van haar man wel de klos.
Op dit moment wordt er meestal geen huisbezoek gepleegd als er geen verdenking is, daar gaat deze site helemaal niet over. Het gaat om die wetswijziging, die ook onschuldige mensen tot verdachten maakt. Dus ik begrijp dat jij ook tegen het wetsvoorstel bent?

Graag je reactie

» Posted By anja On February 09, 2010 @ 13:29

Mallemolen

in dit column, zo ontzettend veel overeenkomsten met de paar jaar dat mijn zoon -geestelijk zwaar in de knoop- onder de paraplu van jeugdzorg zat!!!

uiteindelijk hebben ze hem helemaal niet geholpen. hij heeft zichzelf er doorheen gesleept, met mijn hulp. gelukkig maar, het is bij hem goed afgelopen. tien jaar later, en ik kan alleen maar hoofdschuddend terugkijken. ik heb moeten vragen, pleiten, dreigen, de rechter erbij halen, maar concrete hulp kwam er niet.

de team met hulpverleners zijn waarschijnlijk nog steeds aan het vergaderen over hoe ze het alles moeten aanpakken en welk voor behandeling hij nu moet ontvangen…

» Posted By anja On January 15, 2010 @ 17:38

Eye-opener

Een beetje jammer van je ogen want ik vond dat ze echt bij je pasten en het stond je goed, vond ik. Maar evengoed prettig dat je je zo goed voelt! Enjoy enjoy!

» Posted By Anja On May 29, 2007 @ 02:20

«« Back To Stats Page